PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoliwia85 wrote:No to moze powtórz za pare dni jak nie dostaniesz okresu a czujesz sie na okres?
Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:dlatego nigdy nie robie testow, one bardziej mnie dołuja niz widok krwi...
Ale trzeba dalej walczyć... i my też w końcu będziemy miały dzidźkikaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oliwia85 wrote:Oj to napewno przylezie oby jak najszybciej ! A u ciebie jak IWka ?
A przez to że się staram o boba to biorę tylko witaminki i piję herbatki i przejść mi nie chce -
Dziewczyny bardzo mi przykro za negatywne testy Wiem co czujecie. Mnie aż głupio teraz się pochwalić ale jestem taka szczęśliwa Dziś byłąm na wizycie u gina - fasolka ma 2,7 mm i jejku bije serduszko ! Jezu jak było cudownie to usłyszeć To jest mój najwspanialszy dzień
Iwka, Ania_84, Andzia33, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
topa42 wrote:Dziewczyny bardzo mi przykro za negatywne testy Wiem co czujecie. Mnie aż głupio teraz się pochwalić ale jestem taka szczęśliwa Dziś byłąm na wizycie u gina - fasolka ma 2,7 mm i jejku bije serduszko ! Jezu jak było cudownie to usłyszeć To jest mój najwspanialszy dzień
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
topa42 wrote:Dziewczyny bardzo mi przykro za negatywne testy Wiem co czujecie. Mnie aż głupio teraz się pochwalić ale jestem taka szczęśliwa Dziś byłąm na wizycie u gina - fasolka ma 2,7 mm i jejku bije serduszko ! Jezu jak było cudownie to usłyszeć To jest mój najwspanialszy dzień
-
czesc dziewczyny topa wyobrazam sobie jakies jeestes szczesliwa niech malenstwo rosnie zdrowo:)
a ja dzisiaj caly dzien ogarniam chalupe bo jutro 2kolezanki przyjezdzaja z dziecmi bedzie male przedszkole u mnie:)ale fajnie przynajmniej milo mi dzien zleci.
okres jeszcze do mnie nie zawital poczekam jak jutro nie przyjdzie to zrobie w sobote rano test):