Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySusanne hurra!!!
U mnie dupa. Zła jestem ... cykl bezowulacyjny drugi.. mam się w tym cyklu na nic nie nastawiać.. od przyszłego mam brać inofolic tylko pytanie czy nie zacząć go brać już od dzisiaj.? Szkoda mi czasu. Lekarz stwierdził żeby dać naturze jeszcze jeden cykl szanse ale ja kurde nie lubię marnować czasu... -
nick nieaktualnystokrotka92 wrote:Susanne hurra!!!
U mnie dupa. Zła jestem ... cykl bezowulacyjny drugi.. mam się w tym cyklu na nic nie nastawiać.. od przyszłego mam brać inofolic tylko pytanie czy nie zacząć go brać już od dzisiaj.? Szkoda mi czasu. Lekarz stwierdził żeby dać naturze jeszcze jeden cykl szanse ale ja kurde nie lubię marnować czasu...
Widzisz ja nie zdążyłam z clo! oby tobie też było dane jak najszybciej ujrzeć II kreski
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:nie marnuj dawaj od razu wspomaganie.....
Widzisz ja nie zdążyłam z clo! oby tobie też było dane jak najszybciej ujrzeć II kreski
Czyli co zacząć od przyszłego cyklu brać ? A może już od dzisiaj ? Saszetek jest 20 jak pytałam czy po miesiączce czy jak zacząć to powiedział że to bez znaczenia. Więc może już zacząć? Dzisiaj? -
nick nieaktualnystokrotka92 wrote:Czyli co zacząć od przyszłego cyklu brać ? A może już od dzisiaj ? Saszetek jest 20 jak pytałam czy po miesiączce czy jak zacząć to powiedział że to bez znaczenia. Więc może już zacząć? Dzisiaj?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olciuska wrote:Ja tez z obie siknelam hehe
I przez chwile byla druga kreska!!!! Slaba ale byla ! I jak chcialam wam zrobic zdjecie to zniknela!! miala tak ktoras ?
ja tak mam zawsze. jak wilgoć idzie to się pojawia ta kreska ale jak test wyschnie i robi się biały to znika jeśli negatyw. dlatego producent pisze by sprawdzać po 3-5 min -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny