Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratki dla zaciążonych! U mnie dopiero początek cyklu,a testowanie ostatniego dnia miesiąca. Może uda mi się pozytywnie zamknąć październikową listę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 21:29
She86, AJA_S, Kicirożek lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Patrz jak się rozpoczął ten miesiac, jest wyjątkowy
I oby dalej byl, aż mnie kusi zatestować, ale wstrzymam się chociaż do czwartku, to będzie 27dc i 9 dpo. Pewnie sobie wmawiam, bo tyle ciąż dzisiaj ale tak jakby mnie cycki piekły..Natalia 27.03.2016
-
Ja mojemu Mężowi kupiłam małe buciki i zapakowałam jako prezent. Nic się nie zorientował bo umówiliśmy się, że testujemy w środę Mąż był tak szczęśliwy, że aż miło było patrzeć. Od razu pojechał na zakupy, nakupował pełno owoców itd oraz piccolo
She86, AJA_S, VillemoVilo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShe86 wrote:I oby dalej byl, aż mnie kusi zatestować, ale wstrzymam się chociaż do czwartku, to będzie 27dc i 9 dpo. Pewnie sobie wmawiam, bo tyle ciąż dzisiaj ale tak jakby mnie cycki piekły..
-
nick nieaktualny
-
Wiecie, że Was kocham?
Ale tyle stron?! Litości nie macie!!
Ale nadrobiłam
Susa mówiłam że CIĄŻA?! Jeśli ja widzę słabą kreskę to tam jest i jest to ciąża!!!!
Jestem wiarygodna bo sceptycznie zawsze podchodzę do takich testów i się nie mylę. A te co są tu bladziochy zwiastują 8ms leniuszkowania i proszę się tu ze mną nie kłócić! O!SusannaDean lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
jeszcze raz dzięki dziewczyny
Kicirożek wrote:Dziewczyny! Pochwalilyscie się już swoim szczęściem?
ja najpierw mężowi powiedziałam a potem zadzwoniłam do siostry i na tym koniec. Reszta dowie się jak skończę pierwszy trymestr.
Jedynie co to może jeszcze tacie wcześniej powiem.
Susanna ja też widzę kreseczkę i nie muszę się w cale wpatrywać, widzę wyraźnie z daleka ... GratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 22:54
-
She86 wrote:I oby dalej byl, aż mnie kusi zatestować, ale wstrzymam się chociaż do czwartku, to będzie 27dc i 9 dpo. Pewnie sobie wmawiam, bo tyle ciąż dzisiaj ale tak jakby mnie cycki piekły..
mnie pozytyw wyszedł dopiero dziś 14dpo
wczoraj dopiero po kilku godzinach wyszedł cień cienia cienia i to musiałam się wpatrywać pod każdym kątem jak sroka w gnat.
9dpo miałam negatyw ... także myślę że lepiej poczekaj z testowaniem.
Ja jak ujrzałam biel wizira 9dpo to się podłamałam i większą część nadziei straciłam a jak się okazało nie potrzebnieShe86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAJA_S wrote:Wiecie, że Was kocham?
Ale tyle stron?! Litości nie macie!!
Ale nadrobiłam
Susa mówiłam że CIĄŻA?! Jeśli ja widzę słabą kreskę to tam jest i jest to ciąża!!!!
Jestem wiarygodna bo sceptycznie zawsze podchodzę do takich testów i się nie mylę. A te co są tu bladziochy zwiastują 8ms leniuszkowania i proszę się tu ze mną nie kłócić! O! -
nick nieaktualny
-
u mnie dziś krecha jak malowana, nie ma złudzeń
no i nie wiem czy siła sugestii ale straaaasznie mnie zemdliło dziś, mało zabrakło a nahaftowałabym na córkę
oby to była jednorazowa akcja
kciuki, za dzisiejsze piękne II kreseczki!!!VillemoVilo, aaandzia, AJA_S, SusannaDean lubią tę wiadomość
-
hej
Pianistka wrote:u mnie dziś krecha jak malowana, nie ma złudzeń
no i nie wiem czy siła sugestii ale straaaasznie mnie zemdliło dziś, mało zabrakło a nahaftowałabym na córkę
oby to była jednorazowa akcja
kciuki, za dzisiejsze piękne II kreseczki!!!
ja też już nie śpię, bo zbudziły mnie mdłości do tego zgaga doszła ... fajny zestaw.
Jak z synem byłam w ciąży żadnej zgagi nie miałam, a mdłości pojawiły się dopiero ok 11tc i do tego doszły mega wymioty, przez które czasem dzień w łóżku spędziłam. Potrafiłam nawet wymiotować po wypiciu pół szklanki wody. I tak mnie te mdłości i wymioty trzymały z 2-3 tygodnie.
A w tej ciąży widzę że mdłości przyszły o wiele wiele wcześniej.
Do tego ta zgaga, pali w żołądku i w przełyku. -
ja z Emmą miałam zgagę ale później, ok 30-34 tc... za to mdłości zero
potworna biegunka, mogłam siedzieć na kibelku 3 h i lało się ze mnie
no i koszmarny ból głowy i brzucha
a teraz? dopiero początek a mnie bełta i czuję się ogólnie jakby mnie pociąg przejechał
oj coś czuję że ta ciąża będzie caaaaałkiem inna