Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Bardzo Wam "zazdroszczę" tych objawów w ciąży z Córką rzygalam i spalam i wyłącznie to przez pierwsze 4 miesiące. Myślałam że nie przeżyje naprawdę. Nic nie pomagało. Jadłam tylko kluski bez niczego i potem odkryłam mammarin i nieco było lepiej. Ale wspominam ten czas fatalnie.
Mi dziś w nocy z 10 razy śniło się ze dostałam @ ogólnie nabralam dola totalnego
-
nick nieaktualnyzFolwarku wrote:Bardzo Wam "zazdroszczę" tych objawów w ciąży z Córką rzygalam i spalam i wyłącznie to przez pierwsze 4 miesiące. Myślałam że nie przeżyje naprawdę. Nic nie pomagało. Jadłam tylko kluski bez niczego i potem odkryłam mammarin i nieco było lepiej. Ale wspominam ten czas fatalnie.
Mi dziś w nocy z 10 razy śniło się ze dostałam @ ogólnie nabralam dola totalnego
Zfolwarku możemy sobie podać rękę. Też mam doła -
Dziewczyny, bez dołów! Nam smutne ciężarne na fiolecie nie potrzebne! a przecież za kilka dni macie dołączyć
ZFolwarku ja bym chętnie rzygała nawet i 9 miesięcy... ale muszę sie jeszcze zajmować niemowlakiem który właśnie zabkuje i jednocześnie przechodzi skok rozwojowy -
nick nieaktualny
-
Pianistka wrote:Dziewczyny, bez dołów! Nam smutne ciężarne na fiolecie nie potrzebne! a przecież za kilka dni macie dołączyć
ZFolwarku ja bym chętnie rzygała nawet i 9 miesięcy... ale muszę sie jeszcze zajmować niemowlakiem który właśnie zabkuje i jednocześnie przechodzi skok rozwojowy
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
nick nieaktualny
-
stokrotka92 wrote:A masz możliwość iść do lekarza? Może warto to sprawdzić?
-
stokrotka92 wrote:A masz możliwość iść do lekarza? Może warto to sprawdzić?
-
nick nieaktualny
-
Jejku wy spać nie możecie ?
Szatynka u mojej siostry na mdłości pomagały kwaśne jabłka;)
Gosssia taki ból też może świadczyć że starsze torbiele się wchłaniają
Ja wczoraj miałam takie kłucia jajnika, że aż słabo mi się robiło na kasie coś czuję że jajeczko próbowało pęknąć a mu się nie udało17.11.17-poronienie całkowite -
AJA_S wrote:Jejku wy spać nie możecie ?
Szatynka u mojej siostry na mdłości pomagały kwaśne jabłka;)
Gosssia taki ból też może świadczyć że starsze torbiele się wchłaniają
Ja wczoraj miałam takie kłucia jajnika, że aż słabo mi się robiło na kasie coś czuję że jajeczko próbowało pęknąć a mu się nie udało -
nick nieaktualny
-
aaniluap wrote:Dołączyłam do październikowego testowania wczoraj. Ponad 100 stron wpisów zaległych + przybywające aktualnie to było spore wyzwanie, ale zdecydowanie było warto. Chociaż nie znam Was osobiście poczułam "siostrzaną" energię. Przez ponad 3 lata na OVU nie zadbałam o integrację i na forum udzielałam się bardzo zdawkowo. Mam nadzieję, że mój 37 cykl zostanie zwieńczony sukcesem, bo czytając o tylu zielonych, październikowych kropkach ciężko nie być pozytywnie nastawioną.
mój 37 cs był szczęśliwy! tobie też tego życzę :*
AJA, nie zapomnę jak w pierwszej ciąży kupiłam sobie w sklepie na mieście kwaśne jabłko i od razu je zjadłam... porzygałam się do reklamóweczki z apteki na środku ulicy
bobas, pierwsza ciąża była na początku praktycznie bezobjawowa, prócz krwawień... końcówkę miałam fatalną. nie wiem co gorszeaaniluap, AJA_S, SusannaDean, sandri_1 lubią tę wiadomość