Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Bardzo Wam "zazdroszczę" tych objawów
w ciąży z Córką rzygalam i spalam i wyłącznie to przez pierwsze 4 miesiące. Myślałam że nie przeżyje naprawdę. Nic nie pomagało. Jadłam tylko kluski bez niczego i potem odkryłam mammarin i nieco było lepiej. Ale wspominam ten czas fatalnie.
Mi dziś w nocy z 10 razy śniło się ze dostałam @ ogólnie nabralam dola totalnego
-
nick nieaktualnyzFolwarku wrote:Bardzo Wam "zazdroszczę" tych objawów
w ciąży z Córką rzygalam i spalam i wyłącznie to przez pierwsze 4 miesiące. Myślałam że nie przeżyje naprawdę. Nic nie pomagało. Jadłam tylko kluski bez niczego i potem odkryłam mammarin i nieco było lepiej. Ale wspominam ten czas fatalnie.
Mi dziś w nocy z 10 razy śniło się ze dostałam @ ogólnie nabralam dola totalnego
Zfolwarku możemy sobie podać rękę. Też mam doła -
Dziewczyny, bez dołów! Nam smutne ciężarne na fiolecie nie potrzebne!
a przecież za kilka dni macie dołączyć
ZFolwarku ja bym chętnie rzygała nawet i 9 miesięcy... ale muszę sie jeszcze zajmować niemowlakiem który właśnie zabkuje i jednocześnie przechodzi skok rozwojowy -
nick nieaktualny
-
Pianistka wrote:Dziewczyny, bez dołów! Nam smutne ciężarne na fiolecie nie potrzebne!
a przecież za kilka dni macie dołączyć
ZFolwarku ja bym chętnie rzygała nawet i 9 miesięcy... ale muszę sie jeszcze zajmować niemowlakiem który właśnie zabkuje i jednocześnie przechodzi skok rozwojowy
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
nick nieaktualny
-
stokrotka92 wrote:A masz możliwość iść do lekarza? Może warto to sprawdzić?
-
stokrotka92 wrote:A masz możliwość iść do lekarza? Może warto to sprawdzić?
-
nick nieaktualny
-
Jejku wy spać nie możecie ?
Szatynka u mojej siostry na mdłości pomagały kwaśne jabłka;)
Gosssia taki ból też może świadczyć że starsze torbiele się wchłaniają
Ja wczoraj miałam takie kłucia jajnika, że aż słabo mi się robiło na kasiecoś czuję że jajeczko próbowało pęknąć a mu się nie udało
17.11.17-poronienie całkowite -
AJA_S wrote:Jejku wy spać nie możecie ?
Szatynka u mojej siostry na mdłości pomagały kwaśne jabłka;)
Gosssia taki ból też może świadczyć że starsze torbiele się wchłaniają
Ja wczoraj miałam takie kłucia jajnika, że aż słabo mi się robiło na kasiecoś czuję że jajeczko próbowało pęknąć a mu się nie udało
-
nick nieaktualny
-
aaniluap wrote:Dołączyłam do październikowego testowania wczoraj. Ponad 100 stron wpisów zaległych + przybywające aktualnie to było spore wyzwanie, ale zdecydowanie było warto. Chociaż nie znam Was osobiście poczułam "siostrzaną" energię. Przez ponad 3 lata na OVU nie zadbałam o integrację i na forum udzielałam się bardzo zdawkowo. Mam nadzieję, że mój 37 cykl zostanie zwieńczony sukcesem, bo czytając o tylu zielonych, październikowych kropkach ciężko nie być pozytywnie nastawioną.
mój 37 cs był szczęśliwy!tobie też tego życzę :*
AJA, nie zapomnę jak w pierwszej ciąży kupiłam sobie w sklepie na mieście kwaśne jabłko i od razu je zjadłam... porzygałam się do reklamóweczki z apteki na środku ulicy
bobas, pierwsza ciąża była na początku praktycznie bezobjawowa, prócz krwawień... końcówkę miałam fatalną. nie wiem co gorszeaaniluap, AJA_S, SusannaDean, sandri_1 lubią tę wiadomość