Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlciuska wrote:A wiec wieczorem zrobilam test..Po minucie pojawila sie druga kreska.. Szybko zadzwonilam do mamy z wielka radoscia. Jednak kreska zniknela po ok 2 minutach (chcialam jej zrobic zdj wiec mniej wiecej tyle to trwalo) potem pilam wode na musaaa... zrobilam w ciagu 10min jeszcze dwa testy... zero nic biel!
jak przyjecham maz po ok 2godzinach, mialam jescze jeden. Kiedy mu opowiedzialam cala sytuacje poprosil zebym siknela! I znowu to samo po minucie 2 kreski po 3minutach jedna ;( I tak o to wariatka Ola sie nie nakreca !!!! ;(Olciuska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki wpadam szybko i wysyłam Wam wiruski ciążowe. Wszystkim życzę w październiku II kreseczek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 11:33
AJA_S, zFolwarku, roslinka, Madziulla, Kasiula09, aaniluap, She86, kaka470, Aga_502 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlciuska wrote:12dpo (ale pewna nie jestem) bylam w piatek na usg i mi powiedziala ze owulka byla pare dni temu z prawego jajnika .. a tydz przed usg mialam bol lewego jajnika i sluz plodny (malo ale bylo)
Aja, to spoko jeszcze trochę wolnego przed pracką
A ja się zastanawiam jak załatwić l4 do czasu l4 macierzyńskiego, jakieś rady?Olciuska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Miałam to samo nie wiem jak wytrwałam.....chyba tylko to, ze zachorowałam i dostałam l4 i ciągle leżałam pod kocem w domu pomogło....spanie..
Hehe no ja z 1,5 roczniakiem w domu nie mam na to szans Teraz wlasnie drzemie a ja dumam czy zrobic test. Niech ktos mnie walnie