X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Październikowe testowanie!
Odpowiedz

Październikowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • Alis* Przyjaciółka

Wysłany: 5 października 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak by dosiegla to bym to zrobiła hehehe:)

c55f3e3ka5j4kmdt.png
  • Alis* Przyjaciółka

Wysłany: 5 października 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie narazie nie ciągnie do robienia testu. Poczekam do dnia @

c55f3e3ka5j4kmdt.png
  • Alis* Przyjaciółka

Wysłany: 5 października 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jakoś jestem dobrej myśli.:)

c55f3e3ka5j4kmdt.png
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna a gdzie pracujesz? jeśli to sklep to przygraj z sanepidem, że źle się czujesz a macie mieć sanepid ;)

Albo po prostu idź i symuluj że tragicznie się czujesz a wieczorem była gorączka 38,2

17.11.17-poronienie całkowite
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny . mam pytanie do was,czy na waszych testach też było widać kreske tą drugą ale białą zdarzyło się tak komuś?
    uznałam ten test za negatyw bo pod katem przechylenia wpadała tylko w delikatyny cień różu normalnie jak test leży jej nie widać dlatego uznałam za negatyw test.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJA_S wrote:
    Susanna a gdzie pracujesz? jeśli to sklep to przygraj z sanepidem, że źle się czujesz a macie mieć sanepid ;)

Albo po prostu idź i symuluj że tragicznie się czujesz a wieczorem była gorączka 38,2
    nie, salon firmowy telekomunikacyjny. Czy mogę coś innego zasymulować na tydzień? Albo wyłożę 100 zł i prywatnie mi da

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biała kreska to znak fabryczny :)

• Alis* Przyjaciółka

Wysłany: 5 października 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi poczekaj jeszcze z 2 dni i zrób ponownie

c55f3e3ka5j4kmdt.png
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    nie, salon firmowy telekomunikacyjny. Czy mogę coś innego zasymulować na tydzień? Albo wyłożę 100 zł i prywatnie mi da
    Ból kręgosłupa, że siedzieć nie możesz, albo biegunka i gorączka... Albo kawa na ławę. jestem w ciąży a na wizytę musisz niestety czekać ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    Hej dziewczyny . mam pytanie do was,czy na waszych testach też było widać kreske tą drugą ale białą zdarzyło się tak komuś?
    uznałam ten test za negatyw bo pod katem przechylenia wpadała tylko w delikatyny cień różu normalnie jak test leży jej nie widać dlatego uznałam za negatyw test.
    poczekaj ze 2 dni bo to może być wada, ale który dpo?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJA_S wrote:
    Ból kręgosłupa, że siedzieć nie możesz, albo biegunka i gorączka... Albo kawa na ławę. jestem w ciąży a na wizytę musisz niestety czekać ;)
    oooo dobre spróbuję najpierw tak, a gin by dał na 80 % ? Czy rodzinny ?

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis* wrote:
    Część dziewczyny:) ZFOLWARKU idziemy tak samo moj tez dzisiaj 9 dzień po. Jak sie czujesz????

Kochana, ja sie czuje jak sie czuje ;) Nie analizuje nic, bo nie jestem w tym dobra po prostu. Jedynie co to napierd... mnie plecy i krzyz od 3 dni, ale ja ogolnie mam problemy z kregoslupem i czasami tak jest jak sie przedziwgam (choc ostatnio nie dzwigam) ale naprawde ja nic nie czuje i to nic nie znaczy a szkoda. Chcialabym umiec tak wczuc sie sama w siebie ale niestety. W pierwszej ciazy tez nic nie umialam wyczuc i w ciezkim szoku bylam jak zobaczylam II na tescie. A Ty jak? Wariujesz tez?

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nie wiem. Mam w ośrodku interniste, który od ręki daje zwolnienie tylko trzeba uważać co pisze jako powód;)

• Alis* Przyjaciółka

Wysłany: 5 października 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z folwarku mnie właśnie tez kręgosłup boli i plecy na dole. A najbardziej to wieczorem. A tak nie miałam wcześniej.

c55f3e3ka5j4kmdt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    poczekaj ze 2 dni bo to może być wada, ale który dpo?
    11 dpo. Już poczkeam do mojego terminu @ :)

• Alis* Przyjaciółka

Wysłany: 5 października 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku tak bardzo pragnę dzidziusia. :) oby sie udało!!!:)

zFolwarku lubi tę wiadomość

c55f3e3ka5j4kmdt.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJA_S wrote:
    Biała kreska to znak fabryczny :)
    dlatego uznałam go za negatywa,ale byłam ciekawa czy ktoraś z was tak miała:)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJA_S wrote:
    No właśnie nie wiem. Mam w ośrodku interniste, który od ręki daje zwolnienie tylko trzeba uważać co pisze jako powód;)
    wiem jak to wygląda, ale ja tam stresować się nie pójdę....wezmę l4 i tak nie mam zamiaru wracać tam pracować :P

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis* wrote:
    Z folwarku mnie właśnie tez kręgosłup boli i plecy na dole. A najbardziej to wieczorem. A tak nie miałam wcześniej.

Mnie wieczorem i rano dzis masakrycznie. Ale to nic. Nie bede tym sie sugerowac bo moze zle spalam i tyle :)

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do testowania wcześniejszego zachęcił mnie mój wykres, możecie sobie go luknąć jeśli chcecie :)

‹‹ 112 113 114 115 116 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ