Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny . mam pytanie do was,czy na waszych testach też było widać kreske tą drugą ale białą zdarzyło się tak komuś?
uznałam ten test za negatyw bo pod katem przechylenia wpadała tylko w delikatyny cień różu normalnie jak test leży jej nie widać dlatego uznałam za negatyw test. -
nick nieaktualnyAJA_S wrote:Susanna a gdzie pracujesz? jeśli to sklep to przygraj z sanepidem, że źle się czujesz a macie mieć sanepid
Albo po prostu idź i symuluj że tragicznie się czujesz a wieczorem była gorączka 38,2 -
SusannaDean wrote:nie, salon firmowy telekomunikacyjny. Czy mogę coś innego zasymulować na tydzień? Albo wyłożę 100 zł i prywatnie mi da17.11.17-poronienie całkowite
-
nick nieaktualnyJudi22 wrote:Hej dziewczyny . mam pytanie do was,czy na waszych testach też było widać kreske tą drugą ale białą zdarzyło się tak komuś?
uznałam ten test za negatyw bo pod katem przechylenia wpadała tylko w delikatyny cień różu normalnie jak test leży jej nie widać dlatego uznałam za negatyw test. -
nick nieaktualny
-
Alis* wrote:Część dziewczyny:) ZFOLWARKU idziemy tak samo moj tez dzisiaj 9 dzień po. Jak sie czujesz????
Kochana, ja sie czuje jak sie czuje Nie analizuje nic, bo nie jestem w tym dobra po prostu. Jedynie co to napierd... mnie plecy i krzyz od 3 dni, ale ja ogolnie mam problemy z kregoslupem i czasami tak jest jak sie przedziwgam (choc ostatnio nie dzwigam) ale naprawde ja nic nie czuje i to nic nie znaczy a szkoda. Chcialabym umiec tak wczuc sie sama w siebie ale niestety. W pierwszej ciazy tez nic nie umialam wyczuc i w ciezkim szoku bylam jak zobaczylam II na tescie. A Ty jak? Wariujesz tez?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny