Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAaniluap witaj zadomawiaj się i czerp energię owocnego października
Ja nie wstawię kolejnego teściora, ale jest tam słaba bo słaba ale25 tka ! (3 razy w nocy sikałam a nadal mi się chciało pić, nie do wiary susza w gardle)
Teraz piję kawę i mi nie smakuje a co !
Do 16 tej wyniki betyyyyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 09:58
AJA_S, VillemoVilo, aaniluap, aaandzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAJA_S wrote:To tylko formalność kochana ♡♡
Ale co do objawów ciąży, w tym cyklu miałam wielkie G a nie objawy. Jedynym zauważalnym, który zrobił mojemu mężowi, do czego sie wczoraj przyznał, nadzieję, to to , że w 20 kilku stopniowe ciepło złapałam wirusa, kichałam, smarkałam 11 dpo miałam okropne napady gorąca ale brałam to za objaw choroby oczywiście i mega ból głowy, ratowałam się okładami zimnymi Ale jak wiadomo takie objawy to nie objawy i poza pojedynczym bólem jajnika nic!
Także do małych niedowiarków z forum, które lubią sikać 8 dpo lub płaczą , ze nie mają żadnego objawu, KOCHANE MÓJ TEST WYSZEDŁ 13 DPO....w dzień @ a i tak cieeeń Każda jest inna z nas i wszystko może być inaczej i będziecie równie zaskoczone co ja!!! Bo jestem bardzo zaskoczona szykowałam się do pierwszego cyklu z Clo
Wiruskiiiii gwiezdny pyłek jakoś mi się skojarzył
zakocona, AJA_S, aaniluap, Kasiula09, zFolwarku, melmarmis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaaniluap wrote:Dołączyłam do październikowego testowania wczoraj. Ponad 100 stron wpisów zaległych + przybywające aktualnie to było spore wyzwanie, ale zdecydowanie było warto. Chociaż nie znam Was osobiście poczułam "siostrzaną" energię. Przez ponad 3 lata na OVU nie zadbałam o integrację i na forum udzielałam się bardzo zdawkowo. Mam nadzieję, że mój 37 cykl zostanie zwieńczony sukcesem, bo czytając o tylu zielonych, październikowych kropkach ciężko nie być pozytywnie nastawioną.
aaniluap u mnie tez podobny okres 38-39 cykl....i mimo iz mam dola to zacynam pokladac duze nadzieje w tym cyklu. Powodzenia!!!aaniluap lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:aaniluap u mnie tez podobny okres 38-39 cykl....i mimo iz mam dola to zacynam pokladac duze nadzieje w tym cyklu. Powodzenia!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Susa, ja Wam pisałam już objawy ciążowe są łudząco podobne do tych na @ bądź do przeziębienia
np u mnie biegunka... przecież może się zdarzyć zawsze...
i wiesz co, teraz też miałam takie uderzenia gorąca raz ubierałam sweter a za chwilę go ściągałam
w ogóle w poprzedniej ciąży cała ciążę było mi gorąco... w grudniu (śpimy przy otwartym oknie nawet w zimie) spałam bez kołdry zlana potemSusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA wiec wieczorem zrobilam test..Po minucie pojawila sie druga kreska.. Szybko zadzwonilam do mamy z wielka radoscia. Jednak kreska zniknela po ok 2 minutach (chcialam jej zrobic zdj wiec mniej wiecej tyle to trwalo) potem pilam wode na musaaa... zrobilam w ciagu 10min jeszcze dwa testy... zero nic biel!
jak przyjecham maz po ok 2godzinach, mialam jescze jeden. Kiedy mu opowiedzialam cala sytuacje poprosil zebym siknela! I znowu to samo po minucie 2 kreski po 3minutach jedna ;( I tak o to wariatka Ola sie nie nakreca !!!! ;( -
nick nieaktualny
-
Pianistka ale uderzenia gorąca też nie świadczą o ciąży... Ja np mam uderzenia gorąca już dłuższy czas... aż zaczęłam zastanawiać się czy przypadkiem wcześnie nieprzekwitam:/
A z drugiej strony od września coś mnie łapie i miałam zapalenie gardła, może to też ma wpływ... Albo po prostu wariuje17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
Olciuska, chyba najlepsza byłaby jednak beta Coś te Twoje testy dziwne są
Moja dzisiejsza beta po 48 h wzrosła ze 185 na 579AJA_S, Olciuska, Madziulla, aaniluap, zakocona, SusannaDean, zFolwarku, Kasiula09, She86, Migracja, melmarmis, Aga_502 lubią tę wiadomość