WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Październikowe testowanie!
Odpowiedz

Październikowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka ty na ulicy wymiotowałaś do reklamówki, a dziwisz się że Emma ma taką inwencję twórczą ;D

SusannaDean, Pianistka lubią tę wiadomość

17.11.17-poronienie całkowite
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaniluap witaj zadomawiaj się i czerp energię owocnego października <3

Ja nie wstawię kolejnego teściora, ale jest tam słaba bo słaba ale25 tka ! (3 razy w nocy sikałam a nadal mi się chciało pić, nie do wiary susza w gardle) :)
    Teraz piję kawę i mi nie smakuje :) a co !
    Do 16 tej wyniki betyyyy <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 09:58

AJA_S, VillemoVilo, aaniluap, aaandzia lubią tę wiadomość

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tylko formalność kochana ♡♡

SusannaDean lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJA_S wrote:
    To tylko formalność kochana ♡♡
    Już też tak uważam :)
    Ale co do objawów ciąży, w tym cyklu miałam wielkie G a nie objawy. Jedynym zauważalnym, który zrobił mojemu mężowi, do czego sie wczoraj przyznał, nadzieję, to to , że w 20 kilku stopniowe ciepło złapałam wirusa, kichałam, smarkałam :) 11 dpo miałam okropne napady gorąca ale brałam to za objaw choroby oczywiście i mega ból głowy, ratowałam się okładami zimnymi :) Ale jak wiadomo takie objawy to nie objawy i poza pojedynczym bólem jajnika nic!
    Także do małych niedowiarków z forum, które lubią sikać 8 dpo lub płaczą , ze nie mają żadnego objawu, KOCHANE MÓJ TEST WYSZEDŁ 13 DPO....w dzień @ a i tak cieeeń :) Każda jest inna z nas i wszystko może być inaczej i będziecie równie zaskoczone co ja!!! Bo jestem bardzo zaskoczona szykowałam się do pierwszego cyklu z Clo :P

Wiruskiiiii gwiezdny pyłek jakoś mi się skojarzył <3

wrozka-ruchomy-obrazek-0028.gif

zakocona, AJA_S, aaniluap, Kasiula09, zFolwarku, melmarmis lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaniluap wrote:
    Dołączyłam do październikowego testowania wczoraj. Ponad 100 stron wpisów zaległych + przybywające aktualnie to było spore wyzwanie, ale zdecydowanie było warto. Chociaż nie znam Was osobiście poczułam "siostrzaną" energię. Przez ponad 3 lata na OVU nie zadbałam o integrację i na forum udzielałam się bardzo zdawkowo. Mam nadzieję, że mój 37 cykl zostanie zwieńczony sukcesem, bo czytając o tylu zielonych, październikowych kropkach ciężko nie być pozytywnie nastawioną.

aaniluap u mnie tez podobny okres 38-39 cykl....i mimo iz mam dola to zacynam pokladac duze nadzieje w tym cyklu. Powodzenia!!!

aaniluap lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    aaniluap u mnie tez podobny okres 38-39 cykl....i mimo iz mam dola to zacynam pokladac duze nadzieje w tym cyklu. Powodzenia!!!
    Madziulla, są naprawdę szanse w każdym cyklu, nadzieja podupada gorszy dzień itp, ale trzeba brać byka za rogi bez tego nie ma nic ! Ja wierzę, że każdej się uda, a większości w październiku hahhaha bo wirusów duużo i Ciebie zarazi ! :D

• VillemoVilo Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna, jestem taka ciekawa twojej bety, że chyba jajo zniosę :)

Dziewczyny, testować!

k0kdanlirkz38pxc.png
    k0kdvcqg5yj19pn8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zarazajcie koniecznie nas wszystkie!! :) kurka no pazdziernik zaczol sie bosko i oby tak dalej.

AJA_S lubi tę wiadomość

• zakocona Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Salamanka, przykro mi :(

Susanna, czekamy z niecierpliwością na tę twoją betę :D

Pianistka, ale piękna krecha :D

Ja mam już słabe bardzo krwawienie, nie mogę się doczekać sikania na testy owu :D

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może i do mnie przybłąka się jakiś ślepy wirusek....
    Boże laski jak wy nakręcacie!

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie nie wypowiadam!
    Bo wczoraj zrobilam taki cyrk ze az wstyd!!!

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mów!

• Pianistka Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susa, ja Wam pisałam już :) objawy ciążowe są łudząco podobne do tych na @ bądź do przeziębienia :D
    np u mnie biegunka... przecież może się zdarzyć zawsze...
    i wiesz co, teraz też miałam takie uderzenia gorąca :) raz ubierałam sweter a za chwilę go ściągałam :)
    w ogóle w poprzedniej ciąży cała ciążę było mi gorąco... w grudniu (śpimy przy otwartym oknie nawet w zimie) spałam bez kołdry zlana potem

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiec wieczorem zrobilam test..Po minucie pojawila sie druga kreska.. Szybko zadzwonilam do mamy z wielka radoscia. Jednak kreska zniknela po ok 2 minutach (chcialam jej zrobic zdj wiec mniej wiecej tyle to trwalo) potem pilam wode na musaaa... zrobilam w ciagu 10min jeszcze dwa testy... zero nic biel!
    jak przyjecham maz po ok 2godzinach, mialam jescze jeden. Kiedy mu opowiedzialam cala sytuacje poprosil zebym siknela! I znowu to samo po minucie 2 kreski po 3minutach jedna ;( I tak o to wariatka Ola sie nie nakreca !!!! ;(

• zakocona Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcusia, a dzisiaj sikałaś?

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dzis nie, bo jestem zla na siebie jak cholera ;(

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka ale uderzenia gorąca też nie świadczą o ciąży... Ja np mam uderzenia gorąca już dłuższy czas... aż zaczęłam zastanawiać się czy przypadkiem wcześnie nieprzekwitam:/
    A z drugiej strony od września coś mnie łapie i miałam zapalenie gardła, może to też ma wpływ... Albo po prostu wariuje :P

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola poczekaj jeszcze kilka dni i na spokojnie zrób test ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A slyszalyscie cos kiedys o takich cudach?
    Hehe. Jak zobaczylam te 2 kreski to az zwariowalam tym bardziej ze to nie byl cien. Oczywiscie nie taka jak kontrolna ale byla

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olciuska, chyba najlepsza byłaby jednak beta :) Coś te Twoje testy dziwne są :)

Moja dzisiejsza beta po 48 h wzrosła ze 185 na 579 :)

AJA_S, Olciuska, Madziulla, aaniluap, zakocona, SusannaDean, zFolwarku, Kasiula09, She86, Migracja, melmarmis, Aga_502 lubią tę wiadomość

w4sqpc0z3is213tz.png
‹‹ 110 111 112 113 114 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ