Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alis* wrote:Dziewczyny mialyscie kiedyś taki sluz kremowy a czasami delikatnie rozciagliwy??? Jak bym miala dni płodne. Hmmmmm ciekawe.a jestem 9 dni po owulacji.
Zawsze mam tak przed @, każda z nas jest inna i u Ciebie Alis może oznaczać to że fasolka rośnie (trzymam kciuki, żeby tak było)! U większości bowiem następuje duża ilość śluzy podobnego do płodnego. Ja wprawdzie czekam na testowanie, ale właśnie m.in. przez śluz uważam że tym razem się udało! U mnie 3 dni po wyciek śluzu - dosłownie raz ale aż ze skrzepami, rozciągliwy, kremowy, dało mi to do myślenia... Teraz cały czas sucho choć na 6 dni do @ zawsze coś tam było! Zwariować można! -
nick nieaktualnyA wiec, ostatecznie bede testowac w sobote Prosze o dopisanie
23 lata koncze w grudniu.
O malenstwo staramy sie 3cs.
Badania hormonow ok, opruch testosteronu ktory jest dosc wysoki (lekarze kazali to zignorowac), w tym cyklu potwierdzona owulka na usg, miesiaczki mam dosc nieregularne... czasem sie spoznia nawet 2tyg, ale zadko, przewaznie mam do 31dni.
Staramy sie poniewaz moj maz jest o 10lat starszy, choc jak tez bardzo chce!
Badania pleminkow sa dobre, jedynie mala ilosc nasienia.. Ale pdoobno przy dobrych parametrach jest ok . A ogolnie jestem mega pesymistka i wariatka hihi tyle!
A wy jestescie zajebiste! wspieracie mnie. (ja tez sie staram ;p)AJA_S lubi tę wiadomość
-
karolka22 wrote:U mnie nic z tego nie będzie, tak czuję.. jestem jeszcze bardziej chora niż wczoraj. Co prawda gorączki nie mam, bo tylko 37,4 ale łamie mnie w kościach, więc kwestia czasu aż mnie rozłoży na łopatki.. porażka.. miałam takie nadzieję, a tu będzie klops
Do momentu aż nie pojawi się @ nie trać wiary! Dużo dziewczyn zaczynało swoją ciąże od przeziębienia, czytałam nawet że jest to jeden z pierwszych choć nietypowych objawów! -
nick nieaktualnykarolka22 wrote:U mnie nic z tego nie będzie, tak czuję.. jestem jeszcze bardziej chora niż wczoraj. Co prawda gorączki nie mam, bo tylko 37,4 ale łamie mnie w kościach, więc kwestia czasu aż mnie rozłoży na łopatki.. porażka.. miałam takie nadzieję, a tu będzie klops
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny