X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Październikowe testowanie!
Odpowiedz

Październikowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedna lekarka na ruchliwość kazała używać plastrów chłodzących dla mężczyzn, podobno ok, miałam kupić teraz :)

• Pianistka Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak sie wbije ;)
    My sie kochaliśmy w tym cyklu dzien w dzien! Nie było to planowane ale owulcja sie przesuwała... i właśnie z kazdej strony słyszałam ze napewno nic z tego nie bedzie bo nasienie słabej jakości... i co? Jestem na fiolecie :)

Kicirożek, madzialenka84, AJA_S, Adry, aaniluap lubią tę wiadomość

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:
    Ja tak sie wbije ;)
    My sie kochaliśmy w tym cyklu dzien w dzien! Nie było to planowane ale owulcja sie przesuwała... i właśnie z kazdej strony słyszałam ze napewno nic z tego nie bedzie bo nasienie słabej jakości... i co? Jestem na fiolecie :)
    U nas też tak było bo w końcu oszlałam i sama miałam nadzieje że po dong quai mam wczesniej niby od 12 dc ale okazało sie ze 16 a do tego czasu było codziennie, wczesniej co drugi dzien

AJA_S lubi tę wiadomość

• Kicirożek Ekspertka

Wysłany: 5 października 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dzisiaj doła ... chyba wyrzucę ten przeklęty termometr - nadal się nim katuje :/
    Dzis mam spadek temperatury i boje się, tak po prostu ze do 17 października (pierwsze USG) wszystko mogę stracić :-(

Wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach ❤️
  • Kicirożek Ekspertka

Wysłany: 5 października 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:
    Ja tak sie wbije ;)

Tak samo jest ze mną. Właściwie to mozna powiedzieć, ze wrzesień to w ogóle odpuściłam... żadnych testów owulacyjnych, zadnego sprawdzania śluzu, szyjek itd. Po prostu kochaliśmy sie jak mieliśmy na to ochotę i pach ! Jest :-)

• melmarmis Ekspertka

Wysłany: 5 października 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio w "poradzie dnia" na of pojawiła się informacja że przerwa 2 dni jest ok ale nie dłużej bo po 3 dniach plemniki są stare i powolne, więc opinii na ten temat milion pińcet... Myślę że nie ma co analizować i <3 kiedy jest możliwość w trakcie podejrzenia owu :D

Szymek :*
    uu6evgk.png
  • PaniNorris Znajoma

Wysłany: 5 października 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bętę zrobię w poniedziałek :-) narazie poczekam. Buziaki i gratuluję wszystkim zafasolkowanym :-*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 20:36

Keep fingers cross!
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kicirożek wrote:
    Mam dzisiaj doła ... chyba wyrzucę ten przeklęty termometr - nadal się nim katuje :/
    Dzis mam spadek temperatury i boje się, tak po prostu ze do 17 października (pierwsze USG) wszystko mogę stracić :-(

Wyrzuć go! Nie mierz juz temp! :) jest ciaza i tyle :) koniec kropka

SusannaDean lubi tę wiadomość

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Kicirożek Ekspertka

Wysłany: 5 października 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka - betę robiłam w ten poniedziałek, wizytę mam na 17 października jak myślisz, myślicie - powtórzyć betę w ten najbliższy poniedziałek tj tydzien przed USG ? Babki z ozzychodni mówiły ze mam dac spokoj i sie nie katować! Ja chyba oszalałam, zamiast sie cieszyć chodzę i wyje ze mi sie nie uda- debil normalnie !:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kicirożek wrote:
    Pianistka - betę robiłam w ten poniedziałek, wizytę mam na 17 października jak myślisz, myślicie - powtórzyć betę w ten najbliższy poniedziałek tj tydzien przed USG ? Babki z ozzychodni mówiły ze mam dac spokoj i sie nie katować! Ja chyba oszalałam, zamiast sie cieszyć chodzę i wyje ze mi sie nie uda- debil normalnie !:/
    Dziołcha będzie wszystko dobrze, wiem, ze długie starania nadwyrężyły twoją wiaręw siebie i w ciążę, mam podobnie :) Ale dlaczego masz się stresować? ? ? Ciąża to piękny stan, mały odsetek kończy się niepowodzeniem...nie analizuj, proszę. Po co masz wydawać 30 zł na kolejną betę od czapy? Kup sobie kilo owoców i lepszy sok za te pieniądze !

AJA_S, Kicirożek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja po owu :) wczoraj albo przedwczoraj, nie wiem, bo nie mierzę już ;) ale ale mam głowę pełną pozytywnych myśli i ani jednego testu jeszcze :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miśka1987 wrote:
    a ja po owu :) wczoraj albo przedwczoraj, nie wiem, bo nie mierzę już ;) ale ale mam głowę pełną pozytywnych myśli i ani jednego testu jeszcze :D
    Hejo , super ! :D Październikowe wirusy czekają

• Kicirożek Ekspertka

Wysłany: 5 października 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Dziołcha będzie wszystko dobrze, wiem, ze długie starania nadwyrężyły twoją wiaręw siebie i w ciążę, mam podobnie :) Ale dlaczego masz się stresować? ? ? Ciąża to piękny stan, mały odsetek kończy się niepowodzeniem...nie analizuj, proszę. Po co masz wydawać 30 zł na kolejną betę od czapy? Kup sobie kilo owoców i lepszy sok za te pieniądze !

Uwielbiam <3 chyba wlasnie wsparcia mi trzeba. Moja druga połowa jest ze mną tylko w weekendy i stad te moje myśli. Sama siedzę w domu i sie zadręczam ...

P.S u mnie Beta po 2 dyszki ;-)

• santoocha Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie wytrzymałam i kupiłam 2 testy,a to jeszcze 10 dni... A zarzekałam się, że nie kupię przed 15.10..

zakocona, Kicirożek lubią tę wiadomość

• karolka22 Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 20:39

cl2sjfv.png
  • karolka22 Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 20:39

cl2sjfv.png
  • yvonneSW Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2020, 20:27

Adry lubi tę wiadomość

Mój synek 💗
    zqh730k.png
    04.2019 Okruch 5tc 😔
    Moj drugi synek💜
    vgr00ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolka22 wrote:
    Chrzanów :P
    AAAA :D super ! Trzebinia, Olkusz i okolice, znam <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kicirożek wrote:
    Uwielbiam <3 chyba wlasnie wsparcia mi trzeba. Moja druga połowa jest ze mną tylko w weekendy i stad te moje myśli. Sama siedzę w domu i sie zadręczam ...

P.S u mnie Beta po 2 dyszki ;-)
    Też siedzę sama bo mój maż ma 5 nocek.....
    Ha ha u mnie 33 zł betka
    Ale za 20 zł dziołcha co se można kupić, balsam na rozstępy bielenda? Np, zacząć można już od teraz im szybciej tym lepiej <3

• ewa1307 Znajoma

Wysłany: 5 października 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny może mi któraś wytłumaczyć dlaczego ovu nie pokazało mi dotąd owu jak mam zielone światełko od paru dni ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 21:33

ewcia
‹‹ 119 120 121 122 123 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ