Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja tak sie wbije
My sie kochaliśmy w tym cyklu dzien w dzien! Nie było to planowane ale owulcja sie przesuwała... i właśnie z kazdej strony słyszałam ze napewno nic z tego nie bedzie bo nasienie słabej jakości... i co? Jestem na fiolecieKicirożek, madzialenka84, AJA_S, Adry, aaniluap lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:Ja tak sie wbije
My sie kochaliśmy w tym cyklu dzien w dzien! Nie było to planowane ale owulcja sie przesuwała... i właśnie z kazdej strony słyszałam ze napewno nic z tego nie bedzie bo nasienie słabej jakości... i co? Jestem na fiolecieAJA_S lubi tę wiadomość
-
Mam dzisiaj doła ... chyba wyrzucę ten przeklęty termometr - nadal się nim katuje
Dzis mam spadek temperatury i boje się, tak po prostu ze do 17 października (pierwsze USG) wszystko mogę stracićWartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach ❤️ -
Pianistka wrote:Ja tak sie wbije
My sie kochaliśmy w tym cyklu dzien w dzien! Nie było to planowane ale owulcja sie przesuwała... i właśnie z kazdej strony słyszałam ze napewno nic z tego nie bedzie bo nasienie słabej jakości... i co? Jestem na fiolecie
Tak samo jest ze mną. Właściwie to mozna powiedzieć, ze wrzesień to w ogóle odpuściłam... żadnych testów owulacyjnych, zadnego sprawdzania śluzu, szyjek itd. Po prostu kochaliśmy sie jak mieliśmy na to ochotę i pach ! Jest
Wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach ❤️ -
Ostatnio w "poradzie dnia" na of pojawiła się informacja że przerwa 2 dni jest ok ale nie dłużej bo po 3 dniach plemniki są stare i powolne, więc opinii na ten temat milion pińcet... Myślę że nie ma co analizować i kiedy jest możliwość w trakcie podejrzenia owu
-
Kicirożek wrote:Mam dzisiaj doła ... chyba wyrzucę ten przeklęty termometr - nadal się nim katuje
Dzis mam spadek temperatury i boje się, tak po prostu ze do 17 października (pierwsze USG) wszystko mogę stracić
Wyrzuć go! Nie mierz juz temp! jest ciaza i tyle koniec kropkaSusannaDean lubi tę wiadomość
-
Pianistka - betę robiłam w ten poniedziałek, wizytę mam na 17 października jak myślisz, myślicie - powtórzyć betę w ten najbliższy poniedziałek tj tydzien przed USG ? Babki z ozzychodni mówiły ze mam dac spokoj i sie nie katować! Ja chyba oszalałam, zamiast sie cieszyć chodzę i wyje ze mi sie nie uda- debil normalnie !Wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach ❤️
-
nick nieaktualnyKicirożek wrote:Pianistka - betę robiłam w ten poniedziałek, wizytę mam na 17 października jak myślisz, myślicie - powtórzyć betę w ten najbliższy poniedziałek tj tydzien przed USG ? Babki z ozzychodni mówiły ze mam dac spokoj i sie nie katować! Ja chyba oszalałam, zamiast sie cieszyć chodzę i wyje ze mi sie nie uda- debil normalnie !
AJA_S, Kicirożek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Dziołcha będzie wszystko dobrze, wiem, ze długie starania nadwyrężyły twoją wiaręw siebie i w ciążę, mam podobnie Ale dlaczego masz się stresować? ? ? Ciąża to piękny stan, mały odsetek kończy się niepowodzeniem...nie analizuj, proszę. Po co masz wydawać 30 zł na kolejną betę od czapy? Kup sobie kilo owoców i lepszy sok za te pieniądze !
Uwielbiam chyba wlasnie wsparcia mi trzeba. Moja druga połowa jest ze mną tylko w weekendy i stad te moje myśli. Sama siedzę w domu i sie zadręczam ...
P.S u mnie Beta po 2 dyszkiWartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKicirożek wrote:Uwielbiam chyba wlasnie wsparcia mi trzeba. Moja druga połowa jest ze mną tylko w weekendy i stad te moje myśli. Sama siedzę w domu i sie zadręczam ...
P.S u mnie Beta po 2 dyszki
Ha ha u mnie 33 zł betka
Ale za 20 zł dziołcha co se można kupić, balsam na rozstępy bielenda? Np, zacząć można już od teraz im szybciej tym lepiej