Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki ja już po pracy i lenie się z moim Astem;)
Co do rozstępów, jedna z moich koleżanek poleca Palmers cocoa butters formule...
Ed. Ewa jakim cudem cały czas wychodzą ci pozytywne testy owulacyjne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 22:28
17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AJA_S wrote:Hej dziewczynki ja już po pracy i lenie się z moim Astem;)
Co do rozstępów, jedna z moich koleżanek poleca Palmers cocoa butters formule...
Ed. Ewa jakim cudem cały czas wychodzą ci pozytywne testy owulacyjne?ewcia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewa1307 wrote:sama się nad tym zastanawiam a może to przez clostilbegyt brałam go w tym i poprzednim cyklu testy robię zawsze o podobnej porze wieczorem albo z testami z rossmanna coś jest nie tak
Ale rozumiem ze za pozytywne uznajesz te gdzie kreska jest taka sama wyraźna bądź ciemniejsza jak kontrolna? Bo cien to oznacza że jest negatywny a nie jak w ciążowym pozytywnyAJA_S lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jak robiłam testy owu to cienie miałam przez większość cyklu. Pozytywny był 2 max 3 dni.
PS właśnie dlatego odeszłam od tych testów tempek i innych rzeczy które niepotrzebnie stresują i wywołują presję kiedy wskoczyć do łóżka a kiedy nie. Kocham się z mężem kiedy chce nie patrząc na dzień cyklu bo owulka może być w 8, 11, 14, a nawet 20. Nasz organizm może nas zaskoczyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 22:49
-
nick nieaktualnyewa1307 wrote:powinnam jak skończę to opakowanie a już skończyłam i przez ten czas nie zajdę to będę miała przy następnym opakowaniu
-
Madziulla wrote:Ale rozumiem ze za pozytywne uznajesz te gdzie kreska jest taka sama wyraźna bądź ciemniejsza jak kontrolna? Bo cien to oznacza że jest negatywny a nie jak w ciążowym pozytywnyewcia
-
ewa1307 wrote:tak co prawda nigdy ciemniejszy nie był ale taki sam jest nawet porównywałam z galerią testów co prawda jest tam jedno zdjęcię ale tak samo wygląda jak moje
Jeśli je posiadasz to oznacz wszystkie negatywnie, a najpiękniejszy jako pozytyw17.11.17-poronienie całkowite -
SusannaDean wrote:Biorąc stymulację clo trzeba mieć monitoring.... skad masz wiwedzieć czy nie doszło do hiperstymulacji i nie masz 10 pecherzyków?ewcia
-
nick nieaktualnyewa1307 wrote:powinnam jak skończę to opakowanie a już skończyłam i przez ten czas nie zajdę to będę miała przy następnym opakowaniu
Ja mialam już przy pierwszym opakowaniu monitoring i mialam 2pęcherzyki jeden owulkował a drugi przemienił się w torbiel który potem się wchłonął. Często po tych lekach mogą robić się torbiele i dlatego postrzebny jest monitoring. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewa1307 wrote:teraz mnie przestraszyłaś pojęcia nie miałam moja gin zakładała że przy pierwszym razie zajdę hmmm zapytam jej może się sama umówię i zobaczę ona mi mówiała o monitoringu ale po tej paczce jak przyjdę po drugą
-
ewa1307 wrote:sama się nad tym zastanawiam a może to przez clostilbegyt brałam go w tym i poprzednim cyklu testy robię zawsze o podobnej porze wieczorem albo z testami z rossmanna coś jest nie tak
Na opakowaniu moich testów owu jest napisane, że jak się bierze leki na stymulacje lub gdy sie ma PCOS testy moga dawać fałszywe wyniki.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016