Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
SusannaDean wrote:Też siedzę sama bo mój maż ma 5 nocek.....
Ha ha u mnie 33 zł betka
Ale za 20 zł dziołcha co se można kupić, balsam na rozstępy bielenda? Np, zacząć można już od teraz im szybciej tym lepiej
Na te balsamy trzeba w ciazy uwazac i raczej kupowac z dobrym skladem bez chemii. Zwlaszcza na brzuch. Zobacz taka strone srokao.pl - w rossmannie jest taki olejek na rozstepy babydream z super bezpiecznym skladem. I co wazne nie sam brzuch jest wazny a piersi! To one ulegaja zmianie w ciazy najbardziej a nie potem przy karmieniu. Takze caly przod smarujemy Drogie Panie!Kicirożek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzFolwarku wrote:Na te balsamy trzeba w ciazy uwazac i raczej kupowac z dobrym skladem bez chemii. Zwlaszcza na brzuch. Zobacz taka strone srokao.pl - w rossmannie jest taki olejek na rozstepy babydream z super bezpiecznym skladem. I co wazne nie sam brzuch jest wazny a piersi! To one ulegaja zmianie w ciazy najbardziej a nie potem przy karmieniu. Takze caly przod smarujemy Drogie Panie!
-
nick nieaktualny
-
Co do rozstępów to podobno cuda działa elancyl, ale tani nie jest. Ja smarowałam się olejem kokosowym i oliwką Babydream i zero rozstępów. Choć tak naprawdę to kwestia genów i ogólej kondycji skóry, jej nawilżenia i elastyczności. Poza pacianiem się kremami trzeba pić sporo wody.
-
nick nieaktualny
-
Z wykresem nie pomogę, ale może warto pomyśleć o zakupie termometru owulacyjnego ?02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
Susanna, piękny przyrost bety !
A nie mówiłam ?!SusannaDean lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
No to bardzo źle robisz kochana
Z takiej temperatury zbyt wiele niestety się nie dowiesz..02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
nick nieaktualnykońcówka najważniejsza, dwa miejsca po przecinku, taki termometr typowo owulacyjny można zakupić w aptece za ok 25 zł a zwykły z 2 miejscami po przecinku za 10 zł i taki właśnie używałam
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Paulette Ty kochana wiesz nie??? Ja jestem często myślami z Tobą i wierzę że po nowym roku zaskoczysz Tym razem szczęśliwie!
Sama sie duzo nie odzywam ale do Ciebie na wykres albo co pisalas na forum zajrzeMadziulla lubi tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:końcówka najważniejsza, dwa miejsca po przecinku, taki termometr typowo owulacyjny można zakupić w aptece za ok 25 zł a zwykły z 2 miejscami po przecinku za 10 zł i taki właśnie używałam
ewcia