Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Ciężko stwierdzić bo każda ma inaczej, ja dwa poprzednie cykle tak miałam, podejrzewam, że mogło się coś dziać ale nie dało rady z powodu mojego niskiego progesteronu. I rzeczywiście bóle zaczynały się tak 5 dpo, ale to też może być ciałko żółte na jajniku stąd te bóle, ale to dobrze Jeszcze z 7 dni i się wyjaśni
Tak wiem, dlatego się nie nastawiam, tym bardziej, że w poprzedniej ciąży nic takiego nie czułam. Moim pierwszym objawem było to, że było mi strasznie zimno w stopy. Przy temperaturze w domu 23 stopni chodziłam w domu w grubych frotowych skarpetach:)
Ale masz rację Susanna to może być ciałko żółte, nie pomyślałam o tym. U mnie też kiepsko z progesteronem bo mam plamienia przed @. W sobotę idę go zbadać -
nick nieaktualnyAlis* wrote:Troszke sie dzisiaj zalamalam bo mi tempka spadła coś czuję ze chyba nie mam juz na co liczyć.
Oczywiscie nie chce Ci robić nadziei i Cie nakrecac ale do 13-14 dpo maja prawo być wachania temp. zarówno wzrosty jak i spadki. dopiero jak po 14 dpo tempka jest wysoko to moze swiadczyc o ciazy. wiec nie przekreslalabym jeszcze tak do konca tego cyklu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula_29 wrote:Tak wiem, dlatego się nie nastawiam, tym bardziej, że w poprzedniej ciąży nic takiego nie czułam. Moim pierwszym objawem było to, że było mi strasznie zimno w stopy. Przy temperaturze w domu 23 stopni chodziłam w domu w grubych frotowych skarpetach:)
Ale masz rację Susanna to może być ciałko żółte, nie pomyślałam o tym. U mnie też kiepsko z progesteronem bo mam plamienia przed @. W sobotę idę go zbadaćPaula_29 lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Gosssiagabrysiowa a ile dni po owu jesteś? Ty coś pisałaś wcześniej o torbielach czy mi się wydawało?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlis* wrote:Dziękuję kochane kobitki za pocieszenie:) co to by było gdyby nie wy:):*
hahaha brawo My
a tak wogole odstawila bym termometr w cholere bo tylko stresuje...a wiadomo stres nie pomaga..ja nie mierze od kilku cykli i dobrze mi z tym -
nick nieaktualny