Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuje za miłe przyjęcie
Niestety nie nadrobię tyle stron bo czas zajmuje mi moja mała kruszynka ale chciałabym Was poznać.
Która z Was może testuje w podobnym terminie do mojego?
Chociaż w pierwszej ciąży testowałam już 9 dpo i była blada druga kreska. wiec sądze że i teraz skuszę się na wcześniejsze testowanie. -
nick nieaktualny
-
Nie wiem czy sie uda ale wstawiam
https://zapodaj.net/4d78b23123478.jpg.html
melmarmis, Olciuska, roslinka, aaniluap, aaandzia, zFolwarku, cookiemonsterka, VillemoVilo, Paula_29, Migracja, s1985, zakocona, santoocha, kinga1185 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
karolka22 wrote:Ja też chętnie. Ale najwcześniej w niedziele myślę że będzie sensownie. A najrosadniej wtorek. Może wytrzymam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 09:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iNso87 wrote:Oluniaaaa hej!) jednak sie zdecydowaliście z Malzem "na teraz" kolejna dzidzie A jak z ostatnim problemem jakim sie borykalas??? wszystko w porządku? odezwij sie do Nas na Grudniowkach
No problem ciągle był, nawet się powiększał. No i głównie to wpłynęło że zaczęliśmy się starać. Ogólnie nie jesteśmy w stanie starać się normalnie liczymy na złoty strzał w dni płodne.
Powiem Ci ze strasznie się boję,jak ja sobie poradzę. No ale pragnę drugiej dzidzi.
A Wy jednak też się zdecydowaliście?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 10:05
iNso87 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny pełna nadziei na ten cykl, chciałabym do Was dołączyć.
Ładnie się październik rozpoczął, gratuluję wszystkim zaciążonym, a testującym życzę wysikania dwóch kreseczek.
Proszę o wpisanie mnie na 13.10. to będzie mój 10 lub 11dpo i wybieram się na betę. Nie wykluczone jednak, że szybciej siknę na test, bom niecierpliwa naturaMadziulla, melmarmis, AJA_S, zFolwarku lubią tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota;