X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Październikowe testowanie!
Odpowiedz

Październikowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • cookiemonsterka Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki kochane za wsparcie

Pozytywne nastawienie :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marmurkowa wrote:
    Ja pierdzielę !!! Jest sprawiedliwość kurwa na tym świecie ??!!! Wszystko wskazuje na to że niestety nie ma. Ktoś ma z nią kontakt? No nie mogę popłakałam się
    niestety nie ma....

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cookie pora powiedziec zegnaj temu lekarzowi...sory co za imbecyl...:/ rodzenie miedzy 17 a 18 rokiem zycia??? haha padlam.ja tak samo mialam w wieku 17 lat problem z wsadzeniem tampona a co dobiero urodzic ponad 3 kg dziecko....

idz do innego gina i glowa do gory!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga gratulacje! :)
    Przykro słyszeć takie wieści o Morwie :/
    Cookie baranem się nie przejmuj, poszukaj normalnego lekarza.
    Kochane mam do Was pytanie: teraz byłam w wc, na papierze zostało duuużo śluzu rozciągliwego z krwawymi niteczkami, czuję jajniki, mam teraz dni płodne. Czy to oznacza że owu dopiero przede mną? Bo wczoraj nie było <3, mam nadzieję, że się nie spóźniliśmy...

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marmurkowa wrote:
    Ja pierdzielę !!! Jest sprawiedliwość kurwa na tym świecie ??!!! Wszystko wskazuje na to że niestety nie ma. Ktoś ma z nią kontakt? No nie mogę popłakałam się

Sprawiedliwość? Chcieli jej zrobić laparotomię to ubłagała ich by zrobili laparoskopie... Jest silną kobietą, ale myślę że trochę jej zajmie pozbieranie się :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 10:54

17.11.17-poronienie całkowite
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marmurkowa wrote:

nie ma sprawiedliwosci... :/ pijaczki cpunki rodza po kilka dzieci a my czy taka Morwa co?? :( ja tez sie poryczalam jak przeczytalam co sie stalo :( ale ona jest silna kobieta i wierze ze wroci do nas

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roslinka wrote:
    Aga gratulacje! :)
    Przykro słyszeć takie wieści o Morwie :/
    Cookie baranem się nie przejmuj, poszukaj normalnego lekarza.
    Kochane mam do Was pytanie: teraz byłam w wc, na papierze zostało duuużo śluzu rozciągliwego z krwawymi niteczkami, czuję jajniki, mam teraz dni płodne. Czy to oznacza że owu dopiero przede mną? Bo wczoraj nie było <3, mam nadzieję, że się nie spóźniliśmy...

Tak to pewnie owulka. Dzis <3 i moze nic straconego.. aaaa moze jeszcze sa jakies plemniczki ktore juz czekaja na jajoo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJA_S wrote:
    Sprawiedliwość? Chcieli jej zrobić laparotomię to ubłagała ich by zrobili laparoskopie... Jest silną kobietą, ale myślę że trochę jej zajmie pozbieranie się :(
    To jest chore......

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cookiemonsterka wrote:
    Ryczeć mi się chce ;(

Co sie stalo? Kochana! GADAJ!

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olciuska wrote:
    Tak to pewnie owulka. Dzis <3 i moze nic straconego.. aaaa moze jeszcze sa jakies plemniczki ktore juz czekaja na jajoo :)

Oj to muszę wziąć szybko po pracy męża w obroty... Musimy zdążyć, bo przecież ja w tym miesiącu zajdę w ciążę :D Nie ma plemniczków, są "stare" niestety.

zFolwarku lubi tę wiadomość

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga_502 wrote:
    Nie wiem czy sie uda ale wstawiam
    https://zapodaj.net/4d78b23123478.jpg.html

no slicznie CIAZUNIA jak nic! Gratulacje!
    Ktory dpo dzis?

Aga_502 lubi tę wiadomość

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cookiemonsterka wrote:
    A jeszcze powiedział, że kobiety najlepiej zżeby rodziły tal.są "zaprogramowane" między 17 a 20 r.ż. ale dobrze że.nie. jestem po 35 bo wtedy by było.bardzo źle

A wez! Ja urodzilam majac 36,5 roku! Pierwsza ciaza, 100% zdrowa i zero poronien. Zmien lekarza.

SusannaDean lubi tę wiadomość

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko, strasznie mi zal Morwy. Juz widzialam to wczesniej ale mi mowe odjelo doslownie :( Mam nadzieje, ze sie ulozy Jej bo na to zasluguje.

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy 9 ciazuni poki co! Oby tak dalej! Sikac ladnie prosze! :D

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak teraz mam owulkę i będzie po południu <3 to się nie spóźnimy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roslinka wrote:
    Dziewczyny jak teraz mam owulkę i będzie po południu <3 to się nie spóźnimy?
    Plemniki potrzebują ok 6 h na dojrzenie wewnątrz ciała kobiety, nie sądzę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zFolwarku wrote:
    Mamy 9 ciazuni poki co! Oby tak dalej! Sikac ladnie prosze! :D
    9, w 6 dniu miesiąca :D super ! Sikać dalej, może na wieczór ktoś siknie hehe

zFolwarku lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm Susanna nie bardzo rozumiem, to już za późno czy jest szansa na sukces? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roslinka wrote:
    Hmm Susanna nie bardzo rozumiem, to już za późno czy jest szansa na sukces? ;)
    Znaczy jest szansa :) Zawsze jest :) Nie wiesz czy teraz pekło, co nie? Bo skąd. To mogą być np bóle bo otoczka pęcherzyka się napina, a peknie np wieczorem :) Moja droga do tego dochodzi fakt, ze dzień po owu uznaje się również za bardzo płodny wiec poszalejcie sobie <3

• sandri_1 Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja także nie moge przeboleć Morwy. Łzy mi same lecialy jak sie dowiedzialam. Straszne!

Cookie. Jaki mialas wynik TSH? Bo mi wyszedl niby w normie bo 4,300. A tu na forum sie dowiedzialam od dziewczyn ze zeby zajsc trzeba miec 1. A powyzej 3 w czasie rozrodczym okazuje sie ze to juz jest niedoczynność i cykle moga byc rozregulowane. Ja np mam cykle 30-35 dni, ale 3,4 dni przed @ plamię. Jak poczytalam o tym TSH to bylam przerażona i wsciekla sama na siebie, bo juz poltorej roku temu mialam ponad 3 i pomyslalam ze jak jest w normie to super. A te normy sa dla starych ludzi.......

w4sqs65ge24sefoo.png
‹‹ 126 127 128 129 130 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ