Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycookie pora powiedziec zegnaj temu lekarzowi...sory co za imbecyl... rodzenie miedzy 17 a 18 rokiem zycia??? haha padlam.ja tak samo mialam w wieku 17 lat problem z wsadzeniem tampona a co dobiero urodzic ponad 3 kg dziecko....
idz do innego gina i glowa do gory!! -
nick nieaktualnyAga gratulacje!
Przykro słyszeć takie wieści o Morwie
Cookie baranem się nie przejmuj, poszukaj normalnego lekarza.
Kochane mam do Was pytanie: teraz byłam w wc, na papierze zostało duuużo śluzu rozciągliwego z krwawymi niteczkami, czuję jajniki, mam teraz dni płodne. Czy to oznacza że owu dopiero przede mną? Bo wczoraj nie było , mam nadzieję, że się nie spóźniliśmy... -
Marmurkowa wrote:Ja pierdzielę !!! Jest sprawiedliwość kurwa na tym świecie ??!!! Wszystko wskazuje na to że niestety nie ma. Ktoś ma z nią kontakt? No nie mogę popłakałam się
Sprawiedliwość? Chcieli jej zrobić laparotomię to ubłagała ich by zrobili laparoskopie... Jest silną kobietą, ale myślę że trochę jej zajmie pozbieranie sięWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 10:54
17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualnyMarmurkowa wrote:Ja pierdzielę !!! Jest sprawiedliwość kurwa na tym świecie ??!!! Wszystko wskazuje na to że niestety nie ma. Ktoś ma z nią kontakt? No nie mogę popłakałam się
nie ma sprawiedliwosci... pijaczki cpunki rodza po kilka dzieci a my czy taka Morwa co?? ja tez sie poryczalam jak przeczytalam co sie stalo ale ona jest silna kobieta i wierze ze wroci do nas -
nick nieaktualnyroslinka wrote:Aga gratulacje!
Przykro słyszeć takie wieści o Morwie
Cookie baranem się nie przejmuj, poszukaj normalnego lekarza.
Kochane mam do Was pytanie: teraz byłam w wc, na papierze zostało duuużo śluzu rozciągliwego z krwawymi niteczkami, czuję jajniki, mam teraz dni płodne. Czy to oznacza że owu dopiero przede mną? Bo wczoraj nie było , mam nadzieję, że się nie spóźniliśmy...
Tak to pewnie owulka. Dzis i moze nic straconego.. aaaa moze jeszcze sa jakies plemniczki ktore juz czekaja na jajoo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlciuska wrote:Tak to pewnie owulka. Dzis i moze nic straconego.. aaaa moze jeszcze sa jakies plemniczki ktore juz czekaja na jajoo
Oj to muszę wziąć szybko po pracy męża w obroty... Musimy zdążyć, bo przecież ja w tym miesiącu zajdę w ciążę Nie ma plemniczków, są "stare" niestety.zFolwarku lubi tę wiadomość
-
cookiemonsterka wrote:A jeszcze powiedział, że kobiety najlepiej zżeby rodziły tal.są "zaprogramowane" między 17 a 20 r.ż. ale dobrze że.nie. jestem po 35 bo wtedy by było.bardzo źle
A wez! Ja urodzilam majac 36,5 roku! Pierwsza ciaza, 100% zdrowa i zero poronien. Zmien lekarza.SusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyroslinka wrote:Hmm Susanna nie bardzo rozumiem, to już za późno czy jest szansa na sukces?
-
Ja także nie moge przeboleć Morwy. Łzy mi same lecialy jak sie dowiedzialam. Straszne!
Cookie. Jaki mialas wynik TSH? Bo mi wyszedl niby w normie bo 4,300. A tu na forum sie dowiedzialam od dziewczyn ze zeby zajsc trzeba miec 1. A powyzej 3 w czasie rozrodczym okazuje sie ze to juz jest niedoczynność i cykle moga byc rozregulowane. Ja np mam cykle 30-35 dni, ale 3,4 dni przed @ plamię. Jak poczytalam o tym TSH to bylam przerażona i wsciekla sama na siebie, bo juz poltorej roku temu mialam ponad 3 i pomyslalam ze jak jest w normie to super. A te normy sa dla starych ludzi.......