X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Październikowe testowanie!
Odpowiedz

Październikowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolka22 wrote:
    No jestem. Od dwóch dni. Wczoraj masakra bo położyła mnie gorączka ból wszystkich mięśni. Przed wczoraj tylko gardło i katar. Dziś w sumie został tylko katar, temp 36,7. Ale nie chciało mi się do pracy a się zapowiedziałam wczoraj ze mogę nie przyjść więc próbuje się dziś doleczyc.
    Dlatego mówiłam że twoje przeziębienie daje mi nadzieję :D
    Ja jak zachorowałam to porzuciłam wszelkie nadzieje, bo o takich objawach nie słyszałam :O Ale jednak :) Wszystko możliwe, życzę Ci aby to była fasolka <3

• cookiemonsterka Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ryczeć mi się chce ;(

Pozytywne nastawienie :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. U mnie bez zmian tempka. Za 2dni@

• karolka22 Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 20:40

cl2sjfv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cookiemonsterka wrote:
    Ryczeć mi się chce ;(

co sie stalo?

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 10:38

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga_502 wrote:
    Nie wiem czy sie uda ale wstawiam
    https://zapodaj.net/4d78b23123478.jpg.html

Super! jeeest!!!!! Gratulacje ! :)
    a ktory to byl twoj cykl?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chyba zaraz dostane @. Sluz zolty i boli brzusio. Super :(

Wysłany: 6 października 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam u gina. Mówie do niego,że cykle mam nieregularne ostatni trwał 41 dni i był bezowulacyjny. On to mogło być przez torbiel i jeżeli mam długie cykle częściej.mogą być bezowulacujne i mogę mieć problemy z zajściiem i pyta się mnie. Dlaczego mamm tak noiską hemoglobinę. A co do badania on tu widzi "coś" ma 22mm pęcherzyk Graffa lub torbiel, ale nie będzie tutaj domyślał co to jest
    TSH mam w normie, ale jak zajdę to będzie musiało być max 2,5.

;(

• Marmurkowa Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny:)
    Susan, Pianistka pięknie:) Kurcze jesteście w ciążuni !!!! :) AAAAAAAAAA

Wszystkim bardzo gratuluję i mam nadzieję że taki stan rzeczy utrzyma się do końca miesiąca :)

Dziewczyny dopiero nadrobiłam zaległości i mam pytanie ( Madziulla pewnie Ty będziesz wiedziała ) co z Morwą ? Dawno nie byłam na LwD i czasu mi nie starczy żeby to nadrobić.

SusannaDean lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cookiemonsterka wrote:
    Byłam u gina. Mówie do niego,że cykle mam nieregularne ostatni trwał 41 dni i był bezowulacyjny. On to mogło być przez torbiel i jeżeli mam długie cykle częściej.mogą być bezowulacujne i mogę mieć problemy z zajściiem i pyta się mnie. Dlaczego mamm tak noiską hemoglobinę. A co do badania on tu widzi "coś" ma 22mm pęcherzyk Graffa lub torbiel, ale nie będzie tutaj domyślał co to jest
    TSH mam w normie, ale jak zajdę to będzie musiało być max 2,5.

;(
    Kochana idz do innego gina!
    ja tez mam cykle dlugie. I nieregularne. Jednak z owulacja jakos problemow nie ma.
    Poprostu my nie wiemy dokladnie kiedy testowac i kiedy przyjdzie @. Ale to zaden problem uwierz mi. Tylko 20% kobiet ma jak w zegarku. Naprzyklad teraz jestes zla smucisz sie.. to moze Ci opoznic nawet o pare dni. Inny lekarz i daj znac! :*

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marmurkowa wrote:
    Cześć Dziewczyny:)
    Susan, Pianistka pięknie:) Kurcze jesteście w ciążuni !!!! :) AAAAAAAAAA

Wszystkim bardzo gratuluję i mam nadzieję że taki stan rzeczy utrzyma się do końca miesiąca :)

Dziewczyny dopiero nadrobiłam zaległości i mam pytanie ( Madziulla pewnie Ty będziesz wiedziała ) co z Morwą ? Dawno nie byłam na LwD i czasu mi nie starczy żeby to nadrobić.

No cóż straciła nadzieję, jedyną możliwość jaką jej zostawili to in vitro. Może kiedyś się zdecydują :(

Cookie zmień lekarza bo to jakiś ignorant!

17.11.17-poronienie całkowite

Wysłany: 6 października 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze powiedział, że kobiety najlepiej zżeby rodziły tal.są "zaprogramowane" między 17 a 20 r.ż. ale dobrze że.nie. jestem po 35 bo wtedy by było.bardzo źle

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJA_S wrote:
    No cóż straciła nadzieję, jedyną możliwość jaką jej zostawili to in vitro. Może kiedyś się zdecydują :(

Cookie zmień lekarza bo to jakiś ignorant!
    Eh, az tak? A co z tym jajowodem? Nie moga udrożnić, żeby dało się naturalnie?

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tego mi nie napisała :(

Cookie co za bzdury ja zaczęłam starania przed 19stką i nawet nie miałam biochemicznej!

17.11.17-poronienie całkowite
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cookiemonsterka wrote:
    A jeszcze powiedział, że kobiety najlepiej zżeby rodziły tal.są "zaprogramowane" między 17 a 20 r.ż. ale dobrze że.nie. jestem po 35 bo wtedy by było.bardzo źle

Jasne ja jak mialam 17lat to od wkladania tampona mnie bolalo! a on rodzic kaze! imbecyl! kochanie zmien lekarza. Ja ostatnio bylam u mlodego lekarza mega fajny! warto tez isc do lekarza ktory przyjmuje prywatnie a pracuje tez dla klinik nieplodnosci. Oni sa najlepsi wedlug mnie!

• eMM Koleżanka

Wysłany: 6 października 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga_502 wrote:
    Nie wiem czy sie uda ale wstawiam
    https://zapodaj.net/4d78b23123478.jpg.html

Gratuluję :-)
    W którym dniu cyklu robiony test?

ckai9jcgoihgteuu.png
  • Marmurkowa Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdzielę !!! Jest sprawiedliwość kurwa na tym świecie ??!!! Wszystko wskazuje na to że niestety nie ma. Ktoś ma z nią kontakt? No nie mogę popłakałam się

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJA_S wrote:
    Tego mi nie napisała :(

Cookie co za bzdury ja zaczęłam starania przed 19stką i nawet nie miałam biochemicznej!

Kochana uda sie! wszystkim nam sie uda :) no kurde musi hihi

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cookiemonsterka wrote:
    yyyy, zmień lekarza :) W tych czasach między 17 a 20? sorry co za palant. Nie tylko czynniki biologiczne są pod uwage brane ale też ekonomiczne... teraz mamy XXI wiek a nie średniowiecze gdzie rodziły 12 latki

‹‹ 125 126 127 128 129 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ