Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykarolka22 wrote:No jestem. Od dwóch dni. Wczoraj masakra bo położyła mnie gorączka ból wszystkich mięśni. Przed wczoraj tylko gardło i katar. Dziś w sumie został tylko katar, temp 36,7. Ale nie chciało mi się do pracy a się zapowiedziałam wczoraj ze mogę nie przyjść więc próbuje się dziś doleczyc.
Dlatego mówiłam że twoje przeziębienie daje mi nadzieję -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Byłam u gina. Mówie do niego,że cykle mam nieregularne ostatni trwał 41 dni i był bezowulacyjny. On to mogło być przez torbiel i jeżeli mam długie cykle częściej.mogą być bezowulacujne i mogę mieć problemy z zajściiem i pyta się mnie. Dlaczego mamm tak noiską hemoglobinę. A co do badania on tu widzi "coś" ma 22mm pęcherzyk Graffa lub torbiel, ale nie będzie tutaj domyślał co to jest
TSH mam w normie, ale jak zajdę to będzie musiało być max 2,5.
;(Pozytywne nastawienie -
Cześć Dziewczyny:)
Susan, Pianistka pięknie:) Kurcze jesteście w ciążuni !!!! AAAAAAAAAA
Wszystkim bardzo gratuluję i mam nadzieję że taki stan rzeczy utrzyma się do końca miesiąca
Dziewczyny dopiero nadrobiłam zaległości i mam pytanie ( Madziulla pewnie Ty będziesz wiedziała ) co z Morwą ? Dawno nie byłam na LwD i czasu mi nie starczy żeby to nadrobić.SusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycookiemonsterka wrote:Byłam u gina. Mówie do niego,że cykle mam nieregularne ostatni trwał 41 dni i był bezowulacyjny. On to mogło być przez torbiel i jeżeli mam długie cykle częściej.mogą być bezowulacujne i mogę mieć problemy z zajściiem i pyta się mnie. Dlaczego mamm tak noiską hemoglobinę. A co do badania on tu widzi "coś" ma 22mm pęcherzyk Graffa lub torbiel, ale nie będzie tutaj domyślał co to jest
TSH mam w normie, ale jak zajdę to będzie musiało być max 2,5.
;(
ja tez mam cykle dlugie. I nieregularne. Jednak z owulacja jakos problemow nie ma.
Poprostu my nie wiemy dokladnie kiedy testowac i kiedy przyjdzie @. Ale to zaden problem uwierz mi. Tylko 20% kobiet ma jak w zegarku. Naprzyklad teraz jestes zla smucisz sie.. to moze Ci opoznic nawet o pare dni. Inny lekarz i daj znac! :* -
Marmurkowa wrote:Cześć Dziewczyny:)
Susan, Pianistka pięknie:) Kurcze jesteście w ciążuni !!!! AAAAAAAAAA
Wszystkim bardzo gratuluję i mam nadzieję że taki stan rzeczy utrzyma się do końca miesiąca
Dziewczyny dopiero nadrobiłam zaległości i mam pytanie ( Madziulla pewnie Ty będziesz wiedziała ) co z Morwą ? Dawno nie byłam na LwD i czasu mi nie starczy żeby to nadrobić.
No cóż straciła nadzieję, jedyną możliwość jaką jej zostawili to in vitro. Może kiedyś się zdecydują
Cookie zmień lekarza bo to jakiś ignorant!17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycookiemonsterka wrote:A jeszcze powiedział, że kobiety najlepiej zżeby rodziły tal.są "zaprogramowane" między 17 a 20 r.ż. ale dobrze że.nie. jestem po 35 bo wtedy by było.bardzo źle
Jasne ja jak mialam 17lat to od wkladania tampona mnie bolalo! a on rodzic kaze! imbecyl! kochanie zmien lekarza. Ja ostatnio bylam u mlodego lekarza mega fajny! warto tez isc do lekarza ktory przyjmuje prywatnie a pracuje tez dla klinik nieplodnosci. Oni sa najlepsi wedlug mnie! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycookiemonsterka wrote:A jeszcze powiedział, że kobiety najlepiej zżeby rodziły tal.są "zaprogramowane" między 17 a 20 r.ż. ale dobrze że.nie. jestem po 35 bo wtedy by było.bardzo źle