Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia262626 wrote:Ach my już ponad rok się staramy bo mąż miał słabe nasienie jesteśmy pod okiem urologa co trzy miesiące mamy kontrolę już jest ok powiedział że mamy się zacząć starać... Nigdy nie miałam np.bialego śluzu przed okresem i takie ilości zawsze mało śluzu miałam a przed okresem sucho
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Mam pytanko i prośbę.... pierwsza ciąża była zakończona CC, druga (malenstwu przestało bić serduszko w 18tc) siłami natury. Czekam teraz na testowanie 16.10 o ile @ nie przyjdzie. U mnie pewnym oznakowanie ciąży była zawsze duża ilość kremowego śluzu. Bez wkładki się nie obeszło. Teraz też jest, ale że dosłownie powiem tylko w środku. Możliwe jest, że po porodzie SN będzie go mniej? Może głupie pytanie ale schizuję jużRuda1985
08.04.2011 moje największe szczęścia. Bliźniaki - chłopcy
[*] 15.06.2016 Mój Aniołek - córeczka Alicja 18tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarolka22 wrote:Ja mogę wysłać swoje namiary na fb na priv. Nie będę się aż tak upubliczniac
Madzia ciebie kiedyś miałam chyba w znajomych na fb ale jak się odcięłam od starań to usunęłam wszystkie dziewczyny ze znajomych
mnie?? a skad my sie znamy? wyslalam Ci zaprosznie do przyjaciolek jak chcesz to podaj namiary z checia sie dowiem kto sie kryje pod tym nickiem bo wychodzi na to ze musimy sie znac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olciuska wrote:Kiedy testujesz??
3ymam kciuki!Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOby nie przyyyylazla!
Oby ten 3 miesiac okazal sie dla Ciebie tym szczesliwym.
Ja natomiast teraz sie bardzo zaangazowalam w pomooc hospicjum. Organizujemy zbiorki itd. Obym nie zapomniala o hihi. Ale musze sie czyms zajac bo juz glupialam!dobuska lubi tę wiadomość