Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
Adry cudowny przyrost ♡
Mam pytanko do dziewczyn które biorą len... Też macie po nim kłopoty gastryczne? Albo inne dolegliwości? Piję go drugi dzień, a wczoraj wieczorem zwijałam się z bólu jakbym po raz pierwszy dostała @ (a zakonczylam wczoraj)Adry lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
Adry wrote:Ja już nie mogę się doczekać )) jak się czujesz masz jakieś dolegliwości?
cookiemonsterka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie kobietki w ten deszczowy dzień.
Ja po czwartkowym negatywie narazie nie testuję. Dziś mam 30dc, 15dpo. Żadnych plamień, brzuch czasami się odezwie, nie ma też prawie wcale śluzu. Co robić? Bo planuje czekać z testem do poniedziałku (nawet nie mam żadnego w domu).
A gdzie dzisiejsze sikające II kreski? -
nick nieaktualnyroslinka wrote:Witajcie kobietki w ten deszczowy dzień.
Ja po czwartkowym negatywie narazie nie testuję. Dziś mam 30dc, 15dpo. Żadnych plamień, brzuch czasami się odezwie, nie ma też prawie wcale śluzu. Co robić? Bo planuje czekać z testem do poniedziałku (nawet nie mam żadnego w domu).
A gdzie dzisiejsze sikające II kreski? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlciuska wrote:Help!
FSH - 5.4 IU
LH- 4.3 IU
Badanie robione w 2dc.
Kochana wg mnie wynik jest ok. Stosunek LH do FSH wynosi 0,79. Powinien być około 1. Ja mam 0,72 i dziewczyny pisały, że jest nie najgorzejWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 12:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi test pięknie ciemnieje i też nie mam objawów poza śluzem i bólem jak na @ :)w pon idę na betę jeżeli zdążę pobrać przed pracą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 14:26
melmarmis, roslinka, Josephine lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymiśka1987 wrote:Mi test pięknie ciemnieje i też nie mam objawów poza śluzem i bólem jak na @ :)w pon idę na betę jeżeli zdążę pobrać przed pracą
Miśka a jaki masz śluz? Bo ja praktycznie żadnego, ale często biegam do wc bo wydaje mi się, że mam mokro w majtach -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAdry wrote:Chciałam zaznaczyć że ja miałam stosunek 0,49 przed braniem castagnusa który podnosi poziom Lh (fsh miałam kolo 9 bo już starość mnie dotyka )) potem już nie badalam, ale musiało się coś podnieść bo mi ładnie testy owulacyjne wychodzily więc myślę że Twój to super wynik.
-
Gratuluję wszystkim || kreskom ja mam do @ jeszcze z tydzień... Ale mam dziwne objawy i oczywiście już się nakrecilam...
Wczoraj podczas prysznicu okropnie bolały mnie piersi.. zwłaszcza prawa.. jak polewałam je wodą to pojawiał się taki palący przeszywajacy ból.. nie przypominam sobie żeby mi się kiedyś coś takiego już przytrafiło.. dzisiaj jak suszyłam włosy suszarką było podobnie... nie wiem co myśleć o tym.. mam nadzieję, że to nic złegocookiemonsterka lubi tę wiadomość
11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
Josephine wrote:Gratuluję wszystkim || kreskom ja mam do @ jeszcze z tydzień... Ale mam dziwne objawy i oczywiście już się nakrecilam...
Wczoraj podczas prysznicu okropnie bolały mnie piersi.. zwłaszcza prawa.. jak polewałam je wodą to pojawiał się taki palący przeszywajacy ból.. nie przypominam sobie żeby mi się kiedyś coś takiego już przytrafiło.. dzisiaj jak suszyłam włosy suszarką było podobnie... nie wiem co myśleć o tym.. mam nadzieję, że to nic złego
To testujemy w tym samym terminie -
No można tak powiedzieć :p bo w sumie ja nie wiem nigdy kiedy dokładnie przyjdzie @ :p przychodzi kiedy jaśnie Pani się podoba :p11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! "