Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyŚwinkaMinka wrote:Już mam wyniki
19.10 - 67,2
21.10 - 176,2
Przyrost według belly 185% czyli prawidłowy no to mogę powoli zacząć wierzyć, że jestem w ciąży chyba pora wyznaczyć wcześniejszy termin do gina, bo mam dopiero na 8 listopada, a tak może już by mi zlecił badania krwi (progesteron,tsh, ft3 i ft4 i co tam jeszcze trzeba będzie) no i niestety dietę czas zacząć
madziulla sprecyzuj uczucie ciągnięcia co cię ciągnie? może to macica się rozciąga i przygotowuje na fasolkę, a może implantacja??(czego Ci serdecznie życzę)
mnie do tej pory ciągnie, kłuje, ćmi i nie wiem co jeszcze, dodatkowo mdli mnie i odrzuca na zapachy w pracy dziś wymówiłam się grypą jelitową
pozdrawiam
piekna beta.
siedze teraz przy kompie w pracy i jak chce sie bardziej wyprostowac - wyciagnac to nie moge bo mnie kluje w dole brzucha...nie potraie tego inaczej opisac bo nigdy tak nie mialam. jak siedze normalnie to tez czasem czuje jak zaklujeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 14:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŚwinkaMinka wrote:madziulla przesyłam Ci więc wiruski ciążowe - który to Twój dp? kiedy testowanie w planach?
ja nie robie testow owu i nie mam monitoringu wiec moge tylko po sluzie i objawach podejrzewac kiedy byla owu i na oko jestem dzis 7-9 dpo. a na liscie jestem wpisana na srode na testowanie ale nie wiem czy tyle wytrzymam. no jakby sie udalo teraz no byly by niezle jaja bo tyle latania po ginach 3 lata bezskutecznych działań a to moj pierwszy cykl z inofolikiem. i ja sama go sobie zafundowalam gin mi go nie zlecilstokrotka92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:ja nie robie testow owu i nie mam monitoringu wiec moge tylko po sluzie i objawach podejrzewac kiedy byla owu i na oko jestem dzis 7-9 dpo. a na liscie jestem wpisana na srode na testowanie ale nie wiem czy tyle wytrzymam. no jakby sie udalo teraz no byly by niezle jaja bo tyle latania po ginach 3 lata bezskutecznych działań a to moj pierwszy cykl z inofolikiem. i ja sama go sobie zafundowalam gin mi go nie zlecil
Madziulla moze sprobuj test jutro ranO??? ALBO BETA??? 3YMAM KCIUUUUUKI! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:sprobuje wytrzymac do poniedzalku przynjmniej bo jesli owu byla pozniej i jestem dzis 7 dpo to bedzie napewno za szybko
Oki, a wiec czekaj do poniedzialku..
DUZO CIERPLIWOSCI!, choc pewnie po 3latach masz ja wypracowana :*
3 to magiczna cyfraMadziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlciuska wrote:Oki, a wiec czekaj do poniedzialku..
DUZO CIERPLIWOSCI!, choc pewnie po 3latach masz ja wypracowana :*
3 to magiczna cyfra
"brak cierpliwosci" to moje drugie imie albo bardzo sie zrazilam po falszywie pozytywnym tescie w lipcu -
no to rzeczywiście jeszcze zbyt wcześnie na testowanie może to rzeczywiście fasolka vel groszek się zagnieżdża mi 5 i 6 dnia spadła temperatura a od 7 dnia czuję stale jakieś kłucia, ciągnięcia, ćmienia raz z lewej strony, raz z prawej i tak do chwili obecnej może coś z tego będzie często jest tak, że jak ktoś troszeczkę odpuści sobie starania to się mu udaje
moja koleżanka też przechodziła przez długie starania, już się nawet nad in vitro zastanawiali, a i no to mieli małe szanse bo miała niską rezerwę jajnikową, stres w pracy wcale jej nie pomagał, stałe monitoringi cyklu, seks "wymuszony" owulacją itp. w styczniu zrezygnowała z pracy, wspólnie z mężem zrobili sobie przerwę w staraniach - żadnego monitoringu , żadnych leków
a w marcu zobaczyła II kreski Tobie też tego życzę
Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Ja tak mam ze mam biegunki czasem
Co ciekawe coraz więcej staraczek tak ma. Niestety to bardziej na tle nerwowym
B kazał mi znaleźć hobby... To coraz trudniejsze, bo to co kiedyś mnie cieszyło i zajmowało głowę teraz już mnie nie kręci.
Wczoraj kupiłam len mielony... Dziś piłam i chyba się nie polubimy17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny