X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Październikowe testowanie!
Odpowiedz

Październikowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ŚwinkaMinka wrote:
    Już mam wyniki
    19.10 - 67,2
    21.10 - 176,2

Przyrost według belly 185% czyli prawidłowy :) no to mogę powoli zacząć wierzyć, że jestem w ciąży :) chyba pora wyznaczyć wcześniejszy termin do gina, bo mam dopiero na 8 listopada, a tak może już by mi zlecił badania krwi (progesteron,tsh, ft3 i ft4 i co tam jeszcze trzeba będzie) no i niestety dietę czas zacząć :(
    madziulla sprecyzuj uczucie ciągnięcia :) co cię ciągnie? może to macica się rozciąga i przygotowuje na fasolkę, a może implantacja??(czego Ci serdecznie życzę)
    mnie do tej pory ciągnie, kłuje, ćmi i nie wiem co jeszcze, dodatkowo mdli mnie i odrzuca na zapachy w pracy dziś wymówiłam się grypą jelitową :)
    pozdrawiam

piekna beta. :) <3
    siedze teraz przy kompie w pracy i jak chce sie bardziej wyprostowac - wyciagnac to nie moge bo mnie kluje w dole brzucha...nie potraie tego inaczej opisac bo nigdy tak nie mialam. jak siedze normalnie to tez czasem czuje jak zakluje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 14:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olciuska wrote:
    Ja juz wiem co tam Ci w brzusiu jezdzi :) :)

chcialabym <3 :)

• ŚwinkaMinka Autorytet

Wysłany: 21 października 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziulla przesyłam Ci więc wiruski ciążowe :) - który to Twój dp? kiedy testowanie w planach?

Madziulla lubi tę wiadomość

3jvzx1hp5ghrc9im.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ŚwinkaMinka wrote:
    madziulla przesyłam Ci więc wiruski ciążowe :) - który to Twój dp? kiedy testowanie w planach?

ja nie robie testow owu i nie mam monitoringu wiec moge tylko po sluzie i objawach podejrzewac kiedy byla owu i na oko jestem dzis 7-9 dpo. a na liscie jestem wpisana na srode na testowanie ale nie wiem czy tyle wytrzymam. no jakby sie udalo teraz no byly by niezle jaja bo tyle latania po ginach 3 lata bezskutecznych działań a to moj pierwszy cykl z inofolikiem. i ja sama go sobie zafundowalam gin mi go nie zlecil :D

stokrotka92 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    ja nie robie testow owu i nie mam monitoringu wiec moge tylko po sluzie i objawach podejrzewac kiedy byla owu i na oko jestem dzis 7-9 dpo. a na liscie jestem wpisana na srode na testowanie ale nie wiem czy tyle wytrzymam. no jakby sie udalo teraz no byly by niezle jaja bo tyle latania po ginach 3 lata bezskutecznych działań a to moj pierwszy cykl z inofolikiem. i ja sama go sobie zafundowalam gin mi go nie zlecil :D

Madziulla moze sprobuj test jutro ranO??? ALBO BETA??? :) 3YMAM KCIUUUUUKI!

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sprobuje wytrzymac do poniedzalku przynjmniej bo jesli owu byla pozniej i jestem dzis 7 dpo to bedzie napewno za szybko

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sorry nie jestem wpisana na testowanie na srode tylko nawet na czwartek :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    sprobuje wytrzymac do poniedzalku przynjmniej bo jesli owu byla pozniej i jestem dzis 7 dpo to bedzie napewno za szybko

Oki, a wiec czekaj do poniedzialku..
    DUZO CIERPLIWOSCI!, choc pewnie po 3latach masz ja wypracowana :*
    3 to magiczna cyfra <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olciuska wrote:
    Oki, a wiec czekaj do poniedzialku..
    DUZO CIERPLIWOSCI!, choc pewnie po 3latach masz ja wypracowana :*
    3 to magiczna cyfra <3

"brak cierpliwosci" to moje drugie imie :) albo bardzo sie zrazilam po falszywie pozytywnym tescie w lipcu

• ŚwinkaMinka Autorytet

Wysłany: 21 października 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to rzeczywiście jeszcze zbyt wcześnie na testowanie :) może to rzeczywiście fasolka vel groszek się zagnieżdża :) mi 5 i 6 dnia spadła temperatura a od 7 dnia czuję stale jakieś kłucia, ciągnięcia, ćmienia raz z lewej strony, raz z prawej i tak do chwili obecnej :) może coś z tego będzie :) często jest tak, że jak ktoś troszeczkę odpuści sobie starania to się mu udaje :)
    moja koleżanka też przechodziła przez długie starania, już się nawet nad in vitro zastanawiali, a i no to mieli małe szanse bo miała niską rezerwę jajnikową, stres w pracy wcale jej nie pomagał, stałe monitoringi cyklu, seks "wymuszony" owulacją itp. w styczniu zrezygnowała z pracy, wspólnie z mężem zrobili sobie przerwę w staraniach - żadnego monitoringu , żadnych leków
    a w marcu zobaczyła II kreski :) Tobie też tego życzę :)

3jvzx1hp5ghrc9im.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki dziewczyny <3 doskonale wiem ze kazda znas jest inna, u kazdej bedzie to wszystko wygladalo inaczej ale Swinko kochana dalas mi nadzieje tymi ciagnieciami i kluciami!!!
    staram sie cierpliwie czekac do przynajmniej poniedzialku

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ma ktoras z was moze wzdecia podczas owulki lub przed?.
    heh, dziwny objaw ,ale ja w polowie cyklu zawsze mam. ;P

• barbarah Przyjaciółka

Wysłany: 21 października 2016, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie test negatywny, choć @ ma przyjść dopiero we wtorek. niestety od 3 dni mam plamienia i tsh 4,0 czyli nikłe szanse w tym cyklu :(

Aniołek 07.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla może ten inofolic działa cuda? Wiesz u mnie nagła owulacja a u Ciebie ciaza

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka92 wrote:
    Madziulla może ten inofolic działa cuda? Wiesz u mnie nagła owulacja a u Ciebie ciaza

hahaha moze moze :D

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 21 października 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olciuska wrote:
    Ma ktoras z was moze wzdecia podczas owulki lub przed?.
    heh, dziwny objaw ,ale ja w polowie cyklu zawsze mam. ;P

Czasem nawet biegunka może wystąpić :P

Madziulla trzymam kciuki :*

17.11.17-poronienie całkowite
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak mam ze mam biegunki czasem

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 21 października 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Ja tak mam ze mam biegunki czasem

Co ciekawe coraz więcej staraczek tak ma. Niestety to bardziej na tle nerwowym :(

B kazał mi znaleźć hobby... To coraz trudniejsze, bo to co kiedyś mnie cieszyło i zajmowało głowę teraz już mnie nie kręci.

Wczoraj kupiłam len mielony... Dziś piłam i chyba się nie polubimy :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja 10min sprawdzalam szyjke. Po raz pierwszy w zyciu poczulam otwarta szyjke :). sluz tez sie pojawil, lekki bol owulkowy a testy negatywne wiec moje testy laduja w koszu!!!!!

AJA_S lubi tę wiadomość

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 21 października 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny brała któraś tą dietę z Ovufriend?

‹‹ 256 257 258 259 260 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ