Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
SwinkaMinka. A dlaczego jak sie ma niska rezerwe jajnikowa to nie mozna in vitro? Ja myslalam, ze wlasnie to wtedy jako pierwsze.
Ktos mi polecil, zeby zrobic to badanie z ciekawosci, ale ja sie strasznie boje, bo co jak wyjdzie niska rezerwa...
AJA S. Ja tez myslalam o jakims hobby, zeby nie myslec, ale mam ten sam problem co Ty. Jak na razie czas "marnuje" siedzac na forach
AJA_S lubi tę wiadomość

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Barbarah, ja zaszlam przy TSH 4,300.... I chyba mam małą diagnozę dla nas. Lekkka niedoczynność tarczycy i lekka hiperprolaktynemia skutkujaca plamieniami przed@ i brakiem ciąży. Zaszlam w pierwszym cyklu z castagnusem i dongiem. Co sadzicie?
Annie1981 lubi tę wiadomość

-
Annie
Im gin właśnie od razu proponowała pobranie jajeczek i zamrożenie do invitro, ale nie byli do tego pomysłu jakoś pozytywnie nastawieni i długo zwlekali, aż im gin powiedziała, że teraz to już ptakach, bo kasę tylko wydadzą a gwarancji że chociaż kilka jajeczek będzie dobrych nie mają, no i odpuścili
-
sandri_1. Super osiągnięcie pomimo takich przeciwności losu

Swinkaminka. Czyli jednak in vitro proponują w takiej sytuacji. Dzięki za odpowiedź. Muszę pomyśleć o tym badaniu
monia8729. Witam
Kiedy dokładnie testujesz i który masz cykl starań?

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Hej kobietki.
Ja w sumie dopiero 10 dc ale czekam na ovulke i też mam nadzieję ze teraz się uda...EhhKonktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1 -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. Ja już od godziny na równych nogach. Szykuje się na uczelnie. Jeżu pierwsze samotne wyjście bez dziecka gdziekolwiek od 5 miesięcy i to jeszcze na tak długo.. ciekawe czy nie będzie za mną płakać bo do tej pory nigdzie bez niej się nie ruszałam.
Kasiula09 czekam na twoje dwie kreseczki
Adry lubi tę wiadomość
-
U mnie nie wiem co jest grane od trzech dni na tescie jest cien cienia drugiej kreski nic nie ciemnieje wiec nie wiem jako interpretowaac, dzis jest 13dpo i termin @ nie chce sie nakrecac bo moze nic z tego nie bedzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 07:13
-
Kasiula09 wrote:U mnie nie wiem co jest grane od trzech dni na tescie jest cien cienia drugiej kreski nic nie ciemnieje wiec nie wiem jako interpretowaac, dzis jest 13dpo i termin @ nie chce sie nakrecac bo moze nic z tego nie bedzie
Idź na bete, idź, idź
Ja bym nie wytrzymała takiej niepewności 
Skontroluj sobie jej przyrost po kilku dniach i będziesz miała konkret, który w razie czego lekarzowi dużo pomoże. -
edka85 wrote:A mnie nie dziwi, że ręka Cię zaswędziała, żeby zrobić test ciążowy. Dziwiłoby mnie, gdybyś każdego dnia kilkukrotnie wykonywała test owu. Ja tam wierzę w testy ciążowe po upływie 10 min. Inną sprawą jest to, czy nie nastąpił jakiś zaciek, który jest błędem testowym. Weź jutro z rana siknij, ja bym nie wytrzymała z czekaniem tydzień mając taką niepewność co do dzisiejszego wyniku.
Zrobiłam rano test o czułości 10 - jednoznacznie negatywny. Czekam teraz na spokojnie do przyszłego tygodnia. Wczoraj bolało mnie i muliło jak na okres, delikatny kremowy śluz się utrzymuje. Zobaczymy.
Śmieję się, że jest jeden pożytek z tego mojego przedwczesnego testowania i tej spóźnionej kreski. Teraz przynajmniej wiem, jak wygląda i nie będę sobie wkręcać, że wszędzie widzę cień cienia.
edka85 lubi tę wiadomość

-
Następny cykl tez z nim spróbuję a jak na razie czekam na @Adry wrote:Ja też plamiłam 2,3 dni przed okresem. Spróbowałam z castagnusem chyba bardziej z ciekawości niż z wiarą że zdziala cuda...i zaszlam w drugim cyklu starań. Obniżył mi prolaktyne w 3 dc z 20 na 8, zero pms i zatrzymania wody w organizmie no i jest kropka
Aniołek 07.2017 -
nick nieaktualny