Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
SwinkaMinka. A dlaczego jak sie ma niska rezerwe jajnikowa to nie mozna in vitro? Ja myslalam, ze wlasnie to wtedy jako pierwsze.
Ktos mi polecil, zeby zrobic to badanie z ciekawosci, ale ja sie strasznie boje, bo co jak wyjdzie niska rezerwa...
AJA S. Ja tez myslalam o jakims hobby, zeby nie myslec, ale mam ten sam problem co Ty. Jak na razie czas "marnuje" siedzac na forachAJA_S lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Barbarah, ja zaszlam przy TSH 4,300.... I chyba mam małą diagnozę dla nas. Lekkka niedoczynność tarczycy i lekka hiperprolaktynemia skutkujaca plamieniami przed@ i brakiem ciąży. Zaszlam w pierwszym cyklu z castagnusem i dongiem. Co sadzicie?
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Annie
Im gin właśnie od razu proponowała pobranie jajeczek i zamrożenie do invitro, ale nie byli do tego pomysłu jakoś pozytywnie nastawieni i długo zwlekali, aż im gin powiedziała, że teraz to już ptakach, bo kasę tylko wydadzą a gwarancji że chociaż kilka jajeczek będzie dobrych nie mają, no i odpuścili -
sandri_1. Super osiągnięcie pomimo takich przeciwności losu
Swinkaminka. Czyli jednak in vitro proponują w takiej sytuacji. Dzięki za odpowiedź. Muszę pomyśleć o tym badaniu
monia8729. Witam Kiedy dokładnie testujesz i który masz cykl starań?
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Hej kobietki.
Ja w sumie dopiero 10 dc ale czekam na ovulke i też mam nadzieję ze teraz się uda...EhhKonktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1 -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. Ja już od godziny na równych nogach. Szykuje się na uczelnie. Jeżu pierwsze samotne wyjście bez dziecka gdziekolwiek od 5 miesięcy i to jeszcze na tak długo.. ciekawe czy nie będzie za mną płakać bo do tej pory nigdzie bez niej się nie ruszałam.
Kasiula09 czekam na twoje dwie kreseczkiAdry lubi tę wiadomość
-
U mnie nie wiem co jest grane od trzech dni na tescie jest cien cienia drugiej kreski nic nie ciemnieje wiec nie wiem jako interpretowaac, dzis jest 13dpo i termin @ nie chce sie nakrecac bo moze nic z tego nie bedzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 07:13
-
Kasiula09 wrote:U mnie nie wiem co jest grane od trzech dni na tescie jest cien cienia drugiej kreski nic nie ciemnieje wiec nie wiem jako interpretowaac, dzis jest 13dpo i termin @ nie chce sie nakrecac bo moze nic z tego nie bedzie
Idź na bete, idź, idź Ja bym nie wytrzymała takiej niepewności
Skontroluj sobie jej przyrost po kilku dniach i będziesz miała konkret, który w razie czego lekarzowi dużo pomoże. -
edka85 wrote:A mnie nie dziwi, że ręka Cię zaswędziała, żeby zrobić test ciążowy. Dziwiłoby mnie, gdybyś każdego dnia kilkukrotnie wykonywała test owu. Ja tam wierzę w testy ciążowe po upływie 10 min. Inną sprawą jest to, czy nie nastąpił jakiś zaciek, który jest błędem testowym. Weź jutro z rana siknij, ja bym nie wytrzymała z czekaniem tydzień mając taką niepewność co do dzisiejszego wyniku.
Zrobiłam rano test o czułości 10 - jednoznacznie negatywny. Czekam teraz na spokojnie do przyszłego tygodnia. Wczoraj bolało mnie i muliło jak na okres, delikatny kremowy śluz się utrzymuje. Zobaczymy.
Śmieję się, że jest jeden pożytek z tego mojego przedwczesnego testowania i tej spóźnionej kreski. Teraz przynajmniej wiem, jak wygląda i nie będę sobie wkręcać, że wszędzie widzę cień cienia.edka85 lubi tę wiadomość
-
Adry wrote:Ja też plamiłam 2,3 dni przed okresem. Spróbowałam z castagnusem chyba bardziej z ciekawości niż z wiarą że zdziala cuda...i zaszlam w drugim cyklu starań. Obniżył mi prolaktyne w 3 dc z 20 na 8, zero pms i zatrzymania wody w organizmie no i jest kropkaAniołek 07.2017
-
nick nieaktualny