Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAja_S ja z moim tak długo się nie potrafię nie oddzywać.nie umiemy. Zawsze któreś nawet to niewinne wyciąga rękę na zgodę . U nas zazwyczaj jest tak najpierw on mnie denerwuje więc ja się focham później go wyzywam i wylewam wszystkie żale więc on się obraża więc ja muszę wyciągać rękę na zgodę. No cóż....
-
nick nieaktualny
-
Hey kochane :*
Miałam wczoraj zabieg sono-hsg. Jajowody drożne, macica prawidłowej budowy.
To był 8 dc. Jak na razie pęcherzyki nie rosną, to normalne ?
Jeżeli cykl mam około 30-35 dni.. umówić się na kolejną wizytę w 13 dc, czy lepiej w 15 ? ( muszę mieć podany ovitrelle)
Clo brałam od 2 do 6 dc, jedną tabletkę dziennie.
W tamtym cyklu clo od 3 do 7 dc, też jedną tabletkę.. i niestety nie było reakcji jajników.02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNajmłodsza_staraczka wrote:Hey kochane :*
Jeżeli cykl mam około 30-35 dni.. umówić się na kolejną wizytę w 13 dc, czy lepiej w 15 ? ( muszę mieć podany ovitrelle)
W tamtym cyklu clo od 3 do 7 dc, też jedną tabletkę.. i niestety nie było reakcji jajników. -
nick nieaktualnysandri_1 wrote:Najmłodsza, to dziwne ze nie owulujesz. Jeszcze po stymulacji... hm... Łykałas kiedyś donga. Wiem ze on moze rozruszać jajniki.
-
rzepakowepole wrote:I oczywiście wiem, że po czasie nie można odczytywać wyniku, ale wkręcam sobie, że przecież ta kontrolna kreska też ciemnieje po czasie jak test wysycha. Więc na chłopski rozum ta testowa też ciemnieje. Tylko czy może ściemnieć coś, czego wcześniej w ogóle nie było widać...
tak pisza w ulotkach ze wynik moze sie zmienic. Nie chce Cie podkrecac ale ja wierze ze to moze byc ta druga prawdziwa kreska !!! Zycze Ci zebys ja zobaczyla tak na calego przy kolejnym tescie.
Ja widzialam zawsze tylko jedna kreske. A teraz 10dpo (spadek w 9dpo)cien cienia, potem z kazda godz byl mniej widoczny. Mezowi tlumaczylam ze tym razem mi sie nie wydawalo i widzialam cien. Smial sie. Nastepnego dnia zrobilam znow test i kreske juz bylo widac wyrazniej, kolejnego dnia jeszcze lepiej. Zycze Wam zebyscie w najblizszym czasie tez zobaczyly 2 kreseczki -
Najmłodsza_staraczka wrote:Hey kochane :*
W tamtym cyklu clo od 3 do 7 dc, też jedną tabletkę.. i niestety nie było reakcji jajników.AJA_S, sandri_1 lubią tę wiadomość
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Stokrotka kiedyś też nie potrafiliśmy (czyt.Ja nie potrafiłam) Teraz idę w zaparte... szłam...
Nie wytrzymał i zaczął się odzywać... oczywiście musiałam najpierw na niego nawrzeszczeć że ma mi pokazać jak się syfon odkręca... I zmiękł jak zobaczył że gotuję mięso. (on jest na diecie, a ja wręcz brzydzę się takim podaniem mięsa) więc zrozumiał że jak ja się mogę poświęcić i zjeść to ohydctwo to on może zacząć się odzywać...
No i chyba to, że powiedziałam mu o tych gratulacjach w pon... to też go ruszyło
Najmłodsza cieszę się, hsg się powiodło i wszystko jest ok... jak to powiedziała wczoraj kobieta z którą pracuję... "to wszystko siedzi w głowie"17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rzepakowepole. Nie ma sie co zastanawiac czy kreska moze pozniej sciemniec czy nie. Producent podaje, ze po 30 min z tego co pamietam, nie odczytuje sie wyniku, bo bedzie niemiarodajny. Trzeba bylo od razu wyrzucic do kosza ten test a nie chowac do szuflady, zeby Ci kusil
No wiem, ze sie latwo mowi Zrob jutro rano kolejny
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Już mam wyniki
19.10 - 67,2
21.10 - 176,2
Przyrost według belly 185% czyli prawidłowy no to mogę powoli zacząć wierzyć, że jestem w ciąży chyba pora wyznaczyć wcześniejszy termin do gina, bo mam dopiero na 8 listopada, a tak może już by mi zlecił badania krwi (progesteron,tsh, ft3 i ft4 i co tam jeszcze trzeba będzie) no i niestety dietę czas zacząć
madziulla sprecyzuj uczucie ciągnięcia co cię ciągnie? może to macica się rozciąga i przygotowuje na fasolkę, a może implantacja??(czego Ci serdecznie życzę)
mnie do tej pory ciągnie, kłuje, ćmi i nie wiem co jeszcze, dodatkowo mdli mnie i odrzuca na zapachy w pracy dziś wymówiłam się grypą jelitową
pozdrawiamMadziulla, kate88:), AJA_S, melmarmis, cookiemonsterka, ojejku, kaka470 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Najmłodsza ciesze sie ze Hsg juz masz za soba i wszystko ok!
mnie dzis tak cos "jezdzi" i bulgocze w brzuchu ze masakra. i ciagnie mnie...nie wiem co to jest...Madziulla, stokrotka92 lubią tę wiadomość