Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a ja w cyklach w których piłam inofem miałam bardzo ładny śluz. Po wiesiołku nie widziałam różnicy za to.
PS na wrześniowym wreszcie dziś się ruszyło, a tak to trochę licho z kropkami. Mam nadzieję że w październiku będzie więcej!♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Plamienie to po duphastonie?
Duphaston nie powinien powstrzymywać plamienia? Może zagniezdzenie?02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Duphaston nie powinien powstrzymywać plamienia? Może zagniezdzenie?
yy. Duphaston powstrzyma plamienie JEŚLI spowodowane jest niedoborem progesteronu. Jeśli czymś innym to nie ma wpływu. Ja w ciąży plamiłam i krwawiłam ostro i ani luteina ani duphaston nie powstrzymywały tego..
Susanna, a ile dpo jesteś? pokaż wykres. -
nick nieaktualny
-
Susanna ja też plamiłam mimo duphastonu. Obecny lekarz kazał go odstawić i powiedział że takie plamienie może wynikać z nieprawidłowego przebiegu 1 fazy mimo że owu rzekomo występuje. I faktycznie po stymulacji plamienie w 2 fazie było dużo mniejsze.Nasz cud ❤ Lilianna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLilianap wrote:Susanna ja też plamiłam mimo duphastonu. Obecny lekarz kazał go odstawić i powiedział że takie plamienie może wynikać z nieprawidłowego przebiegu 1 fazy mimo że owu rzekomo występuje. I faktycznie po stymulacji plamienie w 2 fazie było dużo mniejsze.
-
nick nieaktualny