X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Październikowe testowanie!
Odpowiedz

Październikowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • Marmurkowa Autorytet

Wysłany: 27 września 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najmłodsza trzymamy mocno zaciśnięte:) Odezwij się szybciutko po wizycie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja u mnie dzis niestety jedna kreska na tescie.. @ jeszcze nie ma ale pewnie bedzie za 2 max trzy dni. prosze o wstepne wpisnie na 29 pazdziernika jak @ sie pojawi bede najwyzej korygowac date

• dzastina89 Przyjaciółka

Wysłany: 27 września 2016, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieczyny robiłam dzisiaj test w 30 dniu cyklu ( mam 33-34) po południu bo oczywiście już nie mogłam wytrzymać i jdna kreska, odłożyłam test i po 30 min pojawiła się bladziutka druga. Wiem doskonale, że po takim czasi test nie ważny, ale powidzcie mi czy nie miałyście podobnie a to jednak oakzało się, że będzie fasolka? Pewnie nie potrzebnie się nakręcam...

7v8rdqk35ythyclv.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 27 września 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżastina... ja tak miałam w ubiegłym cyklu. i jak widzisz, jestem i tutaj, po owulacji i czekam na kolejne testowanie...
    Ale słyszałam o przypadkach, ze faktycznie u dziewczyn to był pozytyw. ale to chyba zbieg okolicznosci.
    powtórz test jutro czy pojutrze, z porannego moczu. a jakiego testu używałaś?

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • dzastina89 Przyjaciółka

Wysłany: 27 września 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:
    Dżastina... ja tak miałam w ubiegłym cyklu. i jak widzisz, jestem i tutaj, po owulacji i czekam na kolejne testowanie...
    Ale słyszałam o przypadkach, ze faktycznie u dziewczyn to był pozytyw. ale to chyba zbieg okolicznosci.
    powtórz test jutro czy pojutrze, z porannego moczu. a jakiego testu używałaś?

Dlatego właśnie nie chce się nakręcać chociaż nigdy tak nie miałam... Pink test robiłam. Zrobie w czwartek jak nie dostane @. Dziękuję Ci za odpowiedz

7v8rdqk35ythyclv.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 27 września 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie o pinkach słyszałam że takie cuda na kiju im wyłażą :/ mi kreska wylazła na clearblue... :/
    powodzenia! oby u Ciebie to było TO :)

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzastina89 wrote:
    Dlatego właśnie nie chce się nakręcać chociaż nigdy tak nie miałam... Pink test robiłam. Zrobie w czwartek jak nie dostane @. Dziękuję Ci za odpowiedz
    Miałam tak na pinku. Ciąży nie było :/ ale powtorz za 2 dni może u Ciebie będzie inaczej ;)

• Oktawka Przyjaciółka

Wysłany: 27 września 2016, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka przepraszam , ze pytam ale kiedy się zaczeło Twoje krwawienie?

eikt9n73e692zdqz.png

qb3c3e5emcq955rz.png
    bfarxzdvsqxjflwa.png

• yvonneSW Autorytet

Wysłany: 27 września 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2020, 20:25

Mój synek 💗
    zqh730k.png
    04.2019 Okruch 5tc 😔
    Moj drugi synek💜
    vgr00ts.png
  • Najmłodsza_staraczka Autorytet

Wysłany: 27 września 2016, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pęcherzyk 23mm , endometrium 9 mm.
    Lekarz stwierdził, że z tego pęcherzyka już nic nie będzie..

Dostałam sterydy na podwyższone androgeny.. mam czekać na okres, ruszać znowu z clo w 2-6 dc, w 12 na monitoring po ovitrelle jeżeli coś urośnie.. mam dość. serio. mam dosć.

usłyszałam, że mam bardzo zaawansowane pcos i żmudna i długa droga przede mną. super !

02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.

5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!

1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
    17.12 - Transfer 3.2.2 :(
    14.01.2020 - Transfer 8.3 :(

10.2019 - Histeroskopia ok

Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.

3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
    19.07.2019 - Transfer 12.1 :(

2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.

Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.

relgwn156k56cgiw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najmłodsza_staraczka wrote:

Dostałam sterydy na podwyższone androgeny.. mam czekać na okres, ruszać znowu z clo w 2-6 dc, w 12 na monitoring po ovitrelle jeżeli coś urośnie.. mam dość. serio. mam dosć.

usłyszałam, że mam bardzo zaawansowane pcos i żmudna i długa droga przede mną. super !
    Dlaczego ? A może pęknie zaraz? Skąd on to wie?!

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yvonneSW wrote:
    u mnie dzis 30dc i jasno różowe plamienie ale bardzo bardzo delikatne nigdy nie miałam czegoś takiego ale ten cykl należy do ogólnie dziwnych. myslalam ze to @ ale jeszcze sie nie rozkrecilo i brzuch tez mnie nie boli. jak sie rozkreci to uda mi sie jeszcze zalapac na testowanie pod koniec pazdziernika.
    To też miałam, plamienie różowe a za 24 g przyszła @. Oczywiście mam nadzieję , że u ciebie to implantacja...zależy też kiedy owu była u Ciebie i czy test robiłaś... :) Życzę jak najbardziej II kreseczek <3

• karolka22 Autorytet

Wysłany: 27 września 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 20:35

cl2sjfv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobitki, wpisałam się na wątek tylko daty nie podałam - także proszę mnie wpisać na 20 :) Ja w tym cyklu odpuszczam mierzenie temperatury i robienie testów owu. Robiłam wczoraj badania: PRL, FSH, LH, estradiol, testosteron, 17-OH progesteron i DHEA-S. Jutro jeszcze zrobię TSH i FT4. Podzielę się z Wami wynikami.
    Yvonne widzę, że piszesz o plamieniu różowym - u mnie jak w przypadku Susanny zwiastowało @ :/ Ale każda z nas jest inna, więc dopóki @ sie nie rozkręciła to trzeba mieć nadzieję :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roslinka wrote:
    Hej kobitki, wpisałam się na wątek tylko daty nie podałam - także proszę mnie wpisać na 20 :) Ja w tym cyklu odpuszczam mierzenie temperatury i robienie testów owu. Robiłam wczoraj badania: PRL, FSH, LH, estradiol, testosteron, 17-OH progesteron i DHEA-S. Jutro jeszcze zrobię TSH i FT4. Podzielę się z Wami wynikami.
    Yvonne widzę, że piszesz o plamieniu różowym - u mnie jak w przypadku Susanny zwiastowało @ :/ Ale każda z nas jest inna, więc dopóki @ sie nie rozkręciła to trzeba mieć nadzieję :)
    o to jutro będzie co analizować :)
    Też tak uważam, bez stresu i moze to nie będzie @

• Pianistka Autorytet

Wysłany: 27 września 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oktawka, ja plamiłam i krwawiłam od samego początku, zaraz po teście... 10 dpo w niedzielę zobaczyłam II kreski.... @ miała przyjść w piątek. w środę lub czwartek miałam brązowe plamienie. jakby śluz w kolorze kawy z mlekiem. i to się powtarzało co kilka dni. potem co tydzień czy póltora. zdarzały się plamienia takie w stylu różowego śluzu... ale i krwawienia takie, że siedząc na toalecie kapało jak przy @ :/ cały I trymestr

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję, że jutro już będą wyniki, bo coś doktórka mówiła, że na jeden trzeba czekać ponad 10 dni, więc ciekawe czy na komplet nie będę musiała czekać, no zobaczymy. Pomożecie w interpretacji mam nadzieję ;) Bo ja w tym zielona

• Pianistka Autorytet

Wysłany: 27 września 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najmłodsza_staraczka wrote:

a zrób temu doktorkowi na złość i wysikaj II krechy! tego Ci życzę :*

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:
    Oktawka, ja plamiłam i krwawiłam od samego początku, zaraz po teście... 10 dpo w niedzielę zobaczyłam II kreski.... @ miała przyjść w piątek. w środę lub czwartek miałam brązowe plamienie. jakby śluz w kolorze kawy z mlekiem. i to się powtarzało co kilka dni. potem co tydzień czy póltora. zdarzały się plamienia takie w stylu różowego śluzu... ale i krwawienia takie, że siedząc na toalecie kapało jak przy @ :/ cały I trymestr
    czyli ile dni po owu miałaś te pierwsze plamienia?

• Pianistka Autorytet

Wysłany: 27 września 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakieś 13-14 dpo... miałam fazę lutealną 15 dniową. więc chwilę przed terminem @. potem w terminach kolejnych @ też plamiłam / krwawiłam... i pomiędzy też

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
‹‹ 38 39 40 41 42 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ