Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySkrzat 84 wrote:Hej dziewczyny dzisiaj testowałam ale negatywnie okres miałam 10 września a stosunek był 18.owu miałam 19 wyczuwam pęknięcie pęcherzyka gdyż mam okropne bóle. Czy waszym zdaniem za wcześnie testowałam?
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:8 dni po owu? Oczywiście, wstrzymaj się jeszcze bo niepotrzebnie się smucisz a moze być bobas
-
nick nieaktualnySkrzat 84 wrote:Tymbardziej że jakieś objawy ciąży są chyba że podświadomie już schizuje.bolace piersi o dnia po owu,delikatne mdłości i zawroty glowy
-
nick nieaktualny
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Nie mam pojęcia skąd wie.. nie wiem nawet dlaczego nie zapytałam.. Chyba chodziło o to, że pęcherzyk jest niedojrzały ? Że nie ma komórki jajowej ? Nie wiem... jutro biorę duphaston, mam nadzieję, że listopad będzie szczęśliwszy ..
Najmłodsza,lekarz nie moze stwierdzic dojrzalosci komorki na podstawie usg. komórka jest przeciez mikroskopijna. wg mnie nagadal Ci niepotrzebnie głupot. wielkosc pecherzyka i czas kiedy peka to sprawa indwidualna. Moje np pekaja przy ok 22mm - jak widzisz nieduza roznica miedzy twoimi 24mm. Cioci Morwie z tego co kojarze naturalnie rosną duze pecherzyki. Ja bym cyklu nie przekreslała na Twoim miejscu, ale poszla jeszcze raz na monitoring jak masz mozliwosc, za 1-2 dni zobaczyc czy pecherzyk sie wziął i pęknął. Powodzenia, trzymam kciuki.♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Dziołuszki, chyba dzis mam owulacje. Mialam duzo śluzu, i boli mnie podbrzusze, jajniki kluja. Na szczęście udalo sie męża dorwać. Ale to bylby szok ze tak szybko owu bo dzis mam 16dc a normalnie mam owu 19-21. I tak nie liczę na ten cykl przez to podwyzszone TSH.... Ale roznie bywa.
-
nick nieaktualnysandri_1 wrote:Dziołuszki, chyba dzis mam owulacje. Mialam duzo śluzu, i boli mnie podbrzusze, jajniki kluja. Na szczęście udalo sie męża dorwać. Ale to bylby szok ze tak szybko owu bo dzis mam 16dc a normalnie mam owu 19-21. I tak nie liczę na ten cykl przez to podwyzszone TSH.... Ale roznie bywa.
A tam stracony.
Jakie masz tsh ? -
Wypiszcie mnie proszę z listy.
Zaciskam mocno kciuki za każda z was.
Mam nadzieję, że nie spotkamy się w listopadowym wątku. Ja na razie pakuje manatki i zbieram sie z ovufriend. Jestem zdolowana i wykonczona. Chce odpocząć .02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Najmłodsza, nie szalej ZDROWE pary starają sie do roku... mało komu udaje sie w 3-4 miesiace. nie głupkuj tu odpocznij sobie DZIŚ a jutro zapraszamy do nas z nową energią
Agula, no tez mi sie tak zdawało no ale wykres codziennie mi przesuwa owulacje. Najpierw wskazał 18 dc, potem 19 a dzis 20 -
wiesz co, nie ma co tak bardzo sugerować się zaprogramowanym programem do wyznaczania owulacji. Zaznaczył Ci tak bo przyjął, że między 19, a 20 dniem był największy skok temperatury i od tego skoku już masz mniejszy przyrost temperatury, temperatura się bardziej ustabilizowała, jest na wysokim poziomie. Tylko, że niektóre kobiety jak miały owulację to ta temperatura nie ma jednego dużego skoku tylko tak stopniowo, kilka skoków, jak u Ciebie. Także ja obstawiałabym jednak ten 18dc
-
Najmłodsza odpocznij 2-3 dni, nie myśl tyle, uspokój emocje i walcz ze zdwojona siłą! Pozytywne myślenie na prawde duzo daje!
Pianistka jak dla mnie owu była u Ciebie w 19dc
A u mnie dziś tem skoczyła i jest 36,8 Mierzona co prawda jakieś 40 minut później niż zwykle ale po ponad 2h niewstawaniu z łóżka. Temp zmierzona o zwykłej porze (po około 1h niewstawania) dziś też wyzsza niz wczorajsza bo 36,6 ale zaznaczam tą po dłuższym odpoczynku.
Najważniejsze że fl trwa dalej i się wydłuża Tylko prosze nie mówcie mi ze było zagnieżdżenie! Myśle ze wczoraj temp byla zaburzoina wstawaniem do małego
I od razu humor lepszy -
nick nieaktualnyHejka witam z rana wczoraj zostałam chyba z lekka nie zauważona wiec ponawiam prośbę o wstępne wpisanie na 29 października. Datę skoryguje jak na dniach dostane @.
Najmłodsza staraczka dziewczyny mają rację. Odpocznij z 2 dni odstresuj się i wracaj do nas. Nie poddawaj się tak szybko!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 08:49