Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:Madziulla, pisałam Ci kiedyś. ja już totalnie odpuściłam, powiedziałam, wybacz, zacytuję "takie coś, to ja pierdolę. jak nie to nie!" po czym wrąbałam butelkę wińska! i pykło! samo! po zasranych 3 latach...
a teraz? 2 cs i ciąża...
naprawdę dziewczyny, świetne z was babki, jakbym mogła to bym każdą jedną zapłodniła -
nick nieaktualnyPianistka wrote:Madziulla, u mnie było równo 36 cs... u ciebie który już?
Marta, gdyby to tak działało naprawdę, chciałabym aby wszystkie kobiety na świecie pragnące dziecka, zachodziły od razu... i jednocześnie dla dzieciobójczyni kara śmierci
chyba w lipcu bylo 36.
Pianistka zaplodnij mnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co prawda o pierwsze dziecko starałam się jakiś rok ale w zasadzie przez ten rok robiliśmy wszystko by wywołać owulacje.. bo jej nie było .. po laporiskopii od razu owulacja i pyk ciąża.. teraz w zasadzie w 2cyklu w pieszym była owu ale jajo było przejrzałe bo pęcherzyk 3cm.. znagam się od kilku lat z pcos wielu lekarzy nie dawało mi nawet szansy na ciążę.. a tu myk myk i w sumie od razu.. lekarka powiedziała mi ze musimy być z mężem Dobrani genetycznie... także wszystko jest możliwe )
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
nick nieaktualnybobas2015 wrote:Co prawda o pierwsze dziecko starałam się jakiś rok ale w zasadzie przez ten rok robiliśmy wszystko by wywołać owulacje.. bo jej nie było .. po laporiskopii od razu owulacja i pyk ciąża.. teraz w zasadzie w 2cyklu w pieszym była owu ale jajo było przejrzałe bo pęcherzyk 3cm.. znagam się od kilku lat z pcos wielu lekarzy nie dawało mi nawet szansy na ciążę.. a tu myk myk i w sumie od razu.. lekarka powiedziała mi ze musimy być z mężem Dobrani genetycznie... także wszystko jest możliwe )
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:No to ładnie ! U mnie owu, endo i hormony prócz progesteronu smigają, męża plemniory ok ale nic póki co
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybobas2015 wrote:A przy jakiej wielkości pękają pęcherzyki? No i moim sprzymierzeńcem był seks rano wieczór przez 5dni płodnych i wiesiołek do owulacji
-
nick nieaktualny
-
Mnie od wczoraj wieczorem aż do dzisiaj do ok 12 bolało na dole.. Może owu? Serducha były wczoraj i dzisiaj rano a wczoraj temp ale wieczorem 36.8 i dziś rano też... Brać już dupka czy czekać do tego 15 dc?🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
Cukrzyca ciążowa na insulinie, clexane, aspiryna.. ciąża wysokiego ryzyka.
Wizyty: 24.10 ginekolog Polska, 25.10 prenatalne II trym, 4.11 scan 20/22 tc, 20.11 (echo), 19.12, 16.01, 13.02 i wywołanie 😳
[/url] -
PaulaG wrote:Mnie od wczoraj wieczorem aż do dzisiaj do ok 12 bolało na dole.. Może owu? Serducha były wczoraj i dzisiaj rano a wczoraj temp ale wieczorem 36.8 i dziś rano też... Brać już dupka czy czekać do tego 15 dc?
Poczekaj02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualnyPaulaG wrote:Mnie od wczoraj wieczorem aż do dzisiaj do ok 12 bolało na dole.. Może owu? Serducha były wczoraj i dzisiaj rano a wczoraj temp ale wieczorem 36.8 i dziś rano też... Brać już dupka czy czekać do tego 15 dc?
-
nick nieaktualny