Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny wielkie gratulacje
Ja zaraz lecę na chwilkę relaksu do mojej stomatolorzki
Ale jak wrócę to mam nadzieję że wyniki bety już będziecie miały
Ed. Pianistka ja wczoraj podczytywała i widziałam Twój test, coś tam wypatrzyłam a dzisiejszy potwierdza Moze kup ten co robiłaś i jeszcze jakiś najzwyklejszy i jutro siknij na obaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 14:03
potforzasta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Papierówka, dopisana @ i dopisana na 30 jesteś
Kira91, podaj datę, to cię wpiszę na listę
Katiś, witaj Super, że nadal kp ! A miałaś już wcześniej okresy? Ile cykli już przeszłaś? Test robiłaś skoro tylko 1dniowe plamienie było?
stokrotka92, witaj, podaj datę, to ciebie również wpiszę
Pianistka, już pisałam, że widać, więc no ciąża ciążunia
-
nick nieaktualny
-
Susanna, o pierwszą ciążę walczyliśmy 36 36 + 2 to 38... więc podzielić na 2 ciąże to średnia wychodzi 19 cykli także nie fikaj mi tu wolno mi szybko zaskoczyc
ale i Ty tutaj nie głupkuj tylko pani @ podziękujemy a za chwilę i ty zobaczysz II kreseczki
Marmurkowa, mam jeszcze ten z plusikiem i zrobię go rano... ten z II kreskami jest czulszy dlatego tak sobie na niego siknęłam w południe... także rano zrobię i ten z plusem i ten czuły innych nie ma w aptece, byłam dziś a nie chciało mi się dalej zapuszczać...
mąż się dowie rano JEŚLI test wyjdzie pozytywny...
bardzo bym chciała...
Ed> Madziulla, mój gin miał racje.... z endogównem, aby raz wygrać, a potem się szmata nie podniesie
wybacz za określenia, ale emocje mną targają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 14:16
SusannaDean, Madziulla, sandri_1, AJA_S lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dla nowych mamuś!
Dlaczego mnie nie ma na 16 ???🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
Cukrzyca ciążowa na insulinie, clexane, aspiryna.. ciąża wysokiego ryzyka.
Wizyty: 24.10 ginekolog Polska, 25.10 prenatalne II trym, 4.11 scan 20/22 tc, 20.11 (echo), 19.12, 16.01, 13.02 i wywołanie 😳
[/url] -
VillemoVilo wrote:Ale zwroty akcji na wątku. Takie emocje, że aż chce się tu zaglądać. Trzymam kciuki za bety!
Teb wątek jest kozakiem!melmarmis lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:Susanna, o pierwszą ciążę walczyliśmy 36 36 + 2 to 38... więc podzielić na 2 ciąże to średnia wychodzi 19 cykli także nie fikaj mi tu wolno mi szybko zaskoczyc
ale i Ty tutaj nie głupkuj tylko pani @ podziękujemy a za chwilę i ty zobaczysz II kreseczki
Marmurkowa, mam jeszcze ten z plusikiem i zrobię go rano... ten z II kreskami jest czulszy dlatego tak sobie na niego siknęłam w południe... także rano zrobię i ten z plusem i ten czuły innych nie ma w aptece, byłam dziś a nie chciało mi się dalej zapuszczać...
mąż się dowie rano JEŚLI test wyjdzie pozytywny...
bardzo bym chciała...
Ed> Madziulla, mój gin miał racje.... z endogównem, aby raz wygrać, a potem się szmata nie podniesie
wybacz za określenia, ale emocje mną targają
Co do potęgi podświadomosci, czy ja wiem? Inaczej każda co wymarzyła od razu by była Ale nie mam żadnych przeczuć...zobaczymy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla, pisałam Ci kiedyś. ja już totalnie odpuściłam, powiedziałam, wybacz, zacytuję "takie coś, to ja pierdolę. jak nie to nie!" po czym wrąbałam butelkę wińska! i pykło! samo! po zasranych 3 latach...
a teraz? 2 cs i ciąża...
naprawdę dziewczyny, świetne z was babki, jakbym mogła to bym każdą jedną zapłodniłaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 14:39
sandri_1, AJA_S, InBlue, melmarmis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:Madziulla, pisałam Ci kiedyś. ja już totalnie odpuściłam, powiedziałam, wybacz, zacytuję "takie coś, to ja pierdolę. jak nie to nie!" po czym wrąbałam butelkę wińska! i pykło! samo! po zasranych 3 latach...
a teraz? 2 cs i ciąża...
hmmm winko mowisz?? u mnie tez 3 lata..ponad