Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
To znaczy ja tez podejrzewałam ciążę w poprzednim cyklu i przedluzylam branie dupka do 14 dni w w 13 przyszedl okres rano mimo ze dzien wczesniej wieczorem bralam dupka...
Oczywiście życzę ci jak najlepiej! Poczekaj te dwa dni. Jesli beta urośnie np do 5 lub 10 moze byc to pozamaciczna.. Ale poczekaj bierz dupka i zrób powtórkę. Trzymam kciuki!🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
Cukrzyca ciążowa na insulinie, clexane, aspiryna.. ciąża wysokiego ryzyka.
Wizyty: 24.10 ginekolog Polska, 25.10 prenatalne II trym, 4.11 scan 20/22 tc, 20.11 (echo), 19.12, 16.01, 13.02 i wywołanie 😳
[/url] -
nick nieaktualnyPaulaG wrote:To znaczy ja tez podejrzewałam ciążę w poprzednim cyklu i przedluzylam branie dupka do 14 dni w w 13 przyszedl okres rano mimo ze dzien wczesniej wieczorem bralam dupka...
Oczywiście życzę ci jak najlepiej! Poczekaj te dwa dni. Jesli beta urośnie np do 5 lub 10 moze byc to pozamaciczna.. Ale poczekaj bierz dupka i zrób powtórkę. Trzymam kciuki! -
nick nieaktualnykarolka22 wrote:Eee no pozamacicznej bym w to nie mieszała. Przy ciąży pozamacicznej beta rośnie do większych wartości, tylko ma nierówne przyrosty, czasem spadki.
Do niskich wartości bety dochodzi przy ciąży biochemicznej, więc Paula się chyba pomyliła po prostu.
Mam antybiotyk ale coś mnie podkusiło aby zapytać czy w razie ciąży można, i można. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarolka22 wrote:Więc za dwa dni się okaże oby same pozytywne wieści
Ja też jak już muszę antybiotyk to zawsze zaznaczam, że się staram i jest prawdopodobieństwo ciąży i mój lekarz rodzinny już wie, że ma mi bezpieczne leki wypisywać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 18:51
-
nick nieaktualny
-
Susanna!!!!! Powtórz betę choćby jutro (ja bym się chyba posrała z niepewności) ja w mojej pierwszej ciąży miałam betę 2,44.... kolejna to było 48
mamuśka, ogromne gratulacje! :*AJA_S, SusannaDean, zakocona, Madziulla, VillemoVilo, melmarmis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zakocona wrote:stokrotka92, vertigo, dopisane
Katiś, wiem coś o tym Dziś Tadek padnie pewnie po 22 dopiero, gdzie tu siły po dniu roboty potem zebrać i to przed nocą z pobudkami ?
79 staraczek w październikuPola
Hania -
nick nieaktualnyPianistka, Zakocona - proszę mnie tu nie pobudzać ha ha bo serce z piersi leci i rwie się na wolność tak bym chciała aby to była wszystko prawda...dziś żadnego plamienia nic a nic a zazwyczaj przed @ już coś miałam.....
Villemo jak w thrillerze jakimś co rusz się coś dzieje
no i krew z nosa miałam dziś buu tak trochę