X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Październikowe testowanie!
Odpowiedz

Październikowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • PaulaG Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko! Przepraszam bardzo! Biochemiczna nie pozamaciczna. Tak to jest jak robie i mysle o roznych rzeczach. Przepraszam!

Nadzieja ważna rzecz! Ja mam zawsze do końca :)

🇮🇪
    IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
    28cs - 05.2018 👱‍♂️🥰
    1 cs - 09.2019👱‍♀️🥰
    6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
    💊 euthyrox, bisocard, insulina, acard, clexane

23.01 doppler
    30.01 skan+ diablo
    13.02 skan
    16.02 🏥 wywołanie porodu

preg.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka to ja jutro wcześnie wstaje żeby dalej utwierdzić Cię w przekonaniu,że widzę 2 kreseczki :) Już nie mogę sie doczekać jutrzejszego waszego testowania.

SusannaDean, Pianistka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PaulaG wrote:
    Matko! Przepraszam bardzo! Biochemiczna nie pozamaciczna. Tak to jest jak robie i mysle o roznych rzeczach. Przepraszam!

Nadzieja ważna rzecz! Ja mam zawsze do końca :)
    hehe o tym też orzekne jeśli będzie jutro @

PaulaG lubi tę wiadomość

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:
    no to się pięknie mi zapowiada, jak potrafimy mieć 10-12 bez zębów :/

zFolwarku, ja jutro oficjalnie testuję i mam plan wysikać piękne II kreski co do których nikt nie będzie miał wątpliwości :D i O!

Trzymam kciuki i natychmiast ŻĄDAM wiruskow! ;) :D

SusannaDean, Pianistka lubią tę wiadomość

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • bobas2015 Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona tez masz HNb? U nas z miesiąca na miesiąc lepiej... ale fakt nadal bywa ciężko.. najgorsze były pierwsze 4 miesiąc e

k0kdpiqv0y1cvkk1.png
    zem3upjytbg3o3al.png
    Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    InBlue wrote:
    Pianistka to ja jutro wcześnie wstaje żeby dalej utwierdzić Cię w przekonaniu,że widzę 2 kreseczki :) Już nie mogę sie doczekać jutrzejszego waszego testowania.
    ja też <3

Temperatura wysoka czuje sie jak w gorączce gorąco mi a zazwyczaj jestem zmarzluchem, mam zapalenie gardła, wysuszone śluzówki brrrr wezme antybiotyk niech zniszczy to cholerstwo...

• Katiś Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona karm ile wlezie :D ja czekam do samoodstawienia.
    U nas istna masakra była jak szły trójki matko!!!
    Teraz się przebily, więc już widzę, że spokojniej śpi. Za nami 16 zębów, jeszcze tylko 5 tki.

zakocona lubi tę wiadomość

Pola <3klz9df9h07yjky2k.png
    Hania <3klz9df9h6qms3c6n.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona, właśnie u nas od 3 dni histeria za histerią :/ 1 dwójka górna już jest, druga w drodze... i idą 2 górne jedynki i 2 dolne dwójki! :/ serio, mam ochotę wysiąść bo naprawdę zwariuję, ciągle jęczy :( na noc dostała nurofen bo dziś większość nocy krzyczała biedna :/
    a co do rytmu, to ja go strasznie pilnuje, jeśli codziennie wstaje o tej samej porze to i potem dzień wychodzi podobnie... a jeśli się przedłużają drzemki to ją zwyczajnie budzę. jeśli pójdzie spać później niż 20 to mam pobudki co godzine i przynajmniej 1 trzygodzinną imprezę :/ już mamy rytm wypracowany, choć to zajęło kilka miesięcy zanim ta rutyna weszła. ale ja jestem wyjątkowo uparta w takich sprawach

SusannaDean lubi tę wiadomość

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka, radzisz sobie doskonale...dziecko potrzebuje rutyny :)

• Pianistka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do HNB, u nas był koszmar pierwsze 5 miesięcy. z dzieckiem w chuście chodziłam siku ;) nieodkładalna, wiecznie przebodźcowiona... dbam o tę rutynę i nudę obsesyjnie a jej było wiecznie źle. i dosłownie, z dnia na dzień jak ręką odjął. kiedy? gdy zaczęła pełzać, siadać, poczuła się niezależna, jak czegoś chce to może pójść i wziąć. jakby ktoś mi dziecko podmienił! :D

dziewczynki, obiecuję rano piękne II krechy i wiruski! <3

InBlue, zFolwarku lubią tę wiadomość

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • madzialenka84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,

Nie ma co krytykować póżnego macierzyństwa. Lepiej późno niż wcale, nie każda ma to szczęście poznać miłość swojego życia w wieku 20 lat.

Ja się staram dopiero 2gi cykl,co do alkoholu to pozwalam sobie na małe ilości sporadycznie tj. 1-2 kieliszki wina niezależnie od dnia cyklu.

Jedyne co to zrezygnowałam z ibupromu na rzecz apapu. Kilka razy w miesiącu boli mnie głowa i muszę wtedy coś wziąć. Od lat brałam ibuprom, bałam się,że apap nie będzie pomagał, na szczęśćie równie dobrze uśmierza ból.

Bobby29 lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]mhsvio4pxyysgaud.png[/link]

[*] 5/6 tc listopad 2016

• zakocona Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiś, BARDZO lubię to! Też będę karmić do samoodstawienia i liczę po cichu na tandem <3 Na myśl o odstawieniu to mi łzy napływają. Choć bywa nocami ciężko z pierdylionem pobudek, to ja sobie nie wyobrażam nie kp :)
    A śpicie razem? Kp się w nocy?

bobas, tak. Pierwszych miesięcy to ja nie chcę wspominać. Jeden z najcięższych czasów w moim życiu. Ale tak, jest lepiej teraz, choć nadal jest BARDZO wymagający, a my oboje prowadzimy firmę naszą i no jest ciężko, bo trzeba współdzielić rodzicielstwo (macierzyństwo) z pracą.

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:
    a co do HNB, u nas był koszmar pierwsze 5 miesięcy. z dzieckiem w chuście chodziłam siku ;) nieodkładalna, wiecznie przebodźcowiona... dbam o tę rutynę i nudę obsesyjnie a jej było wiecznie źle. i dosłownie, z dnia na dzień jak ręką odjął. kiedy? gdy zaczęła pełzać, siadać, poczuła się niezależna, jak czegoś chce to może pójść i wziąć. jakby ktoś mi dziecko podmienił! :D

dziewczynki, obiecuję rano piękne II krechy i wiruski! <3

Haha rośnie zEmmy gagatek, jak będzie rodzeństwo to jeszcze kochańsza będzie :D

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny może wy mi napiszecie co z Morwą?

17.11.17-poronienie całkowite
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę temat dzieci. Moja też właśnie zasypia. Od urodzenia mam dla niej stały rytm dnia i koniec. 20:00 i proszę już spać. Mama musi odpocząć. :) a moja siostra z kolei syna rozdziadowala i jej chodzi spać 23, 00:00; 00:30 ....

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko, u nas poki co 8 zebow i czworki ida lub juz wyszly bo moje Dziecie ze Boga Ojca nie chce pokazac a jak wkladam palec to dziabie mnie ;) Wczoraj tak mnie dziabnela ze az wrzasnelam z bolu w sposob niekontrolowany :/ Ech, zabkowanie jest straszne. U nas jeszcze poza nocnymi cyrkami jest biegunka. Jak juz mam 5 kupek dziennie to wiem, ze zeby na 100%. To wszystko strasznie meczy tych malych ludzi :(
    U nas karmienie to takie: jeszcze moze czasami rano na pobudke, czasami codziennie rano a czasami nie, czasami nawet 2-3 dni nic. Mysle, ze to juz malo jest i na tyle malo, ze nie bedzie stanowic problemu z zajsciem. Czekam az sama calkowicie sie odcycuje, bo powoli juz sie to dzieje a nie chce Jej zadnej traumy fundowac i odrzucac.

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • Pianistka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa na czerwcówkach chyba :)

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzialenka84 wrote:
    Hej dziewczyny,

Nie ma co krytykować póżnego macierzyństwa. Lepiej późno niż wcale, nie każda ma to szczęście poznać miłość swojego życia w wieku 20 lat.

Ja się staram dopiero 2gi cykl,co do alkoholu to pozwalam sobie na małe ilości sporadycznie tj. 1-2 kieliszki wina niezależnie od dnia cyklu.

Jedyne co to zrezygnowałam z ibupromu na rzecz apapu. Kilka razy w miesiącu boli mnie głowa i muszę wtedy coś wziąć. Od lat brałam ibuprom, bałam się,że apap nie będzie pomagał, na szczęśćie równie dobrze uśmierza ból.
    Cześć, a czy ktoś krytykował? 84 rocznik jesteś? To nie jest późne macierzyństwo, głowa do góry <3

• karolka22 Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 20:38

cl2sjfv.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zFolwarku, biegunka mówisz... to ja Wam powiem co mnie dziś spotkało :D
    Emma po drzemce, wstała o 15:20, ale słyszę w niani że coś gada do misia ;)
    nie idę od razu, chcę by była cierpliwa... gada sobie do misia, włączyła sobie karuzelę... no i po chwili zaczęła wołać ;) wtedy idę... zachodzę... i wyszłam. jak słowo daję, wyszłam. wróciłam ponownie...
    Emma w gównie, miś w gównie, pościel w gównie, ochraniacz w gównie, karuzela w gównie, szczebelki w gównie.... gówno we włosach, w uszach, na smoczku.... zabrakło mi słów, serio :D
    kupa uciekła z pieluchy a Emmą ją rozsmarowała WSZEDZIE

stokrotka92, zFolwarku, InBlue, AJA_S, Asiulka83, VillemoVilo lubią tę wiadomość

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
‹‹ 86 87 88 89 90 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ