Forum Starając się - ogólne PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
Odpowiedz

PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017

Oceń ten wątek:
  • pilik Autorytet
    Postów: 4180 7486

    Wysłany: 27 października 2017, 20:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pumka to bobo po sporym czasie? Tak wyglada. Jeśli tak to się nie nastawiaj i jutro rano zrób jeszcze raz. Bobo fajne czule, ale po czasie lubią zostawiać takie ślady...

    ds022el.png

    u4uGp2.png
  • patuniek86 Autorytet
    Postów: 3798 4711

    Wysłany: 27 października 2017, 20:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pumka - nie zwariowałaś :-) Jeśli nie jest tak, jak mówi pilik - gratulacje :-) <3

    Pola Róża
    09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
    bl9ck6nlgozf0gj2.png
  • Ineczka Autorytet
    Postów: 2954 1174

    Wysłany: 27 października 2017, 20:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pumka, który to dzień po?zrób rano z porannego moczu bobo :)kciuki

    v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • mi88 Autorytet
    Postów: 1826 2128

    Wysłany: 27 października 2017, 20:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, jeśli to test z rana, to bym nawet teraz zrobiła kolejny test, no i oczywiście jutro rano. Ale na starych testach czasem się coś takiego pojawia. Mogła się też ta kreska pojawić po 10-15 minutach, tylko nie patrzyłaś rano - wtedy byłyby większe szanse, że to to :)
    Powodzenia!

    qb3c2n0a4q2qbkcb.png
    Dziewczynka <3 Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
    MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo
  • pumka1990 Autorytet
    Postów: 1186 599

    Wysłany: 27 października 2017, 20:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie patrzyłam....

    Stwierdziłam, że zobaczę jak wrócę z pracy i to zastałam...dwa inne testy też pokazały teraz tylko mniej wyraźnie.. I z wieczornego moczu..

    Według owu to 8dp...

    mi88 lubi tę wiadomość

    Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania <3
    17u9sg18c0ymn8s1.png[/link]


    24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia <3

  • mi88 Autorytet
    Postów: 1826 2128

    Wysłany: 27 października 2017, 20:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro dwa inne testy pokazały, to nie ma wątpliwości :D I to już 1cs??

    qb3c2n0a4q2qbkcb.png
    Dziewczynka <3 Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
    MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo
  • Ineczka Autorytet
    Postów: 2954 1174

    Wysłany: 27 października 2017, 20:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    pumka1990 wrote:
    Niestety nie patrzyłam....

    Stwierdziłam, że zobaczę jak wrócę z pracy i to zastałam...dwa inne testy też pokazały teraz tylko mniej wyraźnie.. I z wieczornego moczu..

    Według owu to 8dp...
    Zawsze można w pon zrobić betę :) 8 dzień to trochę za szybko chociaż I takie sa:)

    v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • Ineczka Autorytet
    Postów: 2954 1174

    Wysłany: 27 października 2017, 20:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    pumka1990 wrote:
    Niestety nie patrzyłam....

    Stwierdziłam, że zobaczę jak wrócę z pracy i to zastałam...dwa inne testy też pokazały teraz tylko mniej wyraźnie.. I z wieczornego moczu..

    Według owu to 8dp...
    A masz pozostałe wrzuć :)

    v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • pumka1990 Autorytet
    Postów: 1186 599

    Wysłany: 27 października 2017, 20:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi88 wrote:
    Skoro dwa inne testy pokazały, to nie ma wątpliwości :D I to już 1cs??

    Te kreski są takie niewyraźne, że Nie chce się nastawiać chyba jeszcze :p

    Pierwszy z mierzeniem temperatury i <3 w czasie owu, a bez zabezpieczeń drugi :)

    Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania <3
    17u9sg18c0ymn8s1.png[/link]


    24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia <3

  • pumka1990 Autorytet
    Postów: 1186 599

    Wysłany: 27 października 2017, 20:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineczka wrote:
    A masz pozostałe wrzuć :)

    Nie mam. Stwierdziłam, że na tamte nie chce patrzeć, bo są mało wyrazne :p i wywaliłam :)

    Jutro rano zrobię kolejny :)

    Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania <3
    17u9sg18c0ymn8s1.png[/link]


    24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia <3

  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 2520 822

    Wysłany: 27 października 2017, 21:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pumka czekamy na informacje jutro ;)

    pumka1990 lubi tę wiadomość

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7, 6,39 (02.2021)
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020), ok(24-11-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono
    Brak KIRów implantacyjnych
    NK-12.4%
    INL 10-zbyt nisko
    PAI-1

    Suple ona. Pregna start, resweratrol euthyrox 75, witamina D 2000, nac, colostrum,acard 75,

    Suple On. Supramen, maca

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe, 21,97%(11.2020) brak komórek okrągłych Hba (02.2021) 45%,
  • Ineczka Autorytet
    Postów: 2954 1174

    Wysłany: 27 października 2017, 21:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy na jutro i dobre wieści :)

    v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • karolcia87 Autorytet
    Postów: 826 647

    Wysłany: 27 października 2017, 21:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pumka ja na Twoim miejscu jak masz możliwość jutro poszła do laboratorium sprawdzić i mieć 100% pewność

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2017, 22:06

    aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • pumka1990 Autorytet
    Postów: 1186 599

    Wysłany: 27 października 2017, 22:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sluchajcie
    ... Już chyba nie mam co :(

    Mam plamienie...na władce nie ma, ale na papierze toaletowym tak.. Nie jest tego dużo, e jednak jest :(
    Ogólnie mam takie bóle jak okresowe i ciągle mi hm... Mokro...

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2017, 22:36

    Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania <3
    17u9sg18c0ymn8s1.png[/link]


    24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia <3

  • mi88 Autorytet
    Postów: 1826 2128

    Wysłany: 27 października 2017, 22:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pumka, plamienie zdarza się zamiast @, więc to nie jest jeszcze nic złego. Dopóki nie masz krwawienia, jest dobrze, nie martw się. Poczytaj, dużo jest w Internecie na temat plamienia zamiast krwawienia :)
    Trzymam kciuki, żeby się udało.

    qb3c2n0a4q2qbkcb.png
    Dziewczynka <3 Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
    MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo
  • Tincia Przyjaciółka
    Postów: 124 48

    Wysłany: 27 października 2017, 22:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    pumka1990 wrote:
    Sluchajcie
    ... Już chyba nie mam co :(

    Mam plamienie...na władce nie ma, ale na papierze toaletowym tak.. Nie jest tego dużo, e jednak jest :(
    Ogólnie mam takie bóle jak okresowe i ciągle mi hm... Mokro...
    Miałam to samo 8 dpo, bądź dobrej myśli :) 3mam kciuki!

    2 cykl starań
    w57vvfxm8ah8diet.png
    beta 26.10. 128,9
    beta 28.10. 382,33
  • mi88 Autorytet
    Postów: 1826 2128

    Wysłany: 27 października 2017, 22:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pumka, zobacz np. posty autorki tego wątku, dwie pierwsze strony. Lubię ten wątek :)
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/i-znowu-sie-nie-udalo,35,1.html

    qb3c2n0a4q2qbkcb.png
    Dziewczynka <3 Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
    MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 27 października 2017, 23:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to nie jest tak że po 15 minutach odczytany wynik jest nieważny? Zawsze tak piszą w instrukcji. Zrób rano dla pewności.

  • mi88 Autorytet
    Postów: 1826 2128

    Wysłany: 28 października 2017, 00:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavendova wrote:
    A to nie jest tak że po 15 minutach odczytany wynik jest nieważny? Zawsze tak piszą w instrukcji. Zrób rano dla pewności.
    Pumka zrobiła dwa dodatkowe testy wieczorem, a te już nie były po 15min :)

    qb3c2n0a4q2qbkcb.png
    Dziewczynka <3 Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
    MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo
  • Nalia Autorytet
    Postów: 3359 1213

    Wysłany: 28 października 2017, 07:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, Wy jesteście mega doświadczone, więc powiedzcie mi proszę: czy taki test ciążowy można uznać za pozytywny? W 5 min po teście kreska bardzo jasna, ledwo widoczna, a 10 min po już taka trochę bardziej i taka się utrzymuje... W ulotce było napisane, że po 10 minutach nie powinno się odczytywać testu. Czy możliwe, że mimo to jest pozytywny? Test robiony 10dpo.

    Poniżej link do testu, nie wiem jak inaczej go dodać :) trzeba wkleić link do przegladarki.

    cdn.ovufriend.pl/cms/File/gallery_tests/5f32626bc3103139025f6daa2a4c16ee.jpg

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2017, 07:25

    ❤Ada&Pola❤
    gg642n0atc7priww.png
    o1488ribmfu4nl5k.png
‹‹ 110 111 112 113 114 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego