PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Tincia wrote:Właśnie też nie wiem może ktoś bardziej zorientowany nam odpisze
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Kurczę dziewczyny jak tak dalej pójdzie to jednak jeszcze na koniec października sie skuszę na bete... Znów nie dociągnę do terminu @ i kusi mnie w poniedziałek iśćhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualny
-
PLPaulina wrote:Sorki, że może nie pamiętam. Ale który to był Twój dpo ?
Wielkie gratulacje ! październik widzę coraz bardziej się rozkręca..
Jak się czujesz ??2 cykl starań
beta 26.10. 128,9
beta 28.10. 382,33 -
nick nieaktualnyTincia wrote:11 dpo zrobilam test o czulosci 25 i byl bladzioszek, 12 dpo test o czulosci 10 ciemniejsza kreseczka, 13dpo beta pytaj kochana chetnie pomoge. Czuje sie naprawde dobrze, normalnie. Piersi nie bola jedynie na dole jak zaczne dotykac, a brzuch wczoraj jak zasypialam czulam jak na @. Pojechalam na bete wczoraj bo mialam sluz podbarwiony na brazowo i sie martwilam. Jutro tez jade zobaczyc jaki przyrost
Uuu to szybko Ci wyszedł pozytywny test. czyli nie są to jakieś specyficzne objawy. Zawsze takie plamienia powodują strach..
A ja nie wiem czy gdzieś nie złapałam grypy żołądkowej... -
nick nieaktualnyTincia wrote:Mam nadzieje, ze nie bede musiala sie meczyc z ciezkimi dolegliwosciami ciazowymi
Epidemia grypy zaczyna szalec. A moze to jakies pierwsze objawy:-)
No różnie bywa z tymi objawami ciążowymi, niektóre przechodzą cały ten czas idealnie, a niestety niektóre mają każdy objaw jaki tylko możliwy i mega nasilone.
Moja koleżanka to przez około 4 msc ciągle po kilkanaście razy dziennie wymiotowała.. Bardzo straszne..
Właśnie nie wiem czy to grypa czy co?
Wczoraj o 18 się zaczęło. Nie mogłam obiadu przygotwać. Musiałam usiąść bo było mi słabo.. I ciągle miałąm takie uczucie "zaraz zwymiotuję, już za chwilkę"...
I dzisiaj mnie to nasilone od rana... I coś lżejszego od pojedynczej biegunki rano.. hmmm.. -
Paulina, a może to ciąża ?Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
Tincia wrote:Jeszcze nie mam. A tak kazal Ci ginekolog przyjsc czy sama sugerowalas termin?
MałaMi90 lubi tę wiadomość
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
PLPaulina wrote:No różnie bywa z tymi objawami ciążowymi, niektóre przechodzą cały ten czas idealnie, a niestety niektóre mają każdy objaw jaki tylko możliwy i mega nasilone.
Moja koleżanka to przez około 4 msc ciągle po kilkanaście razy dziennie wymiotowała.. Bardzo straszne..
Właśnie nie wiem czy to grypa czy co?
Wczoraj o 18 się zaczęło. Nie mogłam obiadu przygotwać. Musiałam usiąść bo było mi słabo.. I ciągle miałąm takie uczucie "zaraz zwymiotuję, już za chwilkę"...
I dzisiaj mnie to nasilone od rana... I coś lżejszego od pojedynczej biegunki rano.. hmmm..
Cześć dziewczyny Paulina ja myślę że to jest to i zaraz przejdziesz na fioletową stronę mocy.. kto wie i może i ja do Ciebie dołączę bo @ jeszcze nie ma a wieczorami i rano czuje się tak jakby mi brzuch rozrywało i mocno kuło coś jak uczucie zapalenia pęcherza tylko wyżej w okolicach jajników tak bardziej z boku i cały czas mam wrażenie że to już dzisiaj @ a jej brak.. więc kto wie, może ten test w środę mnie oszukał, oby:)
01.01.2021 nasz aniołek 8tc -
nick nieaktualnyanyzratak wrote:Cześć dziewczyny Paulina ja myślę że to jest to i zaraz przejdziesz na fioletową stronę mocy.. kto wie i może i ja do Ciebie dołączę bo @ jeszcze nie ma a wieczorami i rano czuje się tak jakby mi brzuch rozrywało i mocno kuło coś jak uczucie zapalenia pęcherza tylko wyżej w okolicach jajników tak bardziej z boku i cały czas mam wrażenie że to już dzisiaj @ a jej brak.. więc kto wie, może ten test w środę mnie oszukał, oby:)
Z tymi domowymi testami tak właśnie jest.. nie wiadomo kiedy zrobić by był wiarygodny..
Ale wiecie, że pierwszy raz słyszę żeby objawy grypy mogły być oznaką ciąży.. hehe no oby oby -
Wiesz ja w środę po tym teście strasznie się załamałam, pomału wracam do żywych i nie tracę nadziei bo póki nie ma @ jest szansa to był jakiś dziwny test pani w aptece polecała niby czułość 10 ale jakiś taki no name, test sie nazywał na zdrowie, hehe
01.01.2021 nasz aniołek 8tc -
Ineczka wrote:Sama taki zaproponowałam dziewczyny mi odradziły, ze wcześniej nie ma co a jak do niej pisałam w sprawie leku ma PRL czy odstawić to zapytalam czy termin ok napisała ze ok wiec cxekamy .Jestem po becie i progu idę zaraz jeszcze spać w nocy brzuch mnie trochę bolał jak na i złle spałam może to kwestia zmiany norploracu na bromka a może za dużo o tym myślałam zdania są podzielone na temat tego leku, ale gin wie co robi wiec jej ufam2 cykl starań
beta 26.10. 128,9
beta 28.10. 382,33