Forum Starając się - ogólne PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
Odpowiedz

PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017

Oceń ten wątek:
  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 2531 827

    Wysłany: 26 października 2017, 16:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    patuniek86 wrote:
    MałaMi - to Ty zaraz i z bliźniakami skończysz :D

    No właśnie do męża się też śmiałam ;)
    Jak ja bym chciała żeby już nam się udało.

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7, 6,39 (02.2021)
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020), ok(24-11-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono
    Brak KIRów implantacyjnych
    NK-12.4%
    INL 10-zbyt nisko
    PAI-1

    Suple ona. Pregna start, resweratrol euthyrox 75, witamina D 2000, nac, colostrum,acard 75,

    Suple On. Supramen, maca

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe, 21,97%(11.2020) brak komórek okrągłych Hba (02.2021) 45%,
  • Ineczka Autorytet
    Postów: 2954 1174

    Wysłany: 26 października 2017, 17:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tincia wrote:
    Jednak dzisiaj byłam na becie i zrobiłam progesteron, wyniki po 20. Pojechałam bo mi się znów plamienie brązowe pojawiło. Zobaczymy
    Trzymam kciuki i czekam na piękne wyniki :)

    v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • Ineczka Autorytet
    Postów: 2954 1174

    Wysłany: 26 października 2017, 17:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałaMi90 wrote:
    oj trzymajcie kciuki :) no cóż cykl trochę się przyspieszy ale mam nadzieje że ostatni raz takie czekanie.
    To niedługo kolejna fasolka będzie jupila za każda trzymam kciuki :)

    v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 2531 827

    Wysłany: 26 października 2017, 18:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineczka oby ;)

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7, 6,39 (02.2021)
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020), ok(24-11-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono
    Brak KIRów implantacyjnych
    NK-12.4%
    INL 10-zbyt nisko
    PAI-1

    Suple ona. Pregna start, resweratrol euthyrox 75, witamina D 2000, nac, colostrum,acard 75,

    Suple On. Supramen, maca

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe, 21,97%(11.2020) brak komórek okrągłych Hba (02.2021) 45%,
  • Tincia Przyjaciółka
    Postów: 124 48

    Wysłany: 26 października 2017, 19:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wyniki beta 128,9 progesteron 21,56

    MałaMi90, Kasiulka90, KAL, karolcia87, Existenz, pumka1990, PLPaulina, Helenka_mała, anecz_kaa, Ellka lubią tę wiadomość

    2 cykl starań
    w57vvfxm8ah8diet.png
    beta 26.10. 128,9
    beta 28.10. 382,33
  • Kasiulka90 Autorytet
    Postów: 2209 2887

    Wysłany: 26 października 2017, 19:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję, Tincia! <3 Jak widać nie trzeba się przejmować plamieniami i gwałtownymi spadkami temperatur w fazie lutealnej ;) Dajesz pozostałym nadzieję! <3

    Tincia lubi tę wiadomość

    mhsvcbxmf17updrl.png
  • Kathrine Autorytet
    Postów: 299 159

    Wysłany: 26 października 2017, 19:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tincia to super nowina :) Aż się mordka cieszy :)

    Tincia lubi tę wiadomość

    syy28ribb69g96nw.png
  • KAL Autorytet
    Postów: 1131 672

    Wysłany: 26 października 2017, 19:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tincia!!!!!!!!! Brawo Wy!!!! Graruluję :)

    Tincia lubi tę wiadomość

    Akceptacja!
  • Tincia Przyjaciółka
    Postów: 124 48

    Wysłany: 26 października 2017, 20:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie mogę w to uwierzyć :) dziewczyny jesteście wspaniałe!!! Dajecie nadzieję i pocieszacie w złych chwilach. Wszystkim nam się uda <3

    2 cykl starań
    w57vvfxm8ah8diet.png
    beta 26.10. 128,9
    beta 28.10. 382,33
  • justi:: Autorytet
    Postów: 525 187

    Wysłany: 26 października 2017, 20:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tincia super!!!
    Słuchajcie może ktoś się zna,,,jak odczyn biernackiego jest 2,0 przy normie <12
    Oczywiście w ciąży to chyba coś nie tak bo w ciąży jest podwyższone nie??

    hrqo6vgc5gm3uzga.png
  • pilik Autorytet
    Postów: 4180 7486

    Wysłany: 26 października 2017, 20:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tincia gratulacje
    Just a jesteś może alergiczką? Często przy alergiach OB jest obniżone. Ogólnie nie jest krytyczne, jak reszta parametrów dobra to nie powinno być źle, ale jak masz jakies obawy najlepiej przejść się do lekarza ;)

    ds022el.png

    u4uGp2.png
  • Existenz Autorytet
    Postów: 997 880

    Wysłany: 26 października 2017, 20:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje!!! Zobacz ile osób czekało na pozytywne wieści..teraz relaks

    10.08. Irenka. 3700 i 56
    9m -9kg. 2 zabki.
    13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r
  • justi:: Autorytet
    Postów: 525 187

    Wysłany: 26 października 2017, 20:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nie jestem alergiczka,jedyne co mam nie tak to PCT 0,17 - zakres 0,2-0,5
    Mono 12,5 zakres 3,0-8,0
    Tak robię z doskoku,bo praca mi nie pozwala.

    hrqo6vgc5gm3uzga.png
  • Ineczka Autorytet
    Postów: 2954 1174

    Wysłany: 26 października 2017, 20:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tincia wrote:
    Mam wyniki beta 128,9 progesteron 21,56
    Mówiłam mówiłam :) to teraz trzymam kciuki za mnie jutro i druga betę :)

    v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • Tincia Przyjaciółka
    Postów: 124 48

    Wysłany: 26 października 2017, 21:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineczka wrote:
    Mówiłam mówiłam :) to teraz trzymam kciuki za mnie jutro i druga betę :)
    Trzymam mocno :* robisz też juztro progesteron?
    Kiedy powinnam iść na kolejną betę skoro byłam dzisiaj? W sobotę czy mogę iść w poniedziałek?

    2 cykl starań
    w57vvfxm8ah8diet.png
    beta 26.10. 128,9
    beta 28.10. 382,33
  • Ineczka Autorytet
    Postów: 2954 1174

    Wysłany: 26 października 2017, 22:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tincia wrote:
    Trzymam mocno :* robisz też juztro progesteron?
    Kiedy powinnam iść na kolejną betę skoro byłam dzisiaj? W sobotę czy mogę iść w poniedziałek?
    Najlepiej po 48h,żeby zobaczyć czy wynik sie podwoił jak sie zrobi później to chyba nic złego gorzej będzie obliczyć tylko przyrost chyba;)

    Ewi28 lubi tę wiadomość

    v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • Ineczka Autorytet
    Postów: 2954 1174

    Wysłany: 26 października 2017, 22:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tincia chyba zrobię tez progesteron chociaż nie wiem czy powinno się robić czy beta wystarczy

    v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • Tincia Przyjaciółka
    Postów: 124 48

    Wysłany: 26 października 2017, 22:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineczka wrote:
    Tincia chyba zrobię tez progesteron chociaż nie wiem czy powinno się robić czy beta wystarczy
    Właśnie też nie wiem :/ może ktoś bardziej zorientowany nam odpisze :)

    2 cykl starań
    w57vvfxm8ah8diet.png
    beta 26.10. 128,9
    beta 28.10. 382,33
  • Ineczka Autorytet
    Postów: 2954 1174

    Wysłany: 26 października 2017, 22:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapytam dziewczyn na fb to się dowiemy :)

    v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • pumka1990 Autorytet
    Postów: 1186 599

    Wysłany: 26 października 2017, 23:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tincia wrote:
    Mam wyniki beta 128,9 progesteron 21,56

    Gratuluję <3

    Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania <3
    17u9sg18c0ymn8s1.png[/link]


    24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia <3

‹‹ 107 108 109 110 111 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego