Forum Starając się - ogólne PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
Odpowiedz

PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017

Oceń ten wątek:
  • Ineczka Autorytet
    Postów: 2954 1174

    Wysłany: 27 października 2017, 10:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tincia wrote:
    Ja zadzwonie w poniedzialek i sie umowie. Chce jeszcze jutro zobaczyc jak beta wyjdzie, ale nie wiem kiedy wyniki beda skoro to sobota. Masz jakies objawy czy czujesz sie dobrze? Mnie jak zasypialam wczoraj tez brzuch bolal jak na @ i prawy jajnik klul.
    Generalnie czuje się oki czasami brzuch zaboli,ale nie mocno chyba tak naturalnie no i głodna rano jestem gdzie ja z tych co śniadanie koło 11 mogą jeść i kawa mi nie smakuje. hmm zależy jakie masz labo u mnie jak w sb robię badania to takie podstowowe są koło 17 możemy u Ciebie podobnie :) Ogólnie to mam nadzieje, ze dziwczynu nie są złe ze piszemy w tym wątki Kubie tu zaglądać a nie chciałabym komuś zrobić przykrości

    mi88, pumka1990 lubią tę wiadomość

    v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 27 października 2017, 11:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    widząc Wasze miniaturki w opisie.. Podnosicie mnie na duchu. Dajecie wiarę.. <3

    pumka1990 lubi tę wiadomość

  • Ineczka Autorytet
    Postów: 2954 1174

    Wysłany: 27 października 2017, 11:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    anyzratak wrote:
    Wiesz ja w środę po tym teście strasznie się załamałam, pomału wracam do żywych i nie tracę nadziei bo póki nie ma @ jest szansa :) to był jakiś dziwny test pani w aptece polecała niby czułość 10 ale jakiś taki no name, test sie nazywał na zdrowie, hehe :)
    A robiłaś żółtego bobitesta? Ja zrobiłam kilka inna tym najlepiej wyszło mimo, ze nie miał czułości 10 .Trzymam za was bardzo kciuki

    v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • Ineczka Autorytet
    Postów: 2954 1174

    Wysłany: 27 października 2017, 11:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    PLPaulina wrote:
    widząc Wasze miniaturki w opisie.. Podnosicie mnie na duchu. Dajecie wiarę.. <3
    Wykresik jest ładny spadek to pewnie kwestia zmiany godziny tez tak miałam objawy tez oki czekamy :)

    v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 27 października 2017, 11:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineczka wrote:
    Wykresik jest ładny spadek to pewnie kwestia zmiany godziny tez tak miałam objawy tez oki czekamy :)

    dziś to spadek bo nie mogłam spać w nocy (moja suczka ma cieczkę- chodzi i piszczy)
    I nie miałam dzisiaj zbyt długiego snu, to był tylko pół sen na kanapie w salonie.. :D

  • Tincia Przyjaciółka
    Postów: 124 48

    Wysłany: 27 października 2017, 12:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineczka wrote:
    Generalnie czuje się oki czasami brzuch zaboli,ale nie mocno chyba tak naturalnie no i głodna rano jestem gdzie ja z tych co śniadanie koło 11 mogą jeść i kawa mi nie smakuje. hmm zależy jakie masz labo u mnie jak w sb robię badania to takie podstowowe są koło 17 możemy u Ciebie podobnie :) Ogólnie to mam nadzieje, ze dziwczynu nie są złe ze piszemy w tym wątki Kubie tu zaglądać a nie chciałabym komuś zrobić przykrości

    Ja robie w diagnostyce badania. Też jestem rano głodna jak wilk :DNO i zauważyłam ze kawa średnio mi podchodzi... Ja mam ciężko stąd odejść... więc mam nadzieję że nie są złe :)

    2 cykl starań
    w57vvfxm8ah8diet.png
    beta 26.10. 128,9
    beta 28.10. 382,33
  • anyzratak Autorytet
    Postów: 284 105

    Wysłany: 27 października 2017, 12:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineczka wrote:
    A robiłaś żółtego bobitesta? Ja zrobiłam kilka inna tym najlepiej wyszło mimo, ze nie miał czułości 10 .Trzymam za was bardzo kciuki
    Nie moge znaleźć w mojej miejscowości tych testów jutro zrobię jeszcze inne mam amil i quix to może coś wykaże..
    Dziewczyny a mi po kawie od wczoraj robi się niedobrze, smakuje jak zawsze ale mnie mdli i mam ochotę przez jakieś 15 minut ja zwrocic do kosza.

    oar8s65gcyhe1ac7.png
    Ciąża, jedyny przyrost wagi jaki cieszy kobietę :)
  • Paulinaaa Autorytet
    Postów: 1726 583

    Wysłany: 27 października 2017, 12:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mimo że już w listopadzie, to zaglądam tutaj.
    Dziewczyny w ciąży - piszcie ! i dzielcie się Wszystkim :) :) Wzbogacacie wtedy naszą wiedzę... :)
    Ja mam 4 dzień niewielkie plamienia, wiec zła jestem strasznie że ten cykl się wydłuża i że te plamienia tyle trwają ...

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2017, 12:13

    Starania o II szczęście, rozpoczynamy od maja 2020
  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 2161 723

    Wysłany: 27 października 2017, 12:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też tyle trwały plamienia po odstawieniu duphastonu a za 5 dniem przyszła @

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7, 6,39 (02.2021)
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020), ok(24-11-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono
    Brak KIRów implantacyjnych
    NK-12.4%
    INL 10-zbyt nisko
    PAI-1

    Suple ona. Pregna start, resweratrol euthyrox 75, witamina Do 2000, nać, colostrum

    Suple On. Witamina C 500,

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe, 21,97%(11.2020) brak komórek okrągłych Hba (02.2021) 45%,
  • pumka1990 Autorytet
    Postów: 1186 599

    Wysłany: 27 października 2017, 12:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineczka wrote:
    Generalnie czuje się oki czasami brzuch zaboli,ale nie mocno chyba tak naturalnie no i głodna rano jestem gdzie ja z tych co śniadanie koło 11 mogą jeść i kawa mi nie smakuje. hmm zależy jakie masz labo u mnie jak w sb robię badania to takie podstowowe są koło 17 możemy u Ciebie podobnie :) Ogólnie to mam nadzieje, ze dziwczynu nie są złe ze piszemy w tym wątki Kubie tu zaglądać a nie chciałabym komuś zrobić przykrości

    Miło czytać takie wiadomości, nie opuszczajcie nas <3

    Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania <3
    17u9sg18c0ymn8s1.png[/link]


    24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia <3

  • Paulinaaa Autorytet
    Postów: 1726 583

    Wysłany: 27 października 2017, 12:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałaMi90 wrote:
    U mnie też tyle trwały plamienia po odstawieniu duphastonu a za 5 dniem przyszła @

    no myślę że jutro to już na pewno się rozkręci.. ale to też oznacza że owu była później niż mi wyznaczyła aplikacja :p Coś mi si wydaje że ten duphaston też będę przyjmowała po zrobieniu badań.

    Starania o II szczęście, rozpoczynamy od maja 2020
  • anyzratak Autorytet
    Postów: 284 105

    Wysłany: 27 października 2017, 12:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinaa i na jakie badania się zdecydowałas?

    oar8s65gcyhe1ac7.png
    Ciąża, jedyny przyrost wagi jaki cieszy kobietę :)
  • pumka1990 Autorytet
    Postów: 1186 599

    Wysłany: 27 października 2017, 12:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie wszystko się sypie, temperatura spada. Dziś 28 dzień cyklu, 8 dni po owu. Test negatywny. Nigdy nie miałam cuklow dłuższych niż 28 dni (raz w życiu 29, ale byłam przeziębiona). Piersi bolą,sutki wrażliwe, jajnik prawy boli. Zastanawiam się czemu mi się ten cykl przedłuża :(

    7bdbf52ae9e0af69b4528d35f3ad262a.png

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2017, 12:40

    Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania <3
    17u9sg18c0ymn8s1.png[/link]


    24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia <3

  • anyzratak Autorytet
    Postów: 284 105

    Wysłany: 27 października 2017, 12:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    pumka1990 wrote:
    A u mnie wszystko się sypie, temperatura spada. Dziś 28 dzień cyklu, 8 dni po owu. Test negatywny. Nigdy nie miałam cuklow dłuższych niż 28 dni (raz w życiu 29, ale byłam przeziębiona). Piersi bolą,sutki wrażliwe, jajnik prawy boli. Zastanawiam się czemu mi się ten cykl przedłuża :(
    A jaki test robilas? Z porannego? Faza lutealna trwa u Ciebie 8 dni?

    oar8s65gcyhe1ac7.png
    Ciąża, jedyny przyrost wagi jaki cieszy kobietę :)
  • patuniek86 Autorytet
    Postów: 3798 4711

    Wysłany: 27 października 2017, 12:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie dlatego tu jeszcze siedzę, zaglądam też na listopad - za dużo znajomych nicków, żeby z tego rezygnować :) I naprawdę Wam kibicuję :)

    U mnie został ból i nadwrażliwość sutków, ból piersi - ale to chyba przez to, że urosły conajmniej o pół rozmiaru, więc muszę kupić większy biustonosz :)

    Czasami zakłuje mnie jajnik - ciąglr prawy ;) Ale to już nie jest taki ból, jak w sobote :)

    I śpię :) Zawsze byłam leniem i śpiochem, ale teraz padam o 21 i rano budzę się niewyspana :) Ścina mnie totalnie :)

    Zwiększenia apetytu nie zauważyłam, zachcianki miałam zawsze, niezależnie od ciąży ;) Słoik marynowanych grzybków potrafiłam zjeść zawsze ;) :D

    MałaMi90, Helenka_mała lubią tę wiadomość

    Pola Róża
    09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
    bl9ck6nlgozf0gj2.png
  • Paulinaaa Autorytet
    Postów: 1726 583

    Wysłany: 27 października 2017, 12:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    anyzratak wrote:
    Paulinaa i na jakie badania się zdecydowałas?

    Jak jutro dostanę @ to w 3-4 dc zrobię sobie prolaktynę, progesteron i te LH,FSH, może estradiol. Jutro do tego usiądę albo dziś wieczorem i popatrzę czy robić ten pakiet w ALAB czy w szpitalnej przychodni ( bo testosteron na pewno mam w normie więc w sumie nie potrzebuję takiego badania raczej, nie mam objawów PCO itp ). i w tym 21 dc zrobie sam progesteron. to to na pewno, a co do badań 3-5 dam znać dokładnie jak popatrzę na kwoty i wybiorę badania na przyszły tydzień :)

    Starania o II szczęście, rozpoczynamy od maja 2020
  • pumka1990 Autorytet
    Postów: 1186 599

    Wysłany: 27 października 2017, 12:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    anyzratak wrote:
    A jaki test robilas? Z porannego? Faza lutealna trwa u Ciebie 8 dni?

    Pierwszy raz mierzę temperaturę, wiec nie mam pojęcia ile zawsze trwała. Tak, z porannego. Jakoś Vitam płytkowy. Właśnie kupiłam Bobo żółty :)

    Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania <3
    17u9sg18c0ymn8s1.png[/link]


    24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia <3

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 27 października 2017, 12:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    pumka1990 wrote:
    A u mnie wszystko się sypie, temperatura spada. Dziś 28 dzień cyklu, 8 dni po owu. Test negatywny. Nigdy nie miałam cuklow dłuższych niż 28 dni (raz w życiu 29, ale byłam przeziębiona). Piersi bolą,sutki wrażliwe, jajnik prawy boli. Zastanawiam się czemu mi się ten cykl przedłuża :(

    https://ovufriend.pl/graph/7bdbf52ae9e0af69b4528d35f3ad262a

    faza II 8 dni ? zdecydowanie za krótko...

    Moja przed luteiną trwała 7-8 dni i gin od razu powiedziała, że jak z taką fazą nie można zajść w ciąże..

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2017, 12:36

  • pumka1990 Autorytet
    Postów: 1186 599

    Wysłany: 27 października 2017, 12:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    PLPaulina wrote:
    faza II 8 dni ? zdecydowanie za krótko...

    Moja przed luteiną trwała 7-8 dni i gin od razu powiedziała, że jak z taką fazą nie można zajść w ciąże..

    Może cykl mi się przedłużył, może owu była wcześniej. Nie mam pojęcia. Od tego cyklu co będzie zacznę robić testy owulacyjne, dla potwierdzenia. Teraz tylko @ musi przyjść.. :(

    Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania <3
    17u9sg18c0ymn8s1.png[/link]


    24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia <3

  • pumka1990 Autorytet
    Postów: 1186 599

    Wysłany: 27 października 2017, 20:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zwariowałam?

    https://naforum.zapodaj.net/6a7711741742.jpg.html

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2017, 20:19

    Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania <3
    17u9sg18c0ymn8s1.png[/link]


    24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia <3

‹‹ 109 110 111 112 113 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego