PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nalia, wg mnie 99% pozytyw. Testy mają to do siebie, że z czasem ciemnieją. 10 min to wcale nie długo
Teraz tylko czekaj, aż będzie ciemnieć z dnia na dzień.
Zobacz, tu w 3 poście od góry Pilik porównywała testy po 5, 15 i 30 minutach:
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/starajac-sie-o-pierwsze-dziecko,12984,277.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2017, 08:25
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
@mi88, dzisiaj skoczę do sklepu po testy i będę testowała codziennie, a po weekendzie chyba wybiorę się na betę... Jeju, z jednej strony nie chce się nastawiac, ale z drugiej jestem podekscytowana.
mi88, kashanti lubią tę wiadomość
❤Ada&Pola❤
-
Czesc dziewczyny! Dawno sie nie odzywalam, bardzo zabiegana jestem i w tym cyklu nawet w ogóle nie prowadziłam żadnych obserwacji więc kompletnie nie wiem kiedy mogłam mieć owu. Dziś mam 32dc, robiłam test we wtorek (28dc, Pink superczuły) i wyszedł negatywny. Przyznam że straciłam nadzieję, uznałam że znowu się nie udało tym bardziej że od czasu do czasu pobolewał mnie brzuch jak na @. Jednak wciąż nie przyszła. Cykle mam zupełnie nieregularne przez karmienie piersią. Dziś rano z ciekawości zmierzyłam sobie temp i wyszła 37.15, nie ukrywam że wstąpiła we mnie nadzieja na razie i tak nie mam żadnego testu pod ręką i nie bardzo mam możliwość by kupić więc chyba poczekam do poniedziałku i jeśli wtedy @ nie przyjdzie to kupie i zatestuje we wtorek
Miłego dnia!Helenka_mała, kashanti, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Ech może jednak nie wytrzymam i spróbuje wyskoczyć do sklepu tym bardziej że dziś mam rodzinną imprezę, moi rodzice mieli w tym tygodniu 30 rocznicę ślubu to fajnie byłoby wiedzieć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2017, 10:50
-
nick nieaktualny
-
Dziś temp już spadła, dla formalności zrobiłam test i oczywiście negatywny. Pewnie jutro kub pojutrze przyjdzie @. Potwierdza się moja teoria - mam cykle bezowulacyjne i żeby zajść w ciąże będę musiała odstawić córkę od piersi
-
Ineczka wrote:Zawsze można w pon zrobić betę 8 dzień to trochę za szybko chociaż I takie sa:)
-
Mi dzisiaj znów test pokazał 2 kreski, ale ta druga nadal jasna. Dzisiaj użyłam testu z Rossmana.
Słuchajcie, na tym wczorajszym teście kreska mi zbladła i tylko widzę jakby pozostałość po niej. Czy to oznacza, że jednak coś nie tak? Czy te testy mają to do siebie?❤Ada&Pola❤
-
KAL wrote:Loteria, Existenz jak wasze testowanie? Paulina póki nie ma @ to jest nadzieja.10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Nalia wrote:Mi dzisiaj znów test pokazał 2 kreski, ale ta druga nadal jasna. Dzisiaj użyłam testu z Rossmana.
Słuchajcie, na tym wczorajszym teście kreska mi zbladła i tylko widzę jakby pozostałość po niej. Czy to oznacza, że jednak coś nie tak? Czy te testy mają to do siebie? -
Nalia wrote:Czesc, dzisiaj wykonałam kolejny test (tym razem bobo-test) i 2 kreska jest, ale nadal blada, czyli nie ciemnieje jakoś mega myślicie, że to zły znak? Że ta kreska powinna ciemniec, jakby beta rosła?
-
Nalia wrote:Czesc, dzisiaj wykonałam kolejny test (tym razem bobo-test) i 2 kreska jest, ale nadal blada, czyli nie ciemnieje jakoś mega myślicie, że to zły znak? Że ta kreska powinna ciemniec, jakby beta rosła?
Każdy test ma inna czułość. Moze dlatego nie widzisz różnicy w kresce bo ten drugi ma słabszą i na tamtym byłaby mocniejsza? Testy to jedna wielka niewiadoma tak naprawdę dlatego beta jest bardziej wiarygodnahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm