PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zrobie ale tylko dla spokoju jutro i wam napisze co i jak piersi mnnie nie bolą wiec ciazy nie ma to 1 objaw zawsze9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
nick nieaktualny
-
Mnie też piersi nie bolą jakoś masakrycznie, jak zaczne dotykać to pod spodem odczuwam delikatny ból,jedynie podbrzusze jak na @ pobolewa, ale jestem jeszcze przed terminem @ i zobaczymy co będzie później.2 cykl starań
beta 26.10. 128,9
beta 28.10. 382,33 -
nick nieaktualnyjusti:: wrote:Plpaulina teraz ja powiem,a jakie się nie udało,co od razu nie udało,wszystko jest możliwe i nie zakładaj od razu ze się nie udało, poczekamy zobaczymy
A jakoś tak dobry humor i pozytywne nastawienie mnie opuściły...
Końcówka czekania jest najgorsza..
Ogólnie nie czuję żebym była w ciąży..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2017, 07:27
-
nick nieaktualny
-
PLPaulina wrote:A jakoś tak dobry humor i pozytywne nastawienie mnie opuściły...
Końcówka czekania jest najgorsza..
Ogólnie nie czuję żebym była w ciąży..2 cykl starań
beta 26.10. 128,9
beta 28.10. 382,33 -
nick nieaktualnyTincia wrote:Nie przejmuj sie kochana ja tez nie czuje zebym byla w ciazy jutro termin @ robie test jesli beda nadal 2 kreseczki lece na bete i jak zobacze wynik to wtedy uwierze.
A kiedy robiłaś pierwszy test ?? który to był dzień po owulacji ?? -
PLPaulina wrote:A kiedy robiłaś pierwszy test ?? który to był dzień po owulacji ??2 cykl starań
beta 26.10. 128,9
beta 28.10. 382,33 -
nick nieaktualnyTincia wrote:11 dpo bladziutka kreseczka, wczoraj kupilam o czulosci 10 i zrobilam z 2- moczu (bo nie mialam innej mozliwosci) i sa 2 kreseczki ta druga widoczna ale jeszcze jest jasna. Jutro chce.powtorzyc
uuu to jak ja mam dzisiaj 9dpo.. to jeszcze za wcześnie.. jednak lepiej faktycznie poczekam do niedzieli.