PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mu rok temu wprowadziliśmy się do naszego pierwszego mieszkania mamy w jasnych kolorach a pokój córki jest szaro niebieski taki elsowy supialnie mamy niebiesko kremową a salon z aneksem kuchennym biało czarny z biebieskimi elementami ozdobnymiAkceptacja!
-
Witam niedzielnie! Dziś 16 d.c. -pierwszy dzień z luteiną. Dziewczyny, jakie dawki luteiny w drugiej fazie cyklu zalecali wam lekarze? Ja jak patrzę na ulotkę to trochę się dziwię bo ja mam 2 razy dziennie po jednej tab dopochwowo 100mg. To chyba dużo?13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
My tez dopiero 2 lata mieszkamy w nowym domu, ale juz kilka rzeczy bym zmienila:-). Dzis kupilismy w koncu lampe do salonu, bo juz mialam dosc tych widzacych zarowek i kabelkow
Dziewczyny mialam dziś sen, ze II kreski na tescie zobaczylam. Tak realistyczny, ze jak sie obudzilam poszlam zobaczyc do szafeczki czy tescik leży:-) ile ja bym dala ze te dwie rozowe kreski:-) do okresu jeszcze chyba 4 dni, ciekawa jestem koedy przyjdzie wredna @
Milej niedzieli
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Hej dziewczyny, ja z kolei praktycznie w ogóle zapomniałam że staramy się o drugie dziecko. Od tygodnia zaczęłam chodzić do pracy i przez to całe zamieszanie z tym związane moje myśli nie krążą już wokół staranek i odliczania dni. Jakoś w ogóle się nie obserwuje, nic nie mierze itp. Ale to chyba dlatego że po prostu zwątpiłam że póki co mamy szanse na drugie bobo. Może któregoś razu z zaskoczenia stwierdzę że już coś długo okresu nie ma
pilik lubi tę wiadomość
-
Nie byłam w ogóle na L4 bo studiowałam będąc w ciąży, na ostatnim roku byłam. Ostatnie egzaminy miałam w czerwcu a urodziłam w sierpniu więc miałam praktycznie miesiąc odpoczynku. A potem na bezrobociu i kosiniakowym teraz właściwie zaczęłam swoją pierwszą pracę, stąd ten stres. A malutka w żłobku, tzn jak na złość tydzień temu w niedzielę dostała 38,6st i cały tydzień w końcu w domu była, na zmianę siedzieli z nią mój tata, brat, moja babcia a pod koniec tygodnia mąż bo też się średnio czuł. Mam nadzieję że to tylko takie jednorazowe (pierwszy raz miała katar, tak to wcale nie chorowała) bo jak nie to pewnie trzeba będzie niani szukać.
pilik lubi tę wiadomość
-
Hej. Ja nie testowałam. temp w dół no i śluz różowy więc oznaki @ bardzo wyraźne. Czekam aż się rozkręci. Powodzenia dla następnych testujących. Mam nadzieję że będzie pozytywnie👧2018 Agatka
Długo nic
9 stycznia 2024 II
Beta 10.01 82,4
12.01. 211.2
15.01 861,2
Progesteron spadł z 25 do 15, różowy śluz luteina 100 x 2
Wizyta 18.01. -
Dzien dobry w poniedzialek;-) trzymam kciuki zeby ten pazdziernik sie w koncu rozkrecil !!
Taliana przytulam mocno:*
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Zaczynamy kolejny tydzień. Życzę powodzenia tym w okresie okołoowulacyjnym
Ja przez ostatnie 2 dni miałam pomarańczowe plamienia, a dzisiaj już brązowy upław ;( Zwykle takie mam przed okresem. Ale to za wcześnie, skoro mam 9 dzień wyższej temperatury. Implantacja to raczej też nie jest, bo w ogóle się nie spodziewaliśmy owulacji w takim dziwnym cyklu i przytulanko było tydzień przed i dzień po owulacji -
KAL i MamaNl monitoruję Wasze wykresy od kilku dni z ciekawością Idziecie równo i teoretycznie powinnyście mieć już okres! Może testy Was okłamały i jednak warto powtórzyć i wyjdą korzystne? Cieszyłabym się z pozytywnych wieści
kaczysko lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny melduje 2 kreski mam nadzieje ze dla was październik bd równie szczęśliwy
patuniek86, katka/85, MalaMii, aria40, Angie38, Kasiulka90, Kitkat, Paulinaaa, Hugolina87, Almond, inaa, Helenka_mała, Ada2405, SylwiaLu, mamaNika, Ewi28, klaudiaaa93, suzi, MamaNl lubią tę wiadomość
-
Blanka, gratulacje!!!
Mi od wczoraj rośnie temperatura, ale nie nastawiam się na ten cykl - tylko 4 października, bo 5 z samego rana wyjeżdżałam. A pozytywny test wyszedł 6. Wiec pewnie czeka mnie całkiem przyjemny następny cyklPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm