Forum Starając się - ogólne PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
Odpowiedz

PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017

Oceń ten wątek:
  • patuniek86 Autorytet
    Postów: 3798 4711

    Wysłany: 9 października 2017, 16:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, Klaudia, Kasiulka - no to się wszystkie trzymamy :-)

    klaudiaaa93, Pati88 lubią tę wiadomość

    Pola Róża
    09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
    bl9ck6nlgozf0gj2.png
  • Nestii Debiutantka
    Postów: 11 16

    Wysłany: 9 października 2017, 16:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzisiaj polecialam na bete gdyż wczoraj miałam na teście bladą drugą kreskę. Mój wynik to 83.42 i według normy lab nic nie wiadomo, bo w żadnej się nie mieści. Nie wiem co o tym myśleć. Czy to ciąża ? Progesteron 26.24 (9.3-33.2 Ciąża I trymestr)

    patuniek86, KAL, Kasiulka90, Paulinaaa, suzi, MamaNl, SylwiaLu lubią tę wiadomość

    Niedoczynność tarczycy - Euthyrox
    Insulinooporność - Inofem
    Podwyższony: Androstendion
  • patuniek86 Autorytet
    Postów: 3798 4711

    Wysłany: 9 października 2017, 16:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nestii - super!!!! <3 To przecież ciąża :-D

    Gratulacje i trzymaj się cieplutko :-)

    Naprawdę dobry tydzień się zaczął :-)

    Pola Róża
    09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
    bl9ck6nlgozf0gj2.png
  • Almond Autorytet
    Postów: 571 384

    Wysłany: 9 października 2017, 17:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nesti jasne ze to ciaza:-) gratulacje!!!!

    f2w3dqk36x7eedzr.png

    7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje <3

    1cs z Lametta - cb 02.2018
    2 cs z Lametta - Chyba się udało :)

  • Almond Autorytet
    Postów: 571 384

    Wysłany: 9 października 2017, 17:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blanka991 wrote:
    Dziękuje bardzo wam dziewczyny ;) dzis jest 12 dp robiłam tez 10 ale wtedy nic nie wyszło

    Czyli te testy 10dpo to faktycznie stres dodatkowy :-) ! Jeszcze raz gratulacje i rośnijcie zdrowio!

    f2w3dqk36x7eedzr.png

    7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje <3

    1cs z Lametta - cb 02.2018
    2 cs z Lametta - Chyba się udało :)

  • Ellka Autorytet
    Postów: 2387 768

    Wysłany: 9 października 2017, 17:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nestii, zdecydowanie ciąża:) Gratulacje:)

    Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • Nestii Debiutantka
    Postów: 11 16

    Wysłany: 9 października 2017, 17:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku dziękuję dziewczyny, utwierdziłyście mnie w przekonaniu, że to ciąża. Mialam takie przeczucie choć nie do końca wierzyłam. Tak się cieszę!!

    patuniek86, Ellka, Kasiulka90, Hugolina87, Pati88, Ada2405, Almond lubią tę wiadomość

    Niedoczynność tarczycy - Euthyrox
    Insulinooporność - Inofem
    Podwyższony: Androstendion
  • KAL Autorytet
    Postów: 1131 672

    Wysłany: 9 października 2017, 17:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Netii super!!!!!! Gratulacje!!!!!

    Ja siedzę przed gabinetem endo....

    Akceptacja!
  • Kasiulka90 Autorytet
    Postów: 2209 2887

    Wysłany: 9 października 2017, 17:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nestii gratulacje! :) Jak dobrze, że nam się miesiąc rozkręcił :)

    mhsvcbxmf17updrl.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 9 października 2017, 19:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastii gratulacje ;)

    Niech ten pazdziernik będzie zielony :)

  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 2271 757

    Wysłany: 9 października 2017, 20:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny bardzo gratuluje ;)

    Ja dzisiaj wróciłam z Grecji, wypoczęci, opaleni, zadowoleni :)
    Dzisiaj pierwsza rocznica naszego ślubu!
    13.10 mam iść na betkę. Tak lekarka powiedziała ;)

    Ach jaki to byłby piękny prezent ślubny ;) a zarazem szczęśliwy piątego 13-stego ;)

    Trzymajcie kciuki kochane ;)

    patuniek86 lubi tę wiadomość

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7, 6,39 (02.2021)
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020), ok(24-11-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono
    Brak KIRów implantacyjnych
    NK-12.4%
    INL 10-zbyt nisko
    PAI-1

    Suple ona. Pregna start, resweratrol euthyrox 75, witamina D 2000, nac, colostrum,acard 75,

    Suple On. Supramen, maca

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe, 21,97%(11.2020) brak komórek okrągłych Hba (02.2021) 45%,
  • kasiulka1082 Autorytet
    Postów: 502 228

    Wysłany: 9 października 2017, 20:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nestii wrote:
    Jejku dziękuję dziewczyny, utwierdziłyście mnie w przekonaniu, że to ciąża. Mialam takie przeczucie choć nie do końca wierzyłam. Tak się cieszę!!

    Super! Fantastyczny tydzień! Niech dobra passa trwa☺️

    13.05.2005 - córka <3
    11.06.2008 - syn
    <3gannqqmzrgeqpltq.png

    05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb <3
  • kasiulka1082 Autorytet
    Postów: 502 228

    Wysłany: 9 października 2017, 20:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    patuniek86 wrote:
    Pati, Klaudia, Kasiulka - no to się wszystkie trzymamy :-)

    Jeszcze całe dziesięć dni...

    patuniek86 lubi tę wiadomość

    13.05.2005 - córka <3
    11.06.2008 - syn
    <3gannqqmzrgeqpltq.png

    05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb <3
  • kasiulka1082 Autorytet
    Postów: 502 228

    Wysłany: 9 października 2017, 20:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drugi dzień z luteiną - 17d.c. Strasznie dziwna biała gęsta wydzielina, konsystencji kremu.
    Na dodatek zauważyłam też odrobinę rozciągliwego śluzu. Czy to normalne? Chyba niemożliwe żebym dopiero miała owulację? Ostatnio miałam cykle 28 dniowe.

    13.05.2005 - córka <3
    11.06.2008 - syn
    <3gannqqmzrgeqpltq.png

    05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb <3
  • Pati88 Autorytet
    Postów: 884 318

    Wysłany: 9 października 2017, 20:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    patuniek86 wrote:
    Pati, Klaudia, Kasiulka - no to się wszystkie trzymamy :-)

    jak tu wytrzymać do tego 20stego:/ no ale fajnie że jest nas kilka.. zobaczymy:) 3mam kciuki:)

    patuniek86 lubi tę wiadomość

    07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
    hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450)
  • Kasiulka90 Autorytet
    Postów: 2209 2887

    Wysłany: 9 października 2017, 20:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałaMi, super, że jesteście wyluzowani po wakacjach :) Mam wrażenie, że dzieci "biorą się" właśnie z szaleństw, a niektórzy nawet mówią, że z upicia xD Także dobry znak dla Ciebie ;) Trzymam kciuki!

    MałaMi90 lubi tę wiadomość

    mhsvcbxmf17updrl.png
  • Pati88 Autorytet
    Postów: 884 318

    Wysłany: 9 października 2017, 20:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też ten cykl mam dziwny bo po przyjściu z pracy zauważyłam znowu śluz ten rozciągliwy. Pozostaje mi kontynuować przytualnko i czekać czy coś z tego będzie:/

    07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
    hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450)
  • Paulinaaa Autorytet
    Postów: 1855 770

    Wysłany: 9 października 2017, 20:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, gratuluję dziewczyny :)
    U mnie dziś 12 dc ( albo 14 dc jeśli liczyć plamienia ) i zero objawów owu. Na testy owu sie jednak jeszcze nie zdecydowałam. Zobaczymy co ten cykl przyniesie. :)

    f2w3yx8d4t3m5xdt.png

    wrzesień 2018 - córcia <3 6cs

    Teraz udało się w 10 cs <3 Czekamy ! <3 Oby było wszystko dobrze do samego końca, 17.03 - Beta hcg 450 <3
  • niteczka Przyjaciółka
    Postów: 94 22

    Wysłany: 9 października 2017, 20:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2018, 13:09

    07.2017 [*]
    01.2018 cb
    10.2018 cb
    rux7mag.png
  • patuniek86 Autorytet
    Postów: 3798 4711

    Wysłany: 9 października 2017, 21:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiulka1082 wrote:
    Drugi dzień z luteiną - 17d.c. Strasznie dziwna biała gęsta wydzielina, konsystencji kremu.
    Na dodatek zauważyłam też odrobinę rozciągliwego śluzu. Czy to normalne? Chyba niemożliwe żebym dopiero miała owulację? Ostatnio miałam cykle 28 dniowe.

    Kasiulka - mnie też zalał taki śluz - biały, gęsty. Tylko w ogóle nie rozciągliwy. Ale jest go mnóstwo. Zazwyczaj jest sucho-lepko u mnie po owu, to jest coś nowego. Ale trochę za wcześnie (niestety) na ciążowy objaw ;-)

    Pola Róża
    09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
    bl9ck6nlgozf0gj2.png
‹‹ 36 37 38 39 40 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego