PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Miałam nie pisać na forum, żeby trochę odpuścić, ale Twojego testu Sarrra nie mogę nie skomentować - strasznie Ci gratuluję! Skoro już teraz jest kreska, to znaczy, że beta super rośnie Też mi się marzy coś takiego, żeby było mniej stresu przy becie
Ja przemyslalam moje mutacje i od wczoraj na własną rękę biorę acard. I spróbuję znaleźć lekarza, który przypisuje leki przy mutacjach, jakoś będę się czuła pewniej Aż Ci pozazdrościlam tej heparyny
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
super gratki!
mam nadzieje że ten październik będzie taki piękny do ostatniego dnia:)
Ja już u siebie się całkiem pogubiłam. 20dc i nadal śluz rozciągliwy. I powinny boleć mnie już piersi a nie bolą nic a nic. Zawsze owu była 16-17dc. Może coś się przesuneło nie mam pojęcia. Boje się również nakręcać bo to rozczarowanie potem jest straszne:/07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
mi88 wrote:Miałam nie pisać na forum, żeby trochę odpuścić, ale Twojego testu Sarrra nie mogę nie skomentować - strasznie Ci gratuluję! Skoro już teraz jest kreska, to znaczy, że beta super rośnie Też mi się marzy coś takiego, żeby było mniej stresu przy becie
Ja przemyslalam moje mutacje i od wczoraj na własną rękę biorę acard. I spróbuję znaleźć lekarza, który przypisuje leki przy mutacjach, jakoś będę się czuła pewniej Aż Ci pozazdrościlam tej heparyny -
Super wieści dziewczyny wszystkim bardzo gratuluję a za resztę trzymam kcikuki wczoraj albo dzisiaj owu wiec poproszę o wpisanie testowania na 27.10:) dziękuję
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Kitkat wrote:Ja w październiku totalnie odpuszczam starania. Może koło grudnia do nich wrócę? nie wiem.
Wczoraj umarł mój kochany pies - zabieg miał być rutynowy, weterynarz źle dobrała znieczulenie, nie wybudziła się. Miała niecałe 6 lat a ja teraz sobie wypominam, że mogliśmy ten zabieg odpuścić, bo nie był bardzo naglący. Może niektóre z was nie zrozumieją, bo "to tylko pies", ale dla mnie to był najlepszy przyjaciel... teraz nie mam siły na nic, trudno jest mi się w ogóle pozbierać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2017, 20:18
-
mi88 wrote:Miałam nie pisać na forum, żeby trochę odpuścić, ale Twojego testu Sarrra nie mogę nie skomentować - strasznie Ci gratuluję! Skoro już teraz jest kreska, to znaczy, że beta super rośnie Też mi się marzy coś takiego, żeby było mniej stresu przy becie
Ja przemyslalam moje mutacje i od wczoraj na własną rękę biorę acard. I spróbuję znaleźć lekarza, który przypisuje leki przy mutacjach, jakoś będę się czuła pewniej Aż Ci pozazdrościlam tej heparyny -
KitKat strasznie mi przykro, wiem co czujesz trzy lata temu straciłam psa - ukochanego przyjaciela, najwierniejszego, najlepszego. Miał siedem lat. Zginął pod kołami samochodu. Nie zapomnę jak taka dusząc się płaczem do mnie dzwonił. To był pierwszy i jedyny raz kiedy widziałam mojego tatę w takim stanie! Ja przez tydzień do pracy nie poszłam, byłam totalnie załamana. Ale jak pisały dziewczyny - nowy pies leczy. Mam teraz charciola, po niespełna pół roku sprawiliśmy sobie. I pustka się zapełniła. Chorował nam sporo i nawet nie jestem sobie teraz w stanie wyobrazić straty!
Sarrra jak ciśnie! Trzymam bardzo za Was kciuki. Fasolki wgryzaj się mocno i nie dawaj Mamie powodów do zmartwień! .
Ja czekam. Nienawidzę czekania na testowanie.
Mi jak się masz? Testujesz w tym cyklu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2017, 20:26
-
Sarrrra wrote:Dlaczego bierzesz femibion skoro masz homo mthfr? Bierz tylko kwas aktywny. Swanson solgar.
Ja z Krakowa, spytałam już dziewczyn z wątku krakowskiego o lekarzy
Pilik, w porządku Owu za kilka dni, staram się nie nakręcać i jakoś na ten październik nie liczę. Testuję w dniu @, jeszcze 2,5 tygodnia. Za to mam nadzieję, że uda się do końca roku U Ciebie pewnie niebawem teścik
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
KitKat, tulę Cię mocno, najmocniej! Też mam psa i jest naszym całym światem!
Wiem, że to mu nie wróci życia, ale może zróbcie sekcję, by potwierdzić przyczynę zgonu i ew.
pociągnijcie lekarza do odpowiedzialności.
Nie martw się, on jest teraz szczęśliwy, jest za tęczowym mostem i biega po zielonych łąkach :*💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualnyNatiii wrote:I słusznie. Ja też tak uważam. Niektórym za bardzo odbija i chcą mieć gotowy przepis na dziecko i ma się udać no bo niby jakim prawem ma die nie udać skoro owulacja w ten dzień i taki sluz i taka temp ze hoho Mnie to bawi dlatego ja na spontanie i nic nie mierze,zbadalam tylko hormony i morfologie.
Słodko, że Cię to bawi, ale np. ja muszę wiedzieć kiedy mam owu, bo muszę po niej stosować progesteron. Miłej zabawy więc -
Natiii takie wpisy na prawdę świadczą o nIskiej świadomości związanej z problemami poczęcia. U mnie spontan jest ograniczony do wyboru godzin zbliżenia w ciągu danego dnIa... musislam wiedzieć kiedy owulacja czy była bo luteina duphaston heparyna a potem jak najszybciej test aby zwiększyć dawkę heparyny i dobranie leków. Nie które osoby nie mają twojego luksusu pozostawania w niewiedzy co do swojego cyklu.
pilik lubi tę wiadomość
-
Mi u mnie dopiero 4dpo. I złe przeczucia do tego od ponad tygodnia jestem chora, więc temperatura skacze od 35,5 do 37,8, więc wykres mi nic totalnie nie da. Ale może to i lepiej? ... powinnam z testem doczekać do 20.10, ale nie wiem czy dam radę ...
-
nick nieaktualnyDo dziewczyn które mają zielony październik czy mialyscie jakieś objawy? Inaczej się czujecie niż w poprzednich cyklach?
Kasiulka - skoro dziś nie ma stanu podgorączkowego, to bym zostawiła tą temp. Zapisz sobie najwyżej w notatkach tylko informacje