Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
Odpowiedz

PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017

Oceń ten wątek:
  • katka/85 Autorytet

Wysłany: 11 października 2017, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @ jeszcze nie przyszła wiec siklam dla zasady ale biało :( temp dalej idzie w dół wiec chyba Ne ma się co łudzić ze za wcześnie? :(

3jvz2n0an96r1ens.png
    c55fs65gka3iyxy5.png

• Paulinaaa Autorytet

Wysłany: 11 października 2017, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kitkat - jedyne co można powiedzieć, to tylko to że czas leczy rany... :( Nic innego, tylko czas..

Sarra - bardzo bardzo gratuluję, oby wszystko było już ok :) Czekamy na kolejne dobre wieści :)

Ja baardzo liczę na ten cykl, póki co jestem jakoś w połowie cyklu i objawów owu nie ma, nawet piersi mnie nie bolą, a zawsze w połowie cyklu już zaczynały boleć.

f2w3yx8d4t3m5xdt.png

wrzesień 2018 - córcia <3 6cs

listopad 2021 - corcia 10 cs <3
  • Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 11 października 2017, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klaudiaaa93 wrote:
    Do dziewczyn które mają zielony październik :) czy mialyscie jakieś objawy? Inaczej się czujecie niż w poprzednich cyklach? :)
    Kasiulka - skoro dziś nie ma stanu podgorączkowego, to bym zostawiła tą temp. Zapisz sobie najwyżej w notatkach tylko informacje :)
    Kurczę, wolałabym, żebyś mi napisała, że mam zignorować, bo teraz się będę cały dzień cieszyła i zastanawiała, czemu taka wysoka :D Najwyższa od 60 dni! :O
    Edit: sprawdziłam. Najwyższa odkąd mierzę!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2017, 08:47

mhsvcbxmf17updrl.png
  • Blanka991 Przyjaciółka

Wysłany: 11 października 2017, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klaudiaaa93 wrote:
    Do dziewczyn które mają zielony październik :) czy mialyscie jakieś objawy? Inaczej się czujecie niż w poprzednich cyklach? :)
    Kasiulka - skoro dziś nie ma stanu podgorączkowego, to bym zostawiła tą temp. Zapisz sobie najwyżej w notatkach tylko informacje :)

Ja czułam 10 dnia takie dziwne kłucie nigdy takiego nie doświadczyłam wczesniej, to nie był jak ból jak na miesiączkę tylko tak jakby ktoś mi igle duża wbijał i wyciągał i tak ze 3 godz i to było najbardziej charakterystyczne bo żadnych innych niecodziennych objawów ja osobiście nie miałam ;)

qdkk4z17oh9nq7g7.png

oar89jcgln4uu5ll.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2017, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 wrote:
    Kurczę, wolałabym, żebyś mi napisała, że mam zignorować, bo teraz się będę cały dzień cieszyła i zastanawiała, czemu taka wysoka :D Najwyższa od 60 dni! :O
    Edit: sprawdziłam. Najwyższa odkąd mierzę!!!

Bo może to ciąża :D

• 1000 Autorytet

Wysłany: 11 października 2017, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny :)
    Gratuluje wszystkim staraczkom, ktorym w październiku ukazały sie na teście dwie kreseczki i zgłaszam sie na testowanie 19 października ;)
    Moj czwarty miesiąc staran, pierwszy miesiąc z ovufriend, termometrem i testami owu. Okazało sie ze owulacje mam sporo pozniej niz myslalam, wiec poprzednie miesiące to były takie ślepe strzały :D i faktycznie, przypomniało mi sie, ze jak kiedys (ze 2 lata temu) juz bawiłam sie w mierzenie tempki, to skok pojawiał sie dosc pozno, także chyba nic sie w tej kwestii nie zmieniło. W kazdym razie jestem pozytywnie nastawiona i nie wiem jak wytrzymam najbliższy tydzien ;)

klaudiaaa93, Kasiulka90 lubią tę wiadomość

abebc6b312.png
    6814342a4e.png
  • Ellka Autorytet

Wysłany: 11 października 2017, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100 witaj:)
    WPisana jesteś, kciuki za II:)

Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • katka/85 Autorytet

Wysłany: 11 października 2017, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie stwierdziłam ze testy powinny mieć wbudowany mechanizm auto zniszczenia po 5 minutach żeby się w nie nie wpatrywać godzinami i nie wyszukiwać niewidocznych kresek ;) ale ja głupia jestem :) wpatruje się w ten test jakbym oczami chciała druga kreskę wypalić. i gdzie tu ten mój zdrowy rozsądek ;D

Helenka_mała, Nikusiia, HopeandFaith lubią tę wiadomość

3jvz2n0an96r1ens.png
    c55fs65gka3iyxy5.png

• Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 11 października 2017, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Katka :D Nie przejmuj się, następny miesiąc będzie lepszy :*

mhsvcbxmf17updrl.png
  • KAL Autorytet

Wysłany: 11 października 2017, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kartka ja wyrzucam po 10 minutach... Po co mam za dużo myśleć... Hehe

Do mnie w końcu doczołgała się wredna małpa... I to z takim impetem że zaraz mi brzuch rozsądnie....

Akceptacja!
  • katka/85 Autorytet

Wysłany: 11 października 2017, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też koniec złudzeń. przylazla @ :( ciesze się ze przynajmniej cykl mi się skrócił z 42 dni do 27.

3jvz2n0an96r1ens.png
    c55fs65gka3iyxy5.png

• 1000 Autorytet

Wysłany: 11 października 2017, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katka/85 wrote:
    u mnie też koniec złudzeń. przylazla @ :( ciesze się ze przynajmniej cykl mi się skrócił z 42 dni do 27.

Dobre i to, cykl krótszy niemal o polowe to dwa razy wieksze możliwości ;) ;)
    A w ogole to Twoj synek ma śliczne imie :) Wojtki sa fajne ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2017, 10:24

katka/85 lubi tę wiadomość

abebc6b312.png
    6814342a4e.png
  • Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 11 października 2017, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katka/85 wrote:
    Katka już?! To szybko. Byłaś tylko o jeden dpo do przodu niż ja, dlatego często Cię podglądałam :) Liczyłam na to, że będziemy iść razem i że będę miała kumpelę do testowania w kolejnym cyklu :D Ale jest duża szansa, że ja też jutro dostanę okres, więc może jeszcze nic straconego ;) Od kilku dni mam przedmałpowe plamienia.

mhsvcbxmf17updrl.png
  • Majaaa Autorytet

Wysłany: 11 października 2017, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny dołączam do was. Walczę ze sobą bardzo, kusi mnie pójście na betę, ale staram się opanować. chce dotrwać chociaż do poniedziałku ze zrobieniem zwykłego testu. Staramy się o drugiego dzidziusia, ale teraz jakby trudniej niż w pierwszym przypadku. To pierwszy cykl kiedy mierzę temperaturę i już widzę, że tylko pogorszyłam sprawę, bo codziennie rano fiksuje, gdy tempka spada:/ Z tego względu chyba nie ma no liczyć i tym razem:(

010ipc0zeibgq4gv.png

Naturalny Cud - 2015 rok ❤

Starania o rodzeństwo
    Słabe nasienie
    AMH 1,24
    Kir AA

W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.

Decyzja o AZ💚
    Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
    Wierzę, że będzie dobrze...

Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia.
  • Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 11 października 2017, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majaaa bardzo miło, że do nas dołączyłaś :) Przede wszystkim dodaj swój wykres do podpisu na forum, żebyśmy miały do niego wgląd i mogły Cię uspokoić i poradzić, kiedy będziesz odchodziła od zmysłów :) Nie zawsze wychodzi od razu za pierwszym razem. Czasem trzeba poczekać kilka miesięcy, ale czas nauczy Cię cierpliwości. Chociaż oczywiście życzę Ci, żeby jednak organizm szybko załapał ;)

mhsvcbxmf17updrl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2017, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ja dziś zrobiłam test ale biel vizira. Planowana @ na sobotę, ludze się ze może za wcześnie ;) wpisana byłam na 13go na testowanie. Jeśli się nie zjawi do tego czasu wredota to zatestuje dla świętego spokoju :D

• Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 11 października 2017, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hugolina, a jak z temperaturą? Trzyma się w górze?

mhsvcbxmf17updrl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2017, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 wrote:
    Hugolina, a jak z temperaturą? Trzyma się w górze?
    Nie mierze tempki. :/ zbierałam się do tego mierzenia ale jest za skomplikowane żeby być tak systematycznym..cycki po owu mi urosły i tak się nadal trzymają wiec myślę że progesteron jeszcze się trzyma

• katka/85 Autorytet

Wysłany: 11 października 2017, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 wrote:
    Katka już?! To szybko. Byłaś tylko o jeden dpo do przodu niż ja, dlatego często Cię podglądałam :) Liczyłam na to, że będziemy iść razem i że będę miała kumpelę do testowania w kolejnym cyklu :D Ale jest duża szansa, że ja też jutro dostanę okres, więc może jeszcze nic straconego ;) Od kilku dni mam przedmałpowe plamienia.
    tez się zdziwiłam ze juz ale wolę taki cykl niż niekończąca się opowieść jak to było ostatnio ;) a ty @ nie dostawaj tylko piękne dwie kreski wysikaj :) tego Ci z całego serca życzę :)

3jvz2n0an96r1ens.png
    c55fs65gka3iyxy5.png

• Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 11 października 2017, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katka, serce mi wali jak szalone, ale nie zrobię testu!!! Już wolę żyć w nieświadomości, ale ekscytacji :) Jakąś taką wewnętrzną radość czuję. Pewnie będę miała doła, jak się pojawi krwawienie xD Ale trudno, na razie postaram się o tym nie myśleć. Dziękuję za wsparcie :*

mhsvcbxmf17updrl.png
‹‹ 41 42 43 44 45 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ