PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kitkat - jedyne co można powiedzieć, to tylko to że czas leczy rany... Nic innego, tylko czas..
Sarra - bardzo bardzo gratuluję, oby wszystko było już ok Czekamy na kolejne dobre wieści
Ja baardzo liczę na ten cykl, póki co jestem jakoś w połowie cyklu i objawów owu nie ma, nawet piersi mnie nie bolą, a zawsze w połowie cyklu już zaczynały boleć.
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
klaudiaaa93 wrote:Do dziewczyn które mają zielony październik czy mialyscie jakieś objawy? Inaczej się czujecie niż w poprzednich cyklach?
Kasiulka - skoro dziś nie ma stanu podgorączkowego, to bym zostawiła tą temp. Zapisz sobie najwyżej w notatkach tylko informacje
Edit: sprawdziłam. Najwyższa odkąd mierzę!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2017, 08:47
-
klaudiaaa93 wrote:Do dziewczyn które mają zielony październik czy mialyscie jakieś objawy? Inaczej się czujecie niż w poprzednich cyklach?
Kasiulka - skoro dziś nie ma stanu podgorączkowego, to bym zostawiła tą temp. Zapisz sobie najwyżej w notatkach tylko informacje
Ja czułam 10 dnia takie dziwne kłucie nigdy takiego nie doświadczyłam wczesniej, to nie był jak ból jak na miesiączkę tylko tak jakby ktoś mi igle duża wbijał i wyciągał i tak ze 3 godz i to było najbardziej charakterystyczne bo żadnych innych niecodziennych objawów ja osobiście nie miałam
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny
Gratuluje wszystkim staraczkom, ktorym w październiku ukazały sie na teście dwie kreseczki i zgłaszam sie na testowanie 19 października
Moj czwarty miesiąc staran, pierwszy miesiąc z ovufriend, termometrem i testami owu. Okazało sie ze owulacje mam sporo pozniej niz myslalam, wiec poprzednie miesiące to były takie ślepe strzały i faktycznie, przypomniało mi sie, ze jak kiedys (ze 2 lata temu) juz bawiłam sie w mierzenie tempki, to skok pojawiał sie dosc pozno, także chyba nic sie w tej kwestii nie zmieniło. W kazdym razie jestem pozytywnie nastawiona i nie wiem jak wytrzymam najbliższy tydzienklaudiaaa93, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
100 witaj:)
WPisana jesteś, kciuki za II:) -
właśnie stwierdziłam ze testy powinny mieć wbudowany mechanizm auto zniszczenia po 5 minutach żeby się w nie nie wpatrywać godzinami i nie wyszukiwać niewidocznych kresek ale ja głupia jestem wpatruje się w ten test jakbym oczami chciała druga kreskę wypalić. i gdzie tu ten mój zdrowy rozsądek
Helenka_mała, Nikusiia, HopeandFaith lubią tę wiadomość
-
katka/85 wrote:u mnie też koniec złudzeń. przylazla @ ciesze się ze przynajmniej cykl mi się skrócił z 42 dni do 27.
Dobre i to, cykl krótszy niemal o polowe to dwa razy wieksze możliwości
A w ogole to Twoj synek ma śliczne imie Wojtki sa fajneWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2017, 10:24
katka/85 lubi tę wiadomość
-
katka/85 wrote:u mnie też koniec złudzeń. przylazla @ ciesze się ze przynajmniej cykl mi się skrócił z 42 dni do 27.
-
Cześć dziewczyny dołączam do was. Walczę ze sobą bardzo, kusi mnie pójście na betę, ale staram się opanować. chce dotrwać chociaż do poniedziałku ze zrobieniem zwykłego testu. Staramy się o drugiego dzidziusia, ale teraz jakby trudniej niż w pierwszym przypadku. To pierwszy cykl kiedy mierzę temperaturę i już widzę, że tylko pogorszyłam sprawę, bo codziennie rano fiksuje, gdy tempka spada:/ Z tego względu chyba nie ma no liczyć i tym razem:(
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Majaaa bardzo miło, że do nas dołączyłaś Przede wszystkim dodaj swój wykres do podpisu na forum, żebyśmy miały do niego wgląd i mogły Cię uspokoić i poradzić, kiedy będziesz odchodziła od zmysłów Nie zawsze wychodzi od razu za pierwszym razem. Czasem trzeba poczekać kilka miesięcy, ale czas nauczy Cię cierpliwości. Chociaż oczywiście życzę Ci, żeby jednak organizm szybko załapał
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiulka90 wrote:Hugolina, a jak z temperaturą? Trzyma się w górze?
-
Kasiulka90 wrote:Katka już?! To szybko. Byłaś tylko o jeden dpo do przodu niż ja, dlatego często Cię podglądałam Liczyłam na to, że będziemy iść razem i że będę miała kumpelę do testowania w kolejnym cyklu Ale jest duża szansa, że ja też jutro dostanę okres, więc może jeszcze nic straconego Od kilku dni mam przedmałpowe plamienia.
-
Katka, serce mi wali jak szalone, ale nie zrobię testu!!! Już wolę żyć w nieświadomości, ale ekscytacji Jakąś taką wewnętrzną radość czuję. Pewnie będę miała doła, jak się pojawi krwawienie xD Ale trudno, na razie postaram się o tym nie myśleć. Dziękuję za wsparcie :*