PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Almond właśnie problem w tym ze nie mam jak za bardzo iść na betę. Pracuje od 6:00 rano i w tym miesiącu nie mam możliwości wziąć wolnego... Jak do końca tygodnia @ nie przyjdzie i testy będą nadal negatywne to spróbuję urwać się na chwilę z pracy chociaż łatwo nie będzieKiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
mamaNika - jesteś pewna? 12 dpo spadek tempki, teraz znowu znaczny wzrost... Poczekaj z tym podejściem jeszcze kilka dni Jeszcze może być zielono Za co trzymam kciuki
mamaNika lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Hej dziewczyny, To mój drugi cykl starań, ale pierwszy w którym mierzę temperaturę. W ogóle nic nie rozumiem z tego wykresu, ovufriend nie wyznaczył mi owulacji. Niestety nie mam możliwości mierzyć temperaturę o tej samej godzinie - taka praca. Niestety nie serduszkowalismy wiele razy, bo partner był poza Polska. Czy w tym cyklu jest szansa na dzidziusia? Od 2 dni boli mnie bardzo prawy jajniki, mam takie uczucie ciągnięcia w podbrzuszu.... Jak myślicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 14:49
mamaNika lubi tę wiadomość
Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
Hej pumka owu zaznaczy dopiero po trzech wyższych temperaturach od spadku u ciebie ich jeszcze nie było. Jeżeli nie masz możliwości mierzenia temp o tej samej godzinie to ciężko będzie cokolwiek powiedzieć.wykres może mieć góry i doliny wystarczy pół godz i temp się zmienia niestety.Nie wiem czy była owulacja to Jan 100% powie ci tylko monitoring z wykresu wynika, ze jej nie było.Moze testy owu kup
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ineczka wrote:Hej pumka owu zaznaczy dopiero po trzech wyższych temperaturach od spadku u ciebie ich jeszcze nie było. Jeżeli nie masz możliwości mierzenia temp o tej samej godzinie to ciężko będzie cokolwiek powiedzieć.wykres może mieć góry i doliny wystarczy pół godz i temp się zmienia niestety.Nie wiem czy była owulacja to Jan 100% powie ci tylko monitoring z wykresu wynika, ze jej nie było.Moze testy owu kup
Ok, kupię. W którym dc powinnam je robić?Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
Nikusiia ja miałam wczoraj i troszkę dziś ale dziś doszło mi też klucie albo ciagniecie raz po lewej raz po prawej stronie na wysokości pępka . Trzymam za nas kciuki :*
Nikusiia lubi tę wiadomość
Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
pumka1990 wrote:Ok, kupię. W którym dc powinnam je robić?
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Dziewczyny, boje się strasznie, ale wrzucam. Zaczarujmy żeby było dobrze popołudniowy żółty bobo test 11dpo. Rano niebieski bobo ani cienia nie pokazał...!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/56e24ddf64ea.jpgpatuniek86, Kitkat, Pati88, Helenka_mała, kashanti, Tincia, Mini89, Sung, SylwiaLu, PLPaulina, Ellka lubią tę wiadomość
-
Patuniek dziękuje
Martusia termin @ mam na piątek. Objawów totalnie brak . Dwa tygodnie byłam mocno przeziębiona w tym cyklu i nie mam przez to kontroli nad temperatura ani objawami innymi . Dzisiaj mnie ciągnie w podbrzuszu i jeść nie mam ochoty, ale to raczej emocje niż objaw -
pilik Gratulacje ja wprawdzie mam dzień spóźnienia ale rano nie było nawet cienia cienia i teraz korci mnie żeby powtórzyć hehe .Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
gratulacje!
ja natomaist raczej już nastawiam się na @. troszkę brzuch pobolewa jak na @ i zaczyna mi sie tzw wkurwienie...Kupiłam test dzisiaj żeby go zrobić jutro ale nie wiem czy jest sens. Zobacze jeszcze dziś 28dc...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 17:12
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
pilik, ale dajesz też nadzieję Ja korzystam właśnie z niebieskiego bobo testu (zawsze, bo strumieniowy) i jeszcze mi go zostało 2 sztuki (kupiony miesiąc temu). Jeśli nie wyjdzie, to chociaż będę musiała kupić kolejny - żółtyPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Ja mam termin na sobote dzis rano myslalam ze zwymiotuje rano ale polozylam sie spac i przeszlo i po jedzeniu tez tak mialam .. i przez 10 min bolal mnie brzuch jak na okres czy badanie z krwi na "test ciazowy" wyszedl by? To nie beta hcg bo ni3 podaja tam norm9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie