PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurczę, wszyscy pisza tu o plamieniach, w internecie tez czytam, ze to normalnie a u mnie cały czas biało ... moze mam ciąże urojona? Zrobiłam dzis rano z tego powodu znowu test No i sa dalej 2 kreski... zaczynam sie bać,
Ze to moze biochemiczna albo pozamaciczna...?myssss lubi tę wiadomość
-
justi:: wrote:Eej ja bym zrobiła testa jutro no chyba ze owulka się przesunęła
A Czujesz ze się rozkręca?
Właśnie nie czuje ze sie rozkręca tak jak na @, czuje tylko delikatny ból brzucha, piersi nabrzmiałe. W sumie to plamienie tylko rano miałam, teraz nic nie widze.2 cykl starań
beta 26.10. 128,9
beta 28.10. 382,33 -
No właśnie ciekawe
Aa kiedyś se robiłam testy owu po owu i nie byłam w ciąży to kreska była słabo widoczna a teraz właśnie zrobiłam bo znalazłam przypadkiem dzień przed testem ciazowym no i krechy tak samo mocna także może coś w tym jest
może jak ci wychodzi to może coś jest na rzeczy chyba ze owu się przesunęła... -
justi:: wrote:Poprostu plamisz w terminie mniej więcej @
To przejdzie,Widzisz,prawie każda z nas tu plamila,taki urok.
też miałyście plamienie zanim zrobiłyście test ciążowy? Kurcze nie wiem czy to dobry pomysł jutro zrobić test, to będzie 10dpo. Co myśicie?2 cykl starań
beta 26.10. 128,9
beta 28.10. 382,33 -
justi:: wrote:No właśnie ciekawe
Aa kiedyś se robiłam testy owu po owu i nie byłam w ciąży to kreska była słabo widoczna a teraz właśnie zrobiłam bo znalazłam przypadkiem dzień przed testem ciazowym no i krechy tak samo mocna także może coś w tym jest
może jak ci wychodzi to może coś jest na rzeczy chyba ze owu się przesunęła... -
A może ktoś robił testy owu po owu i wychodziła krechy tak samo ciemna i nie był w ciąży?
Tincia to czemu tak wcześnie plamisz?
Miałaś juz kiedy takie plamienia?
Anusiak jak nikt się nie odezwie to można przypuszczać ze testy owu pozytywne jednak wychodzą w ciąży heh -
Tincia wrote:też miałyście plamienie zanim zrobiłyście test ciążowy? Kurcze nie wiem czy to dobry pomysł jutro zrobić test, to będzie 10dpo. Co myśicie?
zobacz moj wykres... ja robilam 10dc wg. wykresu i wyszedl mi pozytywnie, ale wydaje mi sie , ze owulacje mialam 2 dni wczesniej... poczekaj jeszcze 2 dni i rob test ja zrobilam pierwszy 8dc ( wydaje mi sie, ze tak naprawde to byl 10dc) i wyszedl negatywny... -
justi:: wrote:A może ktoś robił testy owu po owu i wychodziła krechy tak samo ciemna i nie był w ciąży?
Anusiak jak nikt się nie odezwie to można przypuszczać ze testy owu pozytywne jednak wychodzą w ciąży heh
Miałam zawsze dzień przed @, termin @ mam na czwartek/piatek. Zobaczymy co z tego wyjdzie...2 cykl starań
beta 26.10. 128,9
beta 28.10. 382,33 -
Rany!! dziewczyny... tak mam ochote powiedziec komukolwiek, ze jestem w ciazy:) zadzonic do mamy, siostry babci itp. ale uzgodnilismy z M, ze powiemy im w swieta po USG.
Tutaj nie podtrzymuje sie ciazy w pierwszym trymestrze wiec jakby bylo plamienie albo cos to nawet lekow zadnych nie dostane a pierwsze USG robie sie dopiero 11-13 tydzien a krew 8-12 tydzien... do tego czasu mozna isc tylko do lekarza zrobic test taki jak w domu i nic wiecej... wiec nie chcemy zapeszac i opowiadac jak do 3 miesiaca nic nie wiadomo. bardzo wam zazdroszcze, ze w pl juz od samego poczatku macie wszystkie badania itp. tu przez cala ciaze nawet nie widzi sie ginekologa... tylko lekarz rodzinny i polozna... ginekolog tylko w powaznych przypadkachmi88 lubi tę wiadomość
-
Tincia ja nie wiem ale skoro takich plamien nie miałaś i sex był jak śluz był rozciągliwy to coś czuje ze zaciazylas,chyba że akurat w tym cyklu masz zawirowania i natura robi nas w balona a to całkiem możliwe
Kashanti ale ze do grudnia?
Matko jedyna jak ty taka tajemnice tyle będziesz trzymać
Wiem po sobie ze to straszne torturyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2017, 16:50
-
justi:: wrote:A może ktoś robił testy owu po owu i wychodziła krechy tak samo ciemna i nie był w ciąży?
Anusiak jak nikt się nie odezwie to można przypuszczać ze testy owu pozytywne jednak wychodzą w ciąży heh