PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPiękny jest ten październik. dajecie nadzieje.
Ja czekam spokojnie do testowania. Staram się przynajmniej.
To mój pierwszy cykl z luteiną wiec w sumie organizm może różnie reagować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2017, 18:57
KochamSłońce, Agatella88, justi:: lubią tę wiadomość
-
Kashanti
A dziękuję i oczywiście gratuluję
Narazie żadnych zmian jakiś większych nie mam niż co miesiąc. Piersi bolą jak oszalałe ból lewego jajnika ciągnący aż do nogi ale szczerze co miesiąc mam dużo objawów ciążowych więc nie nakrecam sie. Temperatura wysoka bo 37.5 szyjka średnio twarda ale czy zamknięta czy otwarta zabijcie mnie ale nie wiem jedyny mylacy mam śluz bo wodnisty mleczny okres miałam 4 października od tamtej soboty w sumie do dzis sex codziennie:) okres wypada mi na 31 października i fajnie jakbym go nie zobaczyła2cs -
Dziewczyny a gdzie mierzycie temp? Bo ja mierze w ustach i tak sobie myślę że może to nie jest najlepsze miejsce? Jak się starałam o synka 7 lat temu to mierzyłam w pochwie i temperatury były dużo wyższe. Może ja się niepotrzebnie martwiłam że mam takie niskie co?
-
justi:: wrote:Tak przesadziłam
Ale chormony normalnie... Wystarczy mały zapalnik i koniec...
Ookk
Kto jeszcze testuje w tym miesiącu
Ineczka kiedy testujesz?
Właściwie to mogłabyś juz..
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Tincia wrote:Ja zrobię test w środę ze względu na tego dentystę. Który to będzie twój dpo?
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
no ja tak jak pisałam narazie się nie martwię tak do powiedzmy 4,5 cykli z moim M na spokojnie chociaż szczerze im więcej tutaj czytam niektórych wątków to martwię się
Od 4miesiecy biorę kwas w tym teraz w ostatnich dwóch brałam sumavit i w tym cykli femibion 0.
Badania wyszły mi dobre ale chyba jakiś takich doglebnych nie miałam bo tsh w normie, cukier w normie USG też nic nie polazalo niepokojącego i cytologia ok. Myślisz że powinnam jeszcze pojsc do gina i poprosić o jakieś badania?2cs -
Nie wszystkim spada, tak że spokojnie. Tak jak nie wszystkie mamy na początku plamią. Co ciąża to inne symptomy. Kochana ja Ci o badaniach nie powiem nic, bo sama niewiele wiem. Swego czasu szukałam odpowiedzi na pewne moje objawy ale że nie znalazłam po wielu badaniach, to odpuściłam. Teraz zaufałam naturze i mam nadzieję że dobrze na tym wyjdę