PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie boli jeden lewy i to intensywnie szczerze to jak tak patrzę w stecz to zawsze tylko ten jeden tak czuję mocniej. Prawy jakby tam cicho siedział
Kocham słońce też zaufam naturze narazie :)ale kobiety takie są się na czytają namartwia i później jeszcze się dobrze nie zaczęłam starać a już myślałam że kurcze co to będzie ale mam nadzieję i to najważniejsze
Kocham słońce a śluz jakoś Ci się zmienił ? Ja zawsze przed okresem milam już kremowy po owulacji teraz jestem tydzień po i nadal wodnisty z tym że mleczny2cs -
justi:: wrote:Jak dobrze pójdzie to rodzimy w czerwcu
Pod koniec października musimy się policzyć ile z nas zaszło w październiku bo do tej pory trochę nas jest,a jeszcze dziewczyny testują w następnym tygodniu..
Kashanti a jaką listę? -
nie chce psuc na humoru ale wlasnie przeczytalam artykul, ktory mnie nie przestraszyl a pozwolil spojrzec na przykra rzecz, ktora jest poronienie z ludzkiej strony:
https://mamaginekolog.pl/poronienie-przyczyny-statystyki-postepowanie/
jak ktos ma ochote to polecam przeczytac... wiele z nas ma to za soba a wiele przed... warto wiedziec, ze nie powinnysmy sie obwiniac i o tym jest ten artkul plus troche statystyki,
dobranoc dziewczeta!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 00:25
mi88 lubi tę wiadomość
-
34dc test nadal negatywny.. moze tak być? ide robić bete. Bo okresu od dwóch dni brak a jajniki i piersi bolą ( wczoraj sutki mnie rwały). ehh miała być euforia. Beta prawde mi powie:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 05:33
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Dziewczyny ja też testuje w październiku. W sumie to w sobotę nie wytrzymałam i poszłam zrobić betę. Wyszło 47! Dzisiaj idę powtórzyć oczywiście i zobaczymy czy tym razem wszystko ok. Ostatnio też się cieszyłam a okazało się że biochemiczna ciąża była i beta zaczęła spadać. Trzymajcie kciuki proszę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 06:40
-
zrobiłam betę, progesteron i kontrolnie tsh:) zobaczymy popołudniu:)07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Agatella88 wrote:Mnie boli jeden lewy i to intensywnie szczerze to jak tak patrzę w stecz to zawsze tylko ten jeden tak czuję mocniej. Prawy jakby tam cicho siedział. Ja zawsze przed okresem milam już kremowy po owulacji teraz jestem tydzień po i nadal wodnisty z tym że mleczny.
Identycznie wszystko mam. Z tym że 5-6 dni po ovu10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
karolcia87 wrote:Dziewczyny ja też testuje w październiku. W sumie to w sobotę nie wytrzymałam i poszłam zrobić betę. Wyszło 47! Dzisiaj idę powtórzyć oczywiście i zobaczymy czy tym razem wszystko ok. Ostatnio też się cieszyłam a okazało się że biochemiczna ciąża była i beta zaczęła spadać. Trzymajcie kciuki proszę.10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
nick nieaktualny
-
Pati88 wrote:zrobiłam betę, progesteron i kontrolnie tsh:) zobaczymy popołudniu:)
Trzymamy kciuki. Mocno o której wyniki? Dawaj znaćEmil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
karolcia87 wrote:Dziewczyny ja też testuje w październiku. W sumie to w sobotę nie wytrzymałam i poszłam zrobić betę. Wyszło 47! Dzisiaj idę powtórzyć oczywiście i zobaczymy czy tym razem wszystko ok. Ostatnio też się cieszyłam a okazało się że biochemiczna ciąża była i beta zaczęła spadać. Trzymajcie kciuki proszę.
Karolcia, dawaj znać. Mam nadzieję, że beta poszła w góręEmil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia