PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mam klina.... pojechałam kupiłam 4 testy z myślą że spróbuję dopiero we wtorek 10dpo i coś mnie podkusilo i zrobiłam z popoludniowego moczu dziś 8dpo. I po 4 minutach jest druga kreska- cień cienia. Tak myślę że 8 dzień bo tak ovu wyliczylo bo bez monitoringu. Powtarzam rano czy kreska zostanie czy zniknie. ..
kashanti lubi tę wiadomość
-
Mini89 wrote:A ja mam klina.... pojechałam kupiłam 4 testy z myślą że spróbuję dopiero we wtorek 10dpo i coś mnie podkusilo i zrobiłam z popoludniowego moczu dziś 8dpo. I po 4 minutach jest druga kreska- cień cienia. Tak myślę że 8 dzień bo tak ovu wyliczylo bo bez monitoringu. Powtarzam rano czy kreska zostanie czy zniknie. ..
Super nie rób mi nadziei, bo mnie kusisz zeby zrobic test, ja mam dziś 9dpo...2 cykl starań
beta 26.10. 128,9
beta 28.10. 382,33 -
Mini to może zrób sobie za parę godzin z kolejnego moczu Żebyś mogła spać spokojnie hehe ja bym chyba tak zrobiła :p :p U mnie wg aplikacji jakiś 10 dp, testy są i kusząąąą, ale obiecałam mężowi ze nie zrobie - ani dziś ani jutro - tylko czy uda się dotrzymać obietnicy jak tu takie wiadomości haha ?
My też mamy w planach że jak się uda to do grudnia nikomu nie mówimy, oby nam to było dane :)do świąt jeszcze dwa cykle
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
Hej moj pierwszy wpis ale jak to się mówi pierwsze koty za płoty:)
Nie wiem w sumie od czego zacząć nasz pierwszy cykl w którym staramy się że soim M o nasze ziarenko nie oczekuje ani żadnych cudów ani chyba też rozczarowań (pewnie kilka albo kilkanaście cykli z wami posiedze)testuje jakoś na przełomie października/listopada:) zobaczy jak to bedzie.
Pozdrawiam was ciepło i witajcie2cs -
Agatella88 wrote:Hej moj pierwszy wpis ale jak to się mówi pierwsze koty za płoty:)
Nie wiem w sumie od czego zacząć nasz pierwszy cykl w którym staramy się że soim M o nasze ziarenko nie oczekuje ani żadnych cudów ani chyba też rozczarowań (pewnie kilka albo kilkanaście cykli z wami posiedze)testuje jakoś na przełomie października/listopada:) zobaczy jak to bedzie.
Pozdrawiam was ciepło i witajcie
trzymam kciuki:) to byl tez moj pierwszy cykl staran i zaskoczylo za pierwszym razem pazdziernik to szczesliwy miesiac! trzymam kciuki!!Agatella88 lubi tę wiadomość