PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mam klina.... pojechałam kupiłam 4 testy z myślą że spróbuję dopiero we wtorek 10dpo i coś mnie podkusilo i zrobiłam z popoludniowego moczu dziś 8dpo. I po 4 minutach jest druga kreska- cień cienia. Tak myślę że 8 dzień bo tak ovu wyliczylo bo bez monitoringu. Powtarzam rano czy kreska zostanie czy zniknie. ..
kashanti lubi tę wiadomość
-
Mini89 wrote:A ja mam klina.... pojechałam kupiłam 4 testy z myślą że spróbuję dopiero we wtorek 10dpo i coś mnie podkusilo i zrobiłam z popoludniowego moczu dziś 8dpo. I po 4 minutach jest druga kreska- cień cienia. Tak myślę że 8 dzień bo tak ovu wyliczylo bo bez monitoringu. Powtarzam rano czy kreska zostanie czy zniknie. ..
Supernie rób mi nadziei, bo mnie kusisz zeby zrobic test, ja mam dziś 9dpo...
2 cykl starań
beta 26.10. 128,9
beta 28.10. 382,33 -
Mini to może zrób sobie za parę godzin z kolejnego moczu
Żebyś mogła spać spokojnie hehe ja bym chyba tak zrobiła :p :p U mnie wg aplikacji jakiś 10 dp, testy są i kusząąąą, ale obiecałam mężowi ze nie zrobie - ani dziś ani jutro
- tylko czy uda się dotrzymać obietnicy jak tu takie wiadomości haha ?
My też mamy w planach że jak się uda to do grudnia nikomu nie mówimy, oby nam to było dane :)do świąt jeszcze dwa cykle
wrzesień 2018 - córcia6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
Hej
moj pierwszy wpis ale jak to się mówi pierwsze koty za płoty:)
Nie wiem w sumie od czego zacząćnasz pierwszy cykl w którym staramy się że soim M o nasze ziarenko
nie oczekuje ani żadnych cudów ani chyba też rozczarowań (pewnie kilka albo kilkanaście cykli z wami posiedze)testuje jakoś na przełomie października/listopada:) zobaczy jak to bedzie.
Pozdrawiam was ciepło i witajcie2cs -
Agatella88 wrote:Hej
moj pierwszy wpis ale jak to się mówi pierwsze koty za płoty:)
Nie wiem w sumie od czego zacząćnasz pierwszy cykl w którym staramy się że soim M o nasze ziarenko
nie oczekuje ani żadnych cudów ani chyba też rozczarowań (pewnie kilka albo kilkanaście cykli z wami posiedze)testuje jakoś na przełomie października/listopada:) zobaczy jak to bedzie.
Pozdrawiam was ciepło i witajcie
trzymam kciuki:) to byl tez moj pierwszy cykl staran i zaskoczylo za pierwszym razem
pazdziernik to szczesliwy miesiac! trzymam kciuki!!
Agatella88 lubi tę wiadomość