Forum Starając się - ogólne Październikowe testowanie, czyli rozpoczęcie lata z bobasem
Odpowiedz

Październikowe testowanie, czyli rozpoczęcie lata z bobasem

Oceń ten wątek:
  • Jasminum Autorytet
    Postów: 364 239

    Wysłany: 7 października 2019, 23:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już dostaję na głowę ;O
    @ powinna być jutro lub pojutrze, ale ja w tym cyklu jestem przekonana, że się udało. Strasznie dziwnie intensywne przeczucie... Nigdy tak jeszcze nie miałam.

    Czy któraś z Was, która ma już dziecko lub dzieci miała tak, że po prostu wiedziała, że to to???

    Testy już czekają w szufladzie, ale z drugiej strony tak mi dobrze w tym przekonaniu, że będę się meeega bała je zrobić...

    👩26l - usunięte torbiele endometrialna na lewym jajniku, podejrzenie endometriozy 👨28l - ŻPN

    💣Hashimoto - TSH 1,170 ;D Letrox 75

    FT4- 0,96 ng/dl
    FT3 - 3,2 pg/ml
    aTpo - 50 IU/ml ⬆️
    aTG - 18,3 IU/ml
    Kwas foliowy - 12,30 ng/ml
    Glukoza - 86 mg/dl
    Wapń - 4,84 mEq/l
    Żelazo - 62 ug/dl
    FSH - 5,05 mIU/ml
    LH - 3,66 mIU/ml
    D3 - 38,60 ng/ml
    B12 - 527,00 pg/ml

    💊 Kwas Omega 3, Pregna Start, Wit. C, Wit. D, Magnez + B6, Wit. A+ E, Letrox



    "Kiedy pragnie się cudu, trzeba umieć czekać." 💝
  • Jasminum Autorytet
    Postów: 364 239

    Wysłany: 7 października 2019, 23:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bibi25 wrote:
    Wpisuje sie na testowanie 24. Dzis owu potwierdzona z 2 pecherzykow :)

    Powodzenia Bibi25 , działajcie tam ze zdwojoną siłą, trzymam kciuki! :*

    👩26l - usunięte torbiele endometrialna na lewym jajniku, podejrzenie endometriozy 👨28l - ŻPN

    💣Hashimoto - TSH 1,170 ;D Letrox 75

    FT4- 0,96 ng/dl
    FT3 - 3,2 pg/ml
    aTpo - 50 IU/ml ⬆️
    aTG - 18,3 IU/ml
    Kwas foliowy - 12,30 ng/ml
    Glukoza - 86 mg/dl
    Wapń - 4,84 mEq/l
    Żelazo - 62 ug/dl
    FSH - 5,05 mIU/ml
    LH - 3,66 mIU/ml
    D3 - 38,60 ng/ml
    B12 - 527,00 pg/ml

    💊 Kwas Omega 3, Pregna Start, Wit. C, Wit. D, Magnez + B6, Wit. A+ E, Letrox



    "Kiedy pragnie się cudu, trzeba umieć czekać." 💝
  • Jadwiga38 Koleżanka
    Postów: 33 26

    Wysłany: 8 października 2019, 00:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    agniesia8899 wrote:
    Mam wynik z bety :) 76,13 <3 to 4 tydzień <3
    Gratulacje. Jejku ależ się cieszę.

    agniesia8899 lubi tę wiadomość

  • Ignissa Autorytet
    Postów: 1424 833

    Wysłany: 8 października 2019, 06:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nera wrote:
    A najgorsze jest to ,że charakter nie pozwala zrezygnować mimo, że już serce pęka z bezradności 🙄
    Ja spróbuję. Czy sie uda? Tego nie wiem

    Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
    16.09 beta 103
    18.09 beta 238
    22.09 beta 1361
  • lili92 Znajoma
    Postów: 27 20

    Wysłany: 8 października 2019, 07:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniesia - gratuluje !! ❤️

    Kochane ja wczoraj tez skoczyłam na bete po wysikaniu 2 kresek. Wynik bety = 23 😍
    Jutro idę powtórzyć i zrobić jeszcze pare badań ☺️

    Agus92, Turkusowa90, Agafiga, *KasiaS*, agniesia8899, Jasminum, Jadwiga38, Mlodamezatka, Lea28, in_co_gni_to lubią tę wiadomość

  • Agafiga Autorytet
    Postów: 473 305

    Wysłany: 8 października 2019, 07:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 17:35

    Evelle28, lili92, Ignissa lubią tę wiadomość

    Starania od 09.2018
    1cs - 8tydz [*] zaśniad groniasty częściowy
    1cs po poronieniu - cb

    Klinika Gyncentrum

    On:
    Parametry poniżej normy.
    Badania 04.20r. / 08.20r.
    Morfologia: 1% / 3%
    Fragmentacja DNA: 35 % /20%
    Hba: 78 %

    Kariotypy ok

    21 cs 💚
    18dpo - beta 989 mIU/ml
    21dpo - beta 3312 mIU/ml

    oar83e3ktsuhd7on.png
  • miscelle Autorytet
    Postów: 454 561

    Wysłany: 8 października 2019, 07:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminum wrote:
    Ja już dostaję na głowę ;O
    @ powinna być jutro lub pojutrze, ale ja w tym cyklu jestem przekonana, że się udało. Strasznie dziwnie intensywne przeczucie... Nigdy tak jeszcze nie miałam.

    Czy któraś z Was, która ma już dziecko lub dzieci miała tak, że po prostu wiedziała, że to to???

    Testy już czekają w szufladzie, ale z drugiej strony tak mi dobrze w tym przekonaniu, że będę się meeega bała je zrobić...

    Słyszałam od kilku koleżanek matek, że czuły i wiedziały że są w ciąży, bo miały takie przeczucie.. Coś w tym jest :)

    👨‍👩‍👧 2015 Nela
    👨‍👩‍👧‍👦 2020 Kubuś
    hchy9jcg2fs2tpt8.png
  • dzastina2005 Autorytet
    Postów: 2143 1409

    Wysłany: 8 października 2019, 08:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część dziewczyny u mnie dziś 32 DC powinnam dostać okres ale puki co wredna nie chce przyjść zero jej oznak . Temp Nie mierze a szyjka cały czas od owu jest taka rozpuchlona i miękka dziś raczej dość wysoko więc jeszcze trochę poczekam ☹️.

    Kilka dni nie zaglądałam musiałam trochę odpocząć psychicznie po tych cieniach na teście i negatywnej becie.

    Zaraz Was się postaram nadrobić bo troszkę tu naskrobalyscie 😃

    2015 córcia
    Obecnie 3 lata starań

    Wyniki nasienia w normie.
    01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)

    Progesteron:
    7 dpo 5,91
    9 dpo 8,49
    13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1

    Beta HCG
    22.03.2021 - 53,6 🥰
    24.03.2021 - 97,0
    26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
    06.04.2021 - 17920 😍
    13.04.2021 mamy ♥️
    20.05.2021 🎂 prenatalne
    15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
    18.08.2021 960g
    30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g

    Anielka ♥️

    202111267252.png
  • agniesia8899 Ekspertka
    Postów: 196 146

    Wysłany: 8 października 2019, 08:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    lili92 wrote:
    Agniesia - gratuluje !! ❤️

    Kochane ja wczoraj tez skoczyłam na bete po wysikaniu 2 kresek. Wynik bety = 23 😍
    Jutro idę powtórzyć i zrobić jeszcze pare badań ☺️
    <3 Ja jestem za tydzień na środę umówiona do ginekologa :)

    lili92 lubi tę wiadomość

    Ona: 30, On: 31.
    Czekamy na nasze małe, wielkie szczęście <3
    Mama aniołka 👼 15.10.2019 [*]
  • dzastina2005 Autorytet
    Postów: 2143 1409

    Wysłany: 8 października 2019, 09:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    lili92 wrote:
    Agniesia - gratuluje !! ❤️

    Kochane ja wczoraj tez skoczyłam na bete po wysikaniu 2 kresek. Wynik bety = 23 😍
    Jutro idę powtórzyć i zrobić jeszcze pare badań ☺️


    Gratulacje kochana 😃

    lili92 lubi tę wiadomość

    2015 córcia
    Obecnie 3 lata starań

    Wyniki nasienia w normie.
    01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)

    Progesteron:
    7 dpo 5,91
    9 dpo 8,49
    13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1

    Beta HCG
    22.03.2021 - 53,6 🥰
    24.03.2021 - 97,0
    26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
    06.04.2021 - 17920 😍
    13.04.2021 mamy ♥️
    20.05.2021 🎂 prenatalne
    15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
    18.08.2021 960g
    30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g

    Anielka ♥️

    202111267252.png
  • Evelle28 Autorytet
    Postów: 2714 3073

    Wysłany: 8 października 2019, 09:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminum wrote:
    Ja już dostaję na głowę ;O
    @ powinna być jutro lub pojutrze, ale ja w tym cyklu jestem przekonana, że się udało. Strasznie dziwnie intensywne przeczucie... Nigdy tak jeszcze nie miałam.

    Czy któraś z Was, która ma już dziecko lub dzieci miała tak, że po prostu wiedziała, że to to???

    Testy już czekają w szufladzie, ale z drugiej strony tak mi dobrze w tym przekonaniu, że będę się meeega bała je zrobić...
    Kochana mam tak samo :) mój test też czeka. 10 dp dziś.. Miałam ochotę zatestowax ale się powstrzymałam.
    Tylko ze ja już kilka razy miałam takie przeczucie.. Więc wolę się nim nie sugerować

    Mama Aniołków:
    27.01.2018[*]💔
    23.11.2019 [*] 💔
  • Evelle28 Autorytet
    Postów: 2714 3073

    Wysłany: 8 października 2019, 09:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    lili92 wrote:
    Agniesia - gratuluje !! ❤️

    Kochane ja wczoraj tez skoczyłam na bete po wysikaniu 2 kresek. Wynik bety = 23 😍
    Jutro idę powtórzyć i zrobić jeszcze pare badań ☺️
    Alez super :) mamy wysyp kreseczek. Oby tak dalej ❤️✊

    lili92 lubi tę wiadomość

    Mama Aniołków:
    27.01.2018[*]💔
    23.11.2019 [*] 💔
  • agniesia8899 Ekspertka
    Postów: 196 146

    Wysłany: 8 października 2019, 09:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla lili92 wrote. <3
    Czekamy na wysyp podwójnych kreseczek.

    :)

    lili92 lubi tę wiadomość

    Ona: 30, On: 31.
    Czekamy na nasze małe, wielkie szczęście <3
    Mama aniołka 👼 15.10.2019 [*]
  • Madlene28 Autorytet
    Postów: 458 692

    Wysłany: 8 października 2019, 09:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, gratuluję zafasolkowanym i jednocześnie wypisuję się z testowania już na stałe. Dużo się w międzyczasie u mnie wydarzyło i w efekcie rozstalam się z mężem. Ciąża teraz dla mnie byłaby katastrofą...
    Powodzenia pozostałym życzę ;* trzymam za Was kciuki.

    Córeczka - 25.12.2017r.
    Synek- 25.08.2020r.
    Oczekiwanie na serduszko 💚
  • bella88 Autorytet
    Postów: 433 480

    Wysłany: 8 października 2019, 09:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminum wrote:
    Ja już dostaję na głowę ;O
    @ powinna być jutro lub pojutrze, ale ja w tym cyklu jestem przekonana, że się udało. Strasznie dziwnie intensywne przeczucie... Nigdy tak jeszcze nie miałam.

    Czy któraś z Was, która ma już dziecko lub dzieci miała tak, że po prostu wiedziała, że to to???

    Testy już czekają w szufladzie, ale z drugiej strony tak mi dobrze w tym przekonaniu, że będę się meeega bała je zrobić...

    Też tak mam w tym cyklu. Mój mąż mówi że jestem w ciąży bo on to czuję i wie. Ale nie wiem skąd 😁 ja też mam jakieś dziwne przeczucia że może się udało ale mimo wszystko staram się to stlumic żeby aż tak się znowu nie rozczarować gdy znowu przyjdzie @... ☹️ Narazie to mam już 4 dzień ból brzucha i ciągnięcie w dole brzucha promieniujace na nogi. Miała któraś z was cos takiego?

    25 cs o drugie maleństwo
    29.04 10dpo - ||
    05.05 16dpo Beta 1113 mlU/ml, Prog 35,60 ng/ml
    07.05 18dpo Beta 2307 mlU/ml
    Wizyta 29.06 godz. 18.45 prenatalne
    oar8skjo7l38xs7t.png
  • Evelle28 Autorytet
    Postów: 2714 3073

    Wysłany: 8 października 2019, 09:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    agniesia8899 wrote:
    Gratulacje dla lili92 wrote. <3
    Czekamy na wysyp podwójnych kreseczek.

    :)
    Kochana jak tam? Jak się czujesz?

    Mama Aniołków:
    27.01.2018[*]💔
    23.11.2019 [*] 💔
  • agniesia8899 Ekspertka
    Postów: 196 146

    Wysłany: 8 października 2019, 09:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ciągle bym spała :) wczoraj całe popołudnie i wieczór pod kocykiem ;)

    Ona: 30, On: 31.
    Czekamy na nasze małe, wielkie szczęście <3
    Mama aniołka 👼 15.10.2019 [*]
  • Angie1985 Autorytet
    Postów: 2511 2971

    Wysłany: 8 października 2019, 09:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja melduję rozpoczęcie @.

    mhsvej28dzyxqzel.png
  • Jasminum Autorytet
    Postów: 364 239

    Wysłany: 8 października 2019, 09:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella88 wrote:
    Też tak mam w tym cyklu. Mój mąż mówi że jestem w ciąży bo on to czuję i wie. Ale nie wiem skąd 😁 ja też mam jakieś dziwne przeczucia że może się udało ale mimo wszystko staram się to stlumic żeby aż tak się znowu nie rozczarować gdy znowu przyjdzie @... ☹️ Narazie to mam już 4 dzień ból brzucha i ciągnięcie w dole brzucha promieniujace na nogi. Miała któraś z was cos takiego?

    Mam to samo... Tylko, że od dzisiaj 14dpo... Boję się, że @ przyjdzie i będzie płacz - za bardzo się nastawilam w tym cyklu :( Chociaż to nieco inny ból. Nie skurcze jak na @, tylko po prostu czuje brzuch. Takie jakby ciągnięcie, czasem klocie...

    👩26l - usunięte torbiele endometrialna na lewym jajniku, podejrzenie endometriozy 👨28l - ŻPN

    💣Hashimoto - TSH 1,170 ;D Letrox 75

    FT4- 0,96 ng/dl
    FT3 - 3,2 pg/ml
    aTpo - 50 IU/ml ⬆️
    aTG - 18,3 IU/ml
    Kwas foliowy - 12,30 ng/ml
    Glukoza - 86 mg/dl
    Wapń - 4,84 mEq/l
    Żelazo - 62 ug/dl
    FSH - 5,05 mIU/ml
    LH - 3,66 mIU/ml
    D3 - 38,60 ng/ml
    B12 - 527,00 pg/ml

    💊 Kwas Omega 3, Pregna Start, Wit. C, Wit. D, Magnez + B6, Wit. A+ E, Letrox



    "Kiedy pragnie się cudu, trzeba umieć czekać." 💝
  • Jadwiga38 Koleżanka
    Postów: 33 26

    Wysłany: 8 października 2019, 10:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    lili92 wrote:
    Agniesia - gratuluje !! ❤️

    Kochane ja wczoraj tez skoczyłam na bete po wysikaniu 2 kresek. Wynik bety = 23 😍
    Jutro idę powtórzyć i zrobić jeszcze pare badań ☺️
    Kochana gratulacje. Jak samopoczucie?

    lili92 lubi tę wiadomość

‹‹ 20 21 22 23 24 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego