Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku laski dopiero przeczytalam watek od poczatku..przekopiowalam liste Anastazji i polecialo. Nie wiedzialam ze ma byc lista na 1wszej stronie. A to nie dzialalo tak ze jak sie zapelni wiele stron to nie mozna wrocic do pierwszej? Ja sama tez jestem za tym by lista byla na 1wszej str..nie trzeba wtedy szukac i nie robi sie zbedny balagan. Wiec na moje to smialo wrzuccie na 1wsza str. Ja z telefonu nie ogarne tego
Buziaki! :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLista Testówek w październiku
01 - Kaśka, madzianka, rudainka,
02 -
03 - Ania1986
04 -
05 - marzen2210, kasika8303,
06 -
07 - Pysiaaa21
08 - tomania2806
09 - Alorrene13, la
10 -
11 - Drzwiona, agniesja
12 - Daisy, Czarnula87
13 -
14 -
15 - sury_cat
16 -
17 -
18 -
19 -
20 -
21 -
22 -
23 -
24 -
25 -
26 -
27 -
28 - Anastazjaaa
29 -
30 -
31 -
W tym miesiącu jest już .... -
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Moze nasza zalozycielka watku bedzie uzupelniac pierwsza stronke, co??
hej laseczki, wkleiłam listę ponieważ nie była uzupełniana i nie wiedziałam że chcecie mieć tylko na pierwszej stronie, mi to obojętnie więc nie będę już kopiować
tomania tulę i witamsamira, tomania2806 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:hej laseczki, wkleiłam listę ponieważ nie była uzupełniana i nie wiedziałam że chcecie mieć tylko na pierwszej stronie, mi to obojętnie więc nie będę już kopiować
tomania tulę i witam
Ana kopiować kopiujemy, tylko nie dopisujemy nikogo kto się nie wpisał tutaj w wątku
i liczę że na pierwszej stronie tez będzie uzupełniana, żeby nie suzkać potem w gąśzczu postów -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny co tam u was słychać? U mnie jeszcze 3 dni i od nowa zaczynam mierzyć temperaturę
tak teraz patrzę że owulacja mi wypada na 28 września w 3 mce po ślubie więc może to będzie szczęśliwa owulacja Doszliśmy do wniosku że spróbujemy jeszcze do grudnia sami a później mąż idzie na badania.
A ja głupia myślałam że "robienie" dzieci to będzie prosta sprawa raz dwa i po krzyku a tu nic z tego
Powodzenia dziewczynki -
nick nieaktualnyLista Testówek w październiku
01 - Kaśka, madzianka, rudainka,
02 -
03 - Ania1986
04 -
05 - marzen2210, kasika8303,
06 - mała.mi
07 - Pysiaaa21
08 - tomania2806
09 - Alorrene13, la
10 -
11 - Drzwiona, agniesja
12 - Daisy, Czarnula87
13 -
14 -
15 - sury_cat
16 -
17 -
18 -
19 -
20 -
21 -
22 -
23 -
24 -
25 -
26 -
27 -
28 - Anastazjaaa
29 -
30 -
31 -
W tym miesiącu jest już .... -
nick nieaktualnyU mnie malpa jak sie rozszalala to nie chce przestac brzuch mnie boli i nic mi sie nie chce.
Urlop mi sie jutro konczy i tak mi z tym zle bo tak mi sie fajnie z moim dzieckiem teraz siedzialo ze chetnie bym z nim zostala w domu na dluzej, no ake zeby to zrobic musialabym zaciazyc. Ale jak to napisalas wyzej - nie takie hop siup -
Byłam wczoraj na wizycie u mojego gina i mam zielone światełko. Wyruszam dziś na wczasy, na tydzień i zaczynamy z mężem intensywne staranka owulka wypadnie akurat tam ,więć może organizm wyluzuje i się uda
Czarnula87, Sue, Daisy lubią tę wiadomość