Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny dopiszcie mnie mnie na 06.10:-) niestety we wrzesniu nie wyszlo,mam nadzieje ze moze e koncu sie uda...Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
nick nieaktualnyLista Testówek w październiku
01 - Kaśka, madzianka, rudainka,
02 -
03 - Ania1986, Nieukowa
04 -
05 - marzen2210, kasika8303,
06 - mała.mi, Kitaja
07 - Pysiaaa21
08 - tomania2806
09 - Alorrene13, la
10 - renieczka,
11 - Drzwiona, agniesja
12 - Daisy,
13 - Amerie, pirelka
14 -
15 - sury_cat
16 - Czarnula87
17 - Magnosia
18 -
19 -
20 -
21 -
22 -
23 -
24 -
25 -
26 -
27 -
28 - Anastazjaaa
29 -
30 -
31 -
W tym miesiącu jest już ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 09:54
-
hej
A ja dziś się dowiem czy wgl. coś na CLO urosło.. temp. w dół, śluz jest odpowiedni jakby dziś była owulacja ale wiadomo, że to tylko sygnały ciała, że się owulacja szykuje a niekoniecznie musi do niej dojść swoją drogą to "głupota" bo jak już są objawy na owulację to powinna być no nic pozostaje cierpliwość a jak się okaże, że dziś owulacja z rana (wizytę mam na 16) była no to lipa trochę bo ostatnie serducho było 10dc a dziś 12dc..a serducho w dniu owulacji, wieczorem raczej nie zaowocuje.. no ale bez zmartwień na zapas trzeba czekać do wizyty jeśli będę po wizycie i lekarz powie, że owulacja była albo będzie na dniach to może dopiszę się do listy albo poczekam na kolejne usg, które potwierdzi owulację..zobaczymy To Nasz ostatni cykl stymulowany a ogólnie 6cs pp może w końcu się uda i test w rocznicę ślubu będzie wymarzonym prezentem dla mojego Męża który ostatnio stwierdził pytany co by chciała w prezencie powiedział, że dzidziusia
Kochane życzę Wam wytrwałości, cierpliwości i pogody ducha oraz spokoju w oczekiwaniu na te najwspanialsze Skarby na świecie
wspieram -
nick nieaktualny
-
stan na 12dc w lewym jajniku dominujący pęcherzyk 18mm więc w ciągu 2/3dni owulacja powinna być jeśli wszystko pójdzie dobrze, od 16dc dup-ek 2x1tabl. Kolejna wizyta prawdopodobnie w pn 22.09. Tylko to endometrium chyba liche bo 6mm z groszem.. ale mam nadzieję, że endo trochę podrośnie w sumie nigdy nie miałam przy CLO usg w 12dc więc kto wie..trzeba być dobrej myśli
samira, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór dziewczyny!
Ja chyba się pośpieszyłam z zapisaniem na październik bo raczej nic z tego nie będzie. Miałam nadzieję bo zaczęlam znow starania z Clo i testy owu ładnie wychodziły a tymczasem na monitoringu zamiast pęcherzyka to wyszedł wielki polip
No cholera za każdym razem tak jest że jak wszystko wskazuje na to, że będzie dobrze to coś się musi popsuć ;/49 cykl starań...
-
nick nieaktualny
-
Fajnie to brzmi ale w cuda nie wierzę. Co najwyżej w błędy lekarskie dlatego jedyna nadzieja w moim lekarzu, bo idę do niego w poniedziałek. Monitoring robił mi inny dr ze wgledu na nieobevnosc mojej gin. Jedynie modle się, że jej interpretacja USG bedzie inna niż uslyszalam49 cykl starań...
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny!
Mnie we wrześniu też się nie udało, choć wielkich nadziei nie wiązałam. Teraz bierzemy się ostro do roboty z M. Może październik będzie Nam sprzyjał
Zaczynam nowy cykl, dzisiaj @ przylazła więc to będzie mój II cykl z CLO i żelem Conceive Plus
Trzymam za wszystkie październikowe testerki kciuki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny