Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja nie wiiem o co kaman rano mierzylam tempke i mialam juz lekko przybrudzony termometr. Poszlam do lazienki i na papierze byla mrew. No ok franca przyszla. Ale przez caly dzien nic troche tylko brazowego brudzenia na papierze. Mam nadzieje zd ta franca sie jeszcze rozkreci
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:A ja nie wiiem o co kaman rano mierzylam tempke i mialam juz lekko przybrudzony termometr. Poszlam do lazienki i na papierze byla mrew. No ok franca przyszla. Ale przez caly dzien nic troche tylko brazowego brudzenia na papierze. Mam nadzieje zd ta franca sie jeszcze rozkreci
a ja miałam podobnie ,plamienie brązowe na papierze parę dni temu jednorazowe i do teraz nic tyle ze ja mam 75dc a nie chce wywoływać sztucznie ale chyba będę musiała
-
nick nieaktualnywidzę tez ze jednak lista jest kopiowana,trudno ,mam tylko nadzieję ze będzie ładnie na bieżąco uzupełniana
jeszcze jedna prośba do wszystkich nie dopisujcie do listy dziewczyn zafasolkowanych znalezionych na innych wątkach chyba ze na wyraźną ich prośbę bo robi się rozgardiasz i potem nie wiadomo które były od początku na liście a które na tak brzydko zwany "krzywy ryj" wpisane
myślę że dobrze by było prosić dziewczyny którym nie wyszła zielona kropka we wrześniu aby się wpisywały na nasz październikowa listę testową a nie właśnie potem łapać zielone gdzie popadnie
to tylko moja prośba ,nie obrażać się proszę i nic złego nie pomyśleć,chce dobrzeCzarnula87, Daisy, Anastazjaaa, Magda_lena88, zonaboba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Hehe dziewczynki, ja z moją prolaktyną po obciążeniu 5341 to sobie jeszcze długo pomarzę o fasolce..Notuję 20krotny wzrost, gdzie max może przyrosnąć po obciążeniu 6 razy..
Daisy lubi tę wiadomość
-
Powiem wam, że tak wstępnie poproszę o dopisanie mnie na 9 października, a nóż widelec uda się.
Daisy lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnysamira wrote:a ja miałam podobnie ,plamienie brązowe na papierze parę dni temu jednorazowe i do teraz nic tyle ze ja mam 75dc a nie chce wywoływać sztucznie ale chyba będę musiała
Ja musze miec wywolywana bo sama z siebie mi sie nie pojawia. A juz raz wyladowalam w szpitalu z przerostem blony sluzowej macicy na lyzeczkowaniu. -
Lista Testówek w październiku
01 - Kaśka, madzianka, rudainka,
02 -
03 - Ania1986
04 -
05 - marzen2210, kasika8303,
06 -
07 - Pysiaaa21
08 -
09 - Alorrene13, la
10 -
11 - Drzwiona, agniesja
12 - Daisy, Czarnula87
13 -
14 -
15 - sury_cat
16 -
17 -
18 -
19 -
20 -
21 -
22 -
23 -
24 -
25 -
26 -
27 -
28 - Anastazjaaa
29 -
30 -
31 -
W tym miesiącu jest już ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 09:30
-
Hej
Ja póki co nie zapisuję się na listę Ten cykl 6cs pp mam ostatni stymulowany z CLO ale teraz do łask wrócił jeszcze dup-ek, bardzo chciałam by wyszło Nam na naturalnym cyklu ale niestety nie ma tak łatwo może ta cała farmakologia pomoże?? To się okaże z biegiem czasu. Dziś 5dc (3dzień z CLO) póki co bezobjawowo jak zwykle Liczę jednak na to, że jakiś pęcherzyk dorodny urośnie i pęknie o czasie i jeśli owulacja wystąpi tak wcześnie jak w poprzednich cyklach z CLO jak brałam od 3 do 7dc to na IV rocznice ślubu dostaniemy najpiękniejszy prezent na świecie A przecież szczęście długo oczekiwane cieszy bardziej i bardziej je doceniamy
Co do listy to możliwe, że dopiszę się po monitoringu. Mam nadzieję, że załapię się na monitoring jeszcze sprawdzający czy pęcherzyk pękł i mam nadzieję, że pęknie w końcu nie ma innej opcji i kiedyś musi się udać i Każdej się uda !!! Październik miesiącem Maryjnym a Maryja za swoim pośrednictwem u Boga u Swojego Syna działa cuda
spokojnego dnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny,
Przychodzę do Was, bo nie mam wyjścia ..
Myślałam że pogodziłam się z porażkami, ale ta zabolała Najmocniej ..
Dała tak bardzo złudne nadzieje, Progesteron 32,21 wiem że częściowo mogła luteina podwyższyć no ale niestety Beta mówi sama za Siebie .
Czarnula, jeśli chodzi o zapach czosnku bądź cebuli ..
To Najlepsze jest Biedronkowe mydło do Kuchni koszt max 5 zł a ma bardzo intensywny zapach i przede wszystkim zabija " zapach warzyw "Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 10:30
-
nick nieaktualny
-
ja pierwszy monitoring mam we wt 16.09 może wtedy też się dopisze na listę zobaczymy czy tym razem urośnie pęcherzyk to będzie 12dc i pewnie lekarz zdecyduje kiedy następny monitoring pewnie już potwierdzający przebytą owulację bo innej opcji nie dopuszczam liczę na to i mocno wierzę w to, że na Naszą Kwiatową rocznicę ślubu podaruję Mężowi Najcenniejszy Prezent Świata I mocno wierzę w Każdą z Nas, do Każdej w końcu się los uśmiechnie