Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
tygrys73 wrote:Hej dziewczyny miałam się już zapisywać na testowanie, ale chyba pora się wypisać w ogóle z wątku, jesli nie z forum...Mój mąż oświadczył mi wczoraj, że nie chce na razie dziecka Nic więcej nie napisze...bo nie mam sił.
Wiesz faceci to takie troche tchorze sa wygodni, nie lubia zmian, ale nasz kobieca sila jest nieskonczona25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
Hej Dziewczyny! I ja dołącze do października. Niech będzie tym szczęśliwym miesiącem dla nas wszystkich! To miesiąc moich urodzin, a podobno kobieta jest najbardziej płodna właśnie w miesiącu w którym się urodziła tego się bede trzymać[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
magdalenka_ka wrote:To miesiąc moich urodzin, a podobno kobieta jest najbardziej płodna właśnie w miesiącu w którym się urodziła tego się bede trzymać
to dobrze, że grudzień już niedaleko
-
witam, ja z czerwca jestem i jak widać mi się nie powiodło... ale październik byłby idealny wtedy poród wypadałby w miesiącu moich urodzin i dodatkowo rocznicy ślubu więc póki co tego się będę trzymać27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
nick nieaktualnyHej hej dzisiaj sie mega wyspalam bo maz obok. Wczoraj zamiast wieczorem wzielam lek rano. Dzisiaj tempka nieznacznie ale w gore. Cycki ciagle bola, nawet jak ich nie ruszam.
Wczoraj bole 2-3 razy plecow i brzucha typowo na okres. Dzisiaj na pewno luz. Mam nadzieje, ze dlugo na @ czekac nie bede.
Chce juz podac date na pzdziernik
Ja z marca a zaciazylam w czerwcu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny znacie jakiś dobry sposób na wywabienie z rąk zapachu czosnku? Kurka kroiłam wczoraj czosnek do spaghetti i do dzisiaj mi ręce śmierdzą a szorowałam dokłądnie kilka razy wczoraj u rodziców tez ciągle czosnek czułam, nawet na winogronie i na bułkach z biedronki - akurat zwykłe a nie czosnkowe eraz tez mi śmierdzą palce
-
nick nieaktualny