X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Paździrnikowe Szczęścia :)
Odpowiedz

Paździrnikowe Szczęścia :)

Oceń ten wątek:
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny miałam się już zapisywać na testowanie, ale chyba pora się wypisać w ogóle z wątku, jesli nie z forum...Mój mąż oświadczył mi wczoraj, że nie chce na razie dziecka ;) Nic więcej nie napisze...bo nie mam sił.

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    och jak ja cię rozumiem mój po poronieniu powiedział tak samo, na szczęście już mu przeszło - chyba zrozumiał jak ja tego pragnę!

możecie mnie wpisać na 28, jeśli coś się zmieni to dam znać ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Drzwiona Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tygrys73 wrote:
    Hej dziewczyny miałam się już zapisywać na testowanie, ale chyba pora się wypisać w ogóle z wątku, jesli nie z forum...Mój mąż oświadczył mi wczoraj, że nie chce na razie dziecka ;) Nic więcej nie napisze...bo nie mam sił.
    Kochana wspieram calym sercem, strasznie mi przykro :( jednak dezycja o dziecku musi byc wspolna wiec maz tez musi byc przekonany. Z doswiadczenia powiem Ci, ze jeszcze rok temu mialam podobna sytuacje z mezem. Duzo z nim rozmaiwalam, nie powiem ze bylo latwo, bo nie bylo, ale ostatecznie on teraz zmienil calkowicie zdanie.
    Wiesz faceci to takie troche tchorze :D sa wygodni, nie lubia zmian, ale nasz kobieca sila jest nieskonczona :D

25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid <3
    <3 mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
    <3 mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
    Św. Dominiku czuwaj nad nami...
  • magdalenka_ka Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny! I ja dołącze do października. Niech będzie tym szczęśliwym miesiącem dla nas wszystkich! To miesiąc moich urodzin, a podobno kobieta jest najbardziej płodna właśnie w miesiącu w którym się urodziła :) tego się bede trzymać :D

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3vfxm48u0dxg3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to ciekawe, bo ja też jestem z października ;D

• Blue Przyjaciółka

Wysłany: 5 września 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka_ka wrote:
    To miesiąc moich urodzin, a podobno kobieta jest najbardziej płodna właśnie w miesiącu w którym się urodziła :) tego się bede trzymać :D

to dobrze, że grudzień już niedaleko ;)

"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca." Paulo Coelho
    h4zpskjoz8adeo9y.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o nie a do czerwca szmat czasu ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drzwiona Dziękuję za wsparcie...wiem że jakbyśmy wpadli to on by pokochał to dziecko, ale nie chce nic robić na siłę...pojutrze nasza rocznica ślubu i jego 27 urodziny, a on jednak ciągle jest niedojrzały...przykro i tyle...

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • kasika8303 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny

I ja się przyłączam do październikowych staraczek :) Możecie mnie wpisać na testowanko na 5 października? :-)

Drzwiona lubi tę wiadomość

c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • kasika8303 Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem z marca, to też szmat czasu :-)

c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • aisza Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, ja z czerwca jestem i jak widać mi się nie powiodło... ale październik byłby idealny wtedy poród wypadałby w miesiącu moich urodzin i dodatkowo rocznicy ślubu ;) więc póki co tego się będę trzymać ;)

27.03.2014 [*]
    udało się :) czekamy na Ciebie Skarbie :* <3

10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej :) dzisiaj sie mega wyspalam bo maz obok. Wczoraj zamiast wieczorem wzielam lek rano. Dzisiaj tempka nieznacznie ale w gore. Cycki ciagle bola, nawet jak ich nie ruszam.

Wczoraj bole 2-3 razy plecow i brzucha typowo na okres. Dzisiaj na pewno luz. Mam nadzieje, ze dlugo na @ czekac nie bede.

Chce juz podac date na pzdziernik ;)

Ja z marca a zaciazylam w czerwcu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :)

• Drzwiona Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny w ten piekny dzien :) ja co prawda w pracy , ale i tak jest ok :)

25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid <3
    <3 mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
    <3 mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
    Św. Dominiku czuwaj nad nami...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dalej urlopuję :D jeszcze mąz mi zrobił frajdę i zabrał synka i sobie pojechali na jakieś targi :D więc mam luzik dla siebie :D

Drzwiona lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój mąż w pracy a ja zaraz zabieram się za sprzątanie :)
    dziś bolą piersi i jajniki na zmianę raz lewy raz prawy, do @ 4 dni... :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny znacie jakiś dobry sposób na wywabienie z rąk zapachu czosnku? Kurka kroiłam wczoraj czosnek do spaghetti i do dzisiaj mi ręce śmierdzą a szorowałam dokłądnie kilka razy :/ wczoraj u rodziców tez ciągle czosnek czułam, nawet na winogronie i na bułkach z biedronki - akurat zwykłe a nie czosnkowe :/ eraz tez mi śmierdzą palce :/

• madzianka Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki mogę dołączyć do Was testować powinnam 1 października może będzie prezent na urodziny mojego T bo On jest z 5 października. Jak kobieta jest najbardziej plodna w miesiącu swoich urodzin to ja też muszę czekać do marca.

p19us65glzzsn3k4.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej uzupełniam listę ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 12:38

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już bym podała datę ale @ nie przyszła,a tempka nadal w góre :/

‹‹ 5 6 7 8 9 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ