Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
sury_cat wrote:a ja już nic nie czuję.... poza ciągłymi bólami @ i kłuciem jajników już chyba drugi tydzień ;P25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDrzwiona wrote:z tymi bolami @ to roznie bywa! ja trzymam kciuki mocno i licze , ze Cie tu nie bedzie
a tak w ogole to ja tez nastawiam sie na listopadowo grudniowa owu i testowanie w grudniu Juz myslalam czy by nie zalozyc watku na grudzien hahah ale poczekam jeszcze niech przynajmniej listopad powstanie
jest wątek listopadowy i grudniowy :]Drzwiona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Listopadowy ja założyłam, bo czuję ze to mój miesiąc tak na dobra passę go założyłam
widać że coś w tym jest, bo co która założy wątek to zachodzi w ciążesury_cat, Drzwiona lubią tę wiadomość
27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aisza wrote:ja to narazie zostane przy październiku, ale coś czuję w kościach że połowa grudnia może należeć do mnie
Czarnula87 lubi tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
sury_cat wrote:Ja już jakiś czas temu o tym słyszałam i faktycznie, moja koleżanka w marcu założyła wątek a w maju była już w dwupaku, i wiele innych dziewczyn tutaj tak samo
zaraz sama jakis watek zalozeCzarnula87 lubi tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny Dołączam do was pomimo, że jeszcze cykl mi się nie skończył, ale czekam już tylko na @. Może październik bedzie dla mnie łaskawy, taki ładny prezent byłby na urodziny męża i naszą rocznicę ślubu Gdzieś koło 4 będę testowac.
Drzwiona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny