Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tygrys blisko blisko hahahaha
wszystko zaczelo sie dawno temu jak bylam w liceum, a ze jestem stara to bylo strasznie dawno temu
czytalam ksazke Neil'a Gaiman'a "Nigdziebądz" i jedna z bohaterek miala na imie Door zbieglo sie to w czasie z wchodzeniem w zycie czatow internetowych, gg, irca itp. I jakos tak wpadlam na pomysl ze zaloguje sie jako Drzwi od tej bohaterki z ksiazki . Jakie bylo moje zaskoczenie, ze wszyscy do mnie zagadywali, ale glownie baby bo nick wydawal sie meski a ze mi wowczas zalezalo na facetach to dodalam ona. Nawet sobie nie wyobrazacie jak ten nic dzialal na tych chlopow hahahaha myslalam ze padne
i tak jakos ta Drzwiona do mnie przyroslaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 22:11
Daisy lubi tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam, mogę się do was przykolegować? dziś mój pierwszy dzień cyklu.... ale na ewentualne testowano wpiszę się później
Drzwiona lubi tę wiadomość
27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aisza witaj
Czarnula mam nadz, ze nie bedzie Cie tu w pazdzierniku. Przed Toba jeszcze wrzesniowe testowanie podobnie jak sury cat a sio stądsury_cat lubi tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
nick nieaktualnyDrzwiona wrote:Aisza witaj
Czarnula mam nadz, ze nie bedzie Cie tu w pazdzierniku. Przed Toba jeszcze wrzesniowe testowanie podobnie jak sury cat a sio stąd
Kochana nie ma sio, nie ma sio! Ja już mam bóle typowo na @ więc wiesz poza tym czuję, że i październik to nie ten miesiac ;] jakoś bardziej czuję "wew środeku" że to tak listopad-grudzień może być :] -
Czarnula87 wrote:Kochana nie ma sio, nie ma sio! Ja już mam bóle typowo na @ więc wiesz poza tym czuję, że i październik to nie ten miesiac ;] jakoś bardziej czuję "wew środeku" że to tak listopad-grudzień może być :]
z tymi bolami @ to roznie bywa! ja trzymam kciuki mocno i licze , ze Cie tu nie bedzie
a tak w ogole to ja tez nastawiam sie na listopadowo grudniowa owu i testowanie w grudniu Juz myslalam czy by nie zalozyc watku na grudzien hahah ale poczekam jeszcze niech przynajmniej listopad powstanie25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
nick nieaktualny