Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wyobrażam sobie co Wy musiałyście czuć po stracie dziecka...Przecież te maleństwa się kocha od razu, gdy się dowie o ciąży prawda? I jeszcze to łyżeczkowanie...;( Życzę Wam tym razem 9 pięknych, owocnych miesięcy...
Drzwiona, mała.mi lubią tę wiadomość
-
Dokladnie tak jak mowisz... gdy zobaczy sie dwie kreski na tescie milosc do tego nienarodzonego dziecka jest nieskonczona... utrata ciazy jest wiec tak samo bolesna, traumatyczna jak strata kogos bliskiego to jest bol ktory ciezko do czegos przyrownac. oddalabym wszystko, zeby moc starac sie nie wiem jak dlugo niz zachodzic latwo w ciaze i jeszcze szybciej tracic swoja iskierke szczescia. Ja dlugo czulam sie ja grób dla wlasnych dzieci25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
przepraszam nie chcialam wprowadzac na watek takiej atmosfery...jakos takie mnie czasem smutki nachodza. Tu musimy patrzec w przyszlosc, z radoscia oczekiwac naszych dzieciaczkow i wierzyc, ze mimo smutnych wydarzen wszystko bedzie dobrze
Tygrysku wspolczuje ogromnie strat Twojej kuzynki. Niestety czesto tarczyca jest winowajcą Jak unormuje tsh na pewno urodzi zdrowe dziecko
u mnie problemem jest hashimoto i dodatnie przeciwciala ANA.25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
Anastazjo wlasnie ze nie daleko za tydzien juz wrzesien we wrzesniu bedzie serduszkowy przyjemny czas i zanim sie obejrzymy bedzie juz pazdziernik i nasze szczesliwe testy tak to widze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 18:31
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
Ewelcia wrote:Drzwiona ja Cię chcę widzieć testującą też we wrześniu! Innej opcji nie zakładam Ileż można czekać na forumowe rodzeństwo dla mojego dzidziulka?
Ewelcia lubi tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamira wrote:na razie wpisuje w listę na pierwszej stronce ,w miarę przybywania stron możemy kopiować listę
Lista na pierwszej stronie jest dobra :] bo nie trzeba jej szukać :]
ja jak juz odstanę @ we wrzesniu to dam znać na jaki termin na paxdziernik się piszęsamira lubi tę wiadomość